Mellplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Csak azért kérdeztem, mert ha ők, akkor a méretet illetően nyugodt lehetsz.
Bocsi, de a Kovácsos naplómba már senkit sem engedek be. A cicik4be kopogj. Végül is ugyanaz a két napló, csak a fejem nélkül 😄
Igen!
Miért? Van hasonló tapasztalatod? 🙂 Kopogtam a naplódba.
Szia!
Köszönöm!
Hát az alapom az 70 b-c, szóval a mell alatti rész az 70cm Amit mellen ként mért a 105 mm széles ami befér. Májusban kiderül milyen lesz 🙂 Elképzelés... természetesnek hasson de végre push up melltartó nélkül is szép peckes cici legyen szép dekoltázzsal!
Sziasztok
Én most szeretnék belevágni (illetve majd a sebész) ebbe a mellplasztika témába, és minden jó tanácsot szívesen fogadok. Készítettem egy naplót,abban írok magamról bővebben, illetve csatoltam pár képet a "miből" kategóriába. Felvarrás és implant a cél. Eddig voltam két dokinál is, és kb. 100cc különbséget mondtak. Így érhető, hogy elbizonytalanodtam. 75b alap van 163cm 56 kg vagyok, most kaptam egy 320cc és egy 425cc ajánlatot is. Nem szeretnék óriás ciciket, csak inkább olyan... természeteset.
Ha esetleg valakinek van hasonló és megmutatná, meg köszönöm.
Ebben a naplókopogásos dologban még új vagyok, előre is elnézést a bénázásért. 😁
Szia!
Én rengeteget utánaolvastam a témának. Impli típus, márka, műtét, felépülés stb. Bennem is rengeteg kérdés merült fel, főleg a mérettel kapcsolatban. Én már kb határozott elgondolással érkeztem a konzikra is, hogy mi lesz számomra a megfelelő (elvárás, alkat). "Meghallgattam" több javaslatot is. Nyilván a dokiktól és a műtéten átesett lányoktól. A dokiktól egyébként nagyon hasonló ajánlatokat kaptam (a saját elképzelésemhez képest és a dokik egymáshoz képest is). Azt választottam, akinél a leginkább éreztem, h úgy történik majd minden ahogy elképzeltem. Meg az eredmény is. Rengeteg csajszit összehasonlítottam magamnal és a végére mindig oda jutottam, hogy jó lesz a megbeszélt méret és profil. Bő 5 hét és kiderül. 🤣 Nem tudom mekkora az alapod és a cél, de nekem (ha jól értettem ahogy írtad) a 105cm-es mell alatti körfogatra nagggggyyyon kevésnek tűnik a 290. Még a 400 is. Nekem 77-78cm és agyaltam a nagyobb méreten (nekem 400cc kerek, magas lesz). Az alapom 80A. 😅
Sziasztok!
Van estelg valaki aki 105 mm melkasra polytech anat text 290cc3 kapott. Doktorúr ezt ajánlotta vagy a 240 est. Kombi műtét lesz egyébként. Valakinek ha van hasonló? kérlek írjatok! Minél közelebbi a műtét napja, annál több a kérdésem 😂 más is így volt ezzel?!
Na a benntartott drainek maguktól kiestek :P Szóltam Erikának, azt mondta, semmi baj, a seb úgyis még nyitott, tisztul az úgy magától. Bevallom, sokkal kényelmesebb, mint két bödönnel az oldalamon járkálni, amiben lötyög a véres lé... Képzeljétek, ma reggel elfelejtettem bevenni a fájdalomcsillapítót - mert már egész jó minden :D Persze utána pótoltam, már a gyulladáscsökkentő hatása miatt is, de megmosolyogtam magamban, hogy na, ezt is megéltem :D
A jobb oldalamon még mindig olyan, mintha ülne valaki néha, de oda se neki alapon nem izgat különösebben.
Minden műtöttnek mielőbbi felépülést, amikor egyszer csak elkezd jobb lenni, akkor szinte óráról órára jobb! Ne adjátok fel, megéri!
Szia,
Engem 2 hete műtöttek de csak most kezdem jobban érezni magamat. Az elején még levegőt venni, ágyból felkelni is fájt. A csöveket nálam hosszabb ideig bent is hagyták. Utána azért konnyebb lett a mozgás. Sźúrasok mindkét mellben előfordulnak még. 450c cc magas kerek imp. Polytech
De jó, egy kis mozgás csodákra képes, kell is, hogy ne tapadjanak le az izmok, fal mellett szépen lehet egyenesíteni a hátat.
Nekem se kellett fájd.csill. nem éreztem, hogy fájna, viszont 1 hétig szedtem a cataflam-ot, a gyulladás elkerülése miatt.
A cicik még sokáig kemények lesznek, vagyis az mellizmok, amiket átvágtak és betették az implit alá. 6-8 hét, mire jó lesz. Szóval légy türelmes.
Sziasztok csajok, ez nem cicis téma,
de tudom néhányótokat érdekelhet...úgy néz ki belevágok a lézeres szőrtelenítésbe. 22-én megyek konzultációra. Ha érdekel Titeket a téma, lehet csinálok egy naplót vagy kibővítem a ciciset. 🙂
Mielőbbi jobbulást kívánok!
Nekem egy percig sem fájt a hátam....pedig én is 2 hónapig szinte csak úgy feküdtem.
Nektek az orvosotok nem javasolt finom, nyújtó gyakorlatokat, hogy ne álljon be a hát és a váll és nyúljon a mellizom?
Nekem tökéletes volt, pedig anti-fitness lady vagyok, semmi sport...
Köszi mindenkinek a jókívánságokat!
A gikszer az volt, hogy nagyon kicsit megsérült valahogy az implant, ahogy tette be és akkor már nem tette be természetesen azt. Csak nagyobb volt "készleten", 550-es.
Egyelőre eléggé fenn vannak a nyakamban, és sajnos a drain csöveket úgy néz ki, hogy hétfőig nem szedik ki. De hát inkább maradjon pár nappal tovább és legyen problémamentes a felépülés, mint hogy gondot okozzon a nem teljes sebtisztulás.
Egyelőre a legnagyobb problémám nem is feltétlenül a mellek feszülése, hanem hogy borzasztóan fáj a hátam :( amúgy is hátfájásra hajlamos vagyok, de most meghatványozva fáj sajnos. De remélem, előbb-utóbb ez is elmúlik :)
További ajánlott fórumok:
- Élet a mellplasztika után-Mi történt velünk a műtét után?
- Mi a véleményetek az AESTHETICA Orvosi Központról? Leginkább mellplasztika témában.
- Kettős kontúr / double bubble tapasztalatok - Mellplasztika
- Kombinált mellplasztika (felvarrás+nagyobbítás) tapasztalatok
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített mellplasztikával kapcsolatban?
- Dr. Pap Péter mellplasztika tapasztalatok