Mellplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Kopogtam!
Köszönöm,ha beengedsz!
Sziasztok.
Nekem Mentor 425 cc Cohesiv I.van. Jó a tapintása tényleg... 😁
Kalapom emelem elötted, ahogy viselted a múlt megpróbáltatásait (cici műtéted utáni problémákra gondolok).
Kívánom hogy találd meg a csoda dokit, aki a helyzetből a legeslegjobbat kitudja hozni...🙏 🍀
Szorítok Neked.
Várom az új naplódat.
Köszönöm az érdeklődésed:)
Sajnos a “múltról” bizonyos okok miatt nem írhatok/beszélhetek ezért a napolom is töröltem...
De indítani fogok egy újat a napokban...
Jól vagyok, amennyire lehet:)
Most nagy erőkkel keresem a csoda dokim sajnos egyenlőre nem nagy sikerrel... elég nehéz helyzetben vagyok de biztos lesz egy jó orvos aki szereti a kihívásokat:)
Csajszik!
Akinek Mentor implije van... Kinek van Cohesiv I-gyel töltött? Elvileg az a töltőcucc puhább mint a CohesivII. Ti mit tudtok róla?
Falus doki ajánlotta nekem, hogy azzal természetesebb, puhább hatás érhető el.
Koszonom a tapasztalatot!
Errol sokkal kevesebbet lehet olvasni, sztem nekem a mertettel nem lesz gond 😊a d kosar boven eleg ..
Megfogadom a tanacsod !
Így van. Nekem masztektómiám volt, tehát egyáltalán nincs mellállományom, csak a bőr. Az első impli borzasztó hullámos lett, a cserét egy másik orvos csinálta - nagyobbra -, és most egyáltalán nincs hullámosodás.
Sajnos a nem szakszerű beavatkozás legalább annyira felelős a ripplingért, mint a soványság.
En is pont ugyanigy gondolkodtam, de igy lassan 3 ev tavlatabol azt mondom, hogy szerintem ne rakass be!
Nekem is brutal szep volt, de ekkora allomany+implinel azert a gravitacio dolgozni fog sajnos mert csak egy plusz suly es idovel nem lesz olyan szep. Alapbol akinek van allomanya nem lesz olyan brutalisan konturos es mu hatasu mint annak akinek 0 alapra tesznek be.
En a helyedben felvarratnam es ha kevesnek erzed meg mindig mehet bele kesobb implant☺️
Koszonom az őszinte választ !
En most epp ezen gondolkozom h ekkora mellbe erdemes e implantot berakatni csak a forma miatt..
Szerintem nem fogom csak fellvarratni, annyi mindent olvasni ...
Egyebkent a forumon sok lany kivetette Regoczi doktorral es nekik szerintem , szep lett a vegeredmeny !
Sajnos ez ilyen. :( Ha nem volt cicid vagy vékony vagy akkor szinte csak a bőr takarja az implit.
Nekem is hullámos de csak ha lehajolok.
#rippling #255cc
Sziasztok!
Gondoltam újra benézek, mesélni és eszmét cserélni.
Szept 28-án műtött Gáspár doki, 75 A/B alapra kaptam 255ccc kerek Polytech implit.A forma gyönyörű lett, pont amilyet szerettem volna: nem közelülő, természeten kerek, fent nem túl kerek és kiemelkedő :-)
De sajnos már 1-2 hónap után éreztem alul, először csak az egyikben az impli alsó peremét, olyan benyomható, behorpadós érzés volt.Látni nem lehetett gyűrődést a cicimen.
Aztán 2 hete a bal mellem belső ívén először láttam komolyabb ripplinget, hát sokkot kaptam!!!!!
A doki azt mondta hízzak 5 kilót és majd eltűnik..hát köszi...nem azért mentem plasztikai sebészhez hogy aztána szép cicimhez növesszek fókahájat!!!!Na meg a műtét előtti konzin azt mondta +/- 1-2 kg ingadozás megengedett műtét után.Gondoltam az 56 kg-t belövöm..
Ki mit gondol, tapasztalt, látott hallott RIPPLING témakörben???
#rippling
További ajánlott fórumok:
- Élet a mellplasztika után-Mi történt velünk a műtét után?
- Mi a véleményetek az AESTHETICA Orvosi Központról? Leginkább mellplasztika témában.
- Kettős kontúr / double bubble tapasztalatok - Mellplasztika
- Kombinált mellplasztika (felvarrás+nagyobbítás) tapasztalatok
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített mellplasztikával kapcsolatban?
- Dr. Pap Péter mellplasztika tapasztalatok