Mellplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Én arra jöttem rá hogy ez tényleg lehetetlen ilyen mell alatti körmérettel ami nekünk van 😂
90-60-90 ide-oda
Alsó kettő meg van kb de mellbőséghez nincs olyan impli 😂
Honaljam alatt is implant lenne akkor, letenni nem tudnám a karjaim 😅
Jaj nekem nem is lett volna mit varrni 😂
Nekem olyan mellem volt amit a természet csak viccből kreált hogy ilyen kicsit is lehet
Elég hasonlóak az ajánlott implant paramétereid az enyémhez
11.1cm XP és 4.8cm projekció. Csak ez Arion
Nem tudom mennyire segít az én naplóm, de azért beengedlek
70cm mell alatt
85cm mellbőség a kiinduló alap
164cm, 53kg
Magas mentor 11.5cm és
4.8cm profilmagasság
Neked varrták? Esetleg meg volt ereszkedve?
Szia,
Mekkora a körméreted mell alatt? Az fontosabb mint a kosár. Az határozza meg hogy mekkora az implant
Van akin 300cc eltűnik van akin az szép nagy cici 😊
Sziasztok!
Most regisztráltam itt,olvasgatom a tapasztalatokat tőletek :)
Mellplasztikám lenne tervben, Dr. Traub Alfrédnál voltam konzin, 450cc magas profilú implantot javasolt, 173 cm vagyok és 62 kg, A kosaras melltartóméretem van jelenleg. Van valakinek itt köztetek ilyen implant,vagy van esetleg aki hasonló paraméterekkel rendelkezett mint én? Megköszönném ha írna hogy neki mekkora implantátum került be.
Illetve mi a véleményetek Traub doktor úrról? Csinálta valakinek ő a ciciket?
Köszi előre is :)
Szia!
Kopogtam!
Köszönöm,ha beengedsz!😊
Szia,
Ez így egy elég konkrét eset nem biztos találsz valakit hasonló paraméterekkel és gondokkal
Nekem pl 70B-s melltartóm volt korábban, de mindig nagy volt rám (inkább 65A vagy 65AA lehettem)
De én pl 300cc-t kaptam
Ami máson eltűnik, rajtam 70C / 65D-s cici, annyira kicsi a mellkas kerületem.
Neked mekkora mell alatt?
Mert lehet ijesztően hangzik hogy valaki kapott 450cc-t de ha annyival szélesebb a mellkasa és neki is hasonlóan állt a cicije előtte mint neked, akkor jó összehasonlítás lehet.
Igazából az implant szélessége és profilja a lényeg nem a cc
Illetve több konzira is érmes lenne elmenni szerintem a te esetedben. Lehet teljesen mást ajánl 2 doki
Sziasztok :)
6 hetes képek a naplómban! ☺️
Hali csajok!
Kérdésem lenne azoktól,akik több dokinál voltatok konzin. Ti visszajeleztetek annak, akit nem választottatok? Szerintem illene, de valahol meg mégis olyan furának érzem, h írok, h bocs, de nem. Mit gondoltok?
Sziasztok!
Engem olyan doki érdekelne, aki mellasszimetriában jártas és szépen dolgozik, tudtok ajánlani? Dr Révészt néztem, márciusban megyek hozzá konzultációra, róla esetleg vélemény?
Köszönöm előre is.
Sziasztok Lányok!
Új bejegyzés a naplómban friss fotókkal!😊
Sziasztok! Érdeklődni szeretnék, hogy van e köztetek olyan akinek kb 70B enyhén megereszkedett /áthajlási vonal felett van a mellbimbóm/ alapra, felvarrás nélkül tettek be 300cc körüli implantot.
Mennyire elégedett a végeredménnyel.
Köszönöm előre is.
Sziasztok! Hét hetes vagyok, 375 cc, de a bal melleben szokott szúrni, néha olyan érzés mintha egy ideg lenne, bár még kívülröl is fáj, itt ott..
Tudja valaki esetleg, hogy ha egy ideg lenne nyomva, az szúrás szerü érzésben nyílvànul meg? Nagyon köszönöm a válaszokat! Mindenkinek szép napot!
További ajánlott fórumok:
- Élet a mellplasztika után-Mi történt velünk a műtét után?
- Mi a véleményetek az AESTHETICA Orvosi Központról? Leginkább mellplasztika témában.
- Kettős kontúr / double bubble tapasztalatok - Mellplasztika
- Kombinált mellplasztika (felvarrás+nagyobbítás) tapasztalatok
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített mellplasztikával kapcsolatban?
- Dr. Pap Péter mellplasztika tapasztalatok