Mellplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
5 éve sajnos én is így jártam, és Ő műtött... Nem sikerült.
Jól járd körbe, hogy kire bízod Magad.
Sok sikert.
Sziasztok! Voltam konzultáción a Dr.rose-ban Gacs Jánosnál. Egyáltalán nem volt szimpatikus. Nem válaszolt egyértelműen a kérdéseimre, siettetett.. nincs problémám a laza, vicces stílussal, de ő azt éreztette velem, hogy neki én csak egy x-ezredik műtét lennék. Nem igazán érdekelték az igényeim. Még a tükör előtt álltam és mondtam, hogy mi lenne fontos nekem, ő már rég az asztalnál ült 2 m-re és siettetett, hogy öltözzek fel. A konzultáció után mentem fel újra a honlapra, hogy megnézzem a munkáit. Kb. 6 képet lehetett csak látni és őszintén szólva abszolút nem tetszett egyik sem, hanyagnak látszik nekem a munkája.. na mindenesetre a jövő héten dr. László Gyulához is van konzultációs időpontom. Nagyon reménykedem benne, hogy nála érezni fogom azt, hogy igen, ő lesz az én orvosom. Telefonon időpontkérésre nagy meglepetésemre ő vette fel, már akkor nagyon szimpatikus volt. Hamar is kaptam időpontot. Remélem márciusban tudok műtéti időpontot kapni, mert ha nem jön össze márciusban akkor csak szeptember jöhet szóba és már szívesen az új cicikkel néznék a nyár elé :)
Két kérdésem lenne, amire még nem tudtam rájönni:
- közeli cicik -ez csak annak jön össze akinek alapból ilyen a teste, hogy eredetileg is közel voltak egymáshoz a mellei vagy sokban hozzá tud tenni ehhez a doki is? Nekem széles a mellkasom és közeli melleket szeretnék ezért ez nekem nagyon fontos lenne, hogy a doki biztosítson róla, hogy lehetséges e vagy sem... nem szeretnék műtét után csalódni..
- elég vékony alkat vagyok és 325-ös csepp alakú implantátumot szeretnék. Valakinek itt van esetleg ilyen? Mi a tapasztalata vele?
Előre is köszönöm szépen a válaszokat :))
Ertem.
Minden rendben lesz ne aggodj😊
Ha majd edzel minden keppen sport melltartoban edz.
Kitartast!
6-8 het utan,de azt nem tudom neked,hogy izmom alatt van plusz felvarras mi vonatkozik rad.
Minden keppen hivd fel a dokidat,hogy O mit javasol.
Szerintem mindent beszelj meg a dokiddal!
A doki is kerdezte,hogy szeretnem e a cseret.
Igaz 30 ev a gari az implire ,de ha mar mutet akkor csereltetem
Szia!
Ketszer hiztam-fogytam 10 kilot.
Sulyzoval edzettem mellre.
Merevitos meltartot hordtam.
Es nekem smink tettovalasnal kijon a herpeszem es nem szedtem a tervirant.
Sziasztok!
2007-ben volt a mutetem 330cc extra magas kerek kohenziv gellel toltott impliket kaptam mirigy ala.
Ujabb mutetre keszulok.
A heten voltam a dokinal mert a bal oldali cickom fajdogal es kicsit kemenyebb is.
A tok meg van vastagodva de nincs zsugorodas.
Filozom az idopontot illetoen,hogy aprilis legyen vagy nyar vege.
Nyar vege fele hajlok inkabb mert van mit alakitanom hab testemen🤪
Vagy ugyan ez a meret lesz vagy 350cc.
Nem tartottam be az orvosi utasitasokat en hulye.
Teszek fel kepet a jelenlegi allapotrol.
Szia! ❤️
Kopogj be hozzám 🙂
További ajánlott fórumok:
- Élet a mellplasztika után-Mi történt velünk a műtét után?
- Mi a véleményetek az AESTHETICA Orvosi Központról? Leginkább mellplasztika témában.
- Kettős kontúr / double bubble tapasztalatok - Mellplasztika
- Kombinált mellplasztika (felvarrás+nagyobbítás) tapasztalatok
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített mellplasztikával kapcsolatban?
- Dr. Pap Péter mellplasztika tapasztalatok