Mellplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Köszi szépen :)
Ám egy valami eszembejutott. Többen írtátok, hogy csak háton aludtatok a műtét után sokáig. Nekem ezzel nincs bajom, én vagyok az, aki nem tud hason aludni amúgy sem. De oldalt fekve nem volt szabad vagy csak nem volt nektek kényelmes? A doki nem mondta, hogy ne lehetne oldalt fekve aludni, de attól tartok elmozdulnak a cicik amíg nem rögzültek a végleges helyükre.
Te miről beszélsz? Már ne is haragudj.
Ennek az egésznek a fele nem igaz! Ha nem tudod a valódi történetet ne írj ilyet!
Ne is menj, jobb lesz neki is.
Nagyon sok mindenkinek elrontotta a cicijét és amikor reklamáltak a lányok többet nem volt elérhető
Ezért nem fogok hozzá menni már
Sziasztok!
Már itthon :) Tegnap átestem az egészen, az volt a fura vagy meglepő, hogy egyáltalán nem igzultam vagy idegeskedtem. Poénra vettem mindent, nevetgélve mentem be a műtőbe :D Sosem voltam még műtve/altatva ezért féltem tőle, de aztán betette a nővérke a branült, poénkodtunk a tetoválásomon, és már mozgott is a plafon - rohadt jó érzés volt. Kb mint amikor enyhén szalonspicces vagy és érzed, hogy de jó feküdni :D
Aztán már csak az ébredés volt hátra, ez is simán ment, csak hallottam, hogy a nevemen szólítgatnak. Az egyedüli kellemetlen az volt, hogy nagyon fáztam amikor megébredtem, 10 percen át reszkettem, mint a nyárfalevél :) De föltekerték a fűtést, kaptam nagyon édes teát, ropit - jól esett. A mellem nagyon feszült és iszonyatosan kemény volt (még mindig az), bejött a doki és mondta, hogy volt egy kis gikszer, mert a megbeszélt 500as helyett végül 550t rakott be. Annyira nem bánom, ha már műtöttek, akkor adjuk meg a módját :D Amúgy az az 50cc különbség olyan nagyon nem hatalmas, de így legalább még inkább megérte a B-Lite-t választani.
Ezúton is üdvözlöm a modern orvostudományt és a fájdalomcsillapítókat, rohadt jó dolog :D Bár bírom a fájdalmat, de azért csak kellemesebb nélküle. Úgyhogy amikor kérdezték, hogy kérek-e, persze, hogy kértem :D Egyelőre még a drainekkel és a kis palackokkal mellettem ülve írom ezeket a sorokat, ha holnap reggelig kevés folyik ki, akkor már holnap kiveszik, ha nem, akkor csak hétfőn.
Végül sikerült segítőt szereznem magam mellé, aki itt tud lenni egész nap, és így utólag nem bánom egyáltalán. Nem hiszem, hogy most lenne a hősködés ideje, hogy mennyi mindent meg tudok oldani egyedül. Igen, ha kell, fel tudom kapcsolni a magasan lévő villanykapcsolót és le tudom venni a könyvet a polcról. De inkább rápihenek és életemben először segítséget kérek több napon át.
Szóval egyelőre minden rendben, a cicik még nem az igaziak, nagyon fent vannak, de hát 1 nap telt el a műtét óta... majd aggódok rajta fél év múlva, ha akkor is fenn lesznek. Hajrá mindenkinek, aki bele akar vágni, megéri!
Jah, és a legjobb az egészben :D tegnap este kértem és kaptam "koktélt", hogy nyugodtabban pihenjek :D hát, mostmár megértem a drogosokat, hogy rá tudnak függni egy-egy szerre... rohadt jó érzés volt, érezni, ahogy szétterül a testemben, ahogy onnantól kezdve semmi nem érdekel, csak lebegek nagyon boldogan az ágyban :D Igazi flashelés :D
Én tudom.
Leakarják járatni a doktornőt.
Sziasztok!
Valaki tudja, h mi volt a balhé tárgya a facebookon a plasztik csopiban? A Sebestyén dokinős dologra gondolok.
Szia!
Egyáltalán nem varr szépen!Ha szép felvarrást akarsz ne hozzá menj.
További ajánlott fórumok:
- Élet a mellplasztika után-Mi történt velünk a műtét után?
- Mi a véleményetek az AESTHETICA Orvosi Központról? Leginkább mellplasztika témában.
- Kettős kontúr / double bubble tapasztalatok - Mellplasztika
- Kombinált mellplasztika (felvarrás+nagyobbítás) tapasztalatok
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített mellplasztikával kapcsolatban?
- Dr. Pap Péter mellplasztika tapasztalatok