Mellplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Hát nem lenne...az is😰.Azt mondta a dr nő ehhez hozzá kell szokni...na ezen mondjuk sokkot kaptam ! Pl én a műtét óta nem tudok merevítős melltartót hordani egyáltalán .És van olyan ismerős aki 8 hét után már hordta 😱...Én melltartót nélkül sem érzem olyan jól magam -és éjjelre sokszor felveszem azt amiben műtét után kellett lenni mert az olyan kényelmes és biztonságos érzés .
Neked nem nagyon zavaró?
Szuper, hogy nincs gond, de folyamatosan ez az érzés azért kellemetlen lenne, nem?
Szia.Én múlt hét pénteken ezért voltam mell ultrahangon ,és ezen fájdalmon felül durva bele szúrások is vannak ....Pedig 2 éves a mellem .Semmi rendellenest nem találtak .,annyit mondott hogy egyik jobban benn van izom alatt másik 1-2mm kevésbé és az elég hogy a súlya is húzza és hogy jobb kezemet használom állandóan (körmös,fodrász vagyok ) ez okozza. 😇
Sziasztok!
FÁJDALOM kapcsán kérdeznék, valakinek volt hasonló???Olyan érzés az egyik mellemben alul, mintha egy merevítős melltartó elnyomta volna kis csíkban a mellemet és ott sebszerű fájdalom alakult volna ki.De ha megsimítom kívűl a bőrön nem érzek fájdalmat, úgyhogy belűlről jöhet.
(Most lesz 5 hónapos a 255 cc kerek implim, Gáspár Levente)
Nagy köszönet!
Dr. Kovács Andrásról van valakinek infója? A Honvédban plasztikai sebész, illetve a Csata utcában van a magánrendelése. Március elejére van időpontom hozzá.
Előre is köszönöm 😉
Én az Esther Fehérneműt ajánlom. Ha nem vagy biztos a méretben, telefonon tudsz egyeztetni az eladókkal, nagyon kedvesek és segítőkészek. Ha valami nincs raktáron, pár napon belül beszerzik.
A Dressával nincs jó tapasztalatom, egyszer rendeltem (több tételes rendelés volt), és közölték h 3 hét múlva tudják csak küldeni. Úgyh inkább elálltam a rendeléstől.
Anita melltartót dícsérték sokan, itt ⬇️ van
Naplóm is van, régi hoxás vagyok, Kovács doki is érdekelne, kopognék is, ha lehet 😉
Sziasztok! Légyszives ne kopogjatok a naplómba. Ha aznap regisztráltatok és napló nélkül is vagytok ráadásul. És plàne ne vonjatok ezért kérdőre. 😡
Segítséget kérnék. Még pár hónapja, olyan Karácsony környékén írtátok többen is fórumra, hogy rendeltetek online melltartókat és egész jók voltak. Visszapörgettem pár oldalt, de sajons sehol nem találom :( A Bonprix-et és Astratexet néztem, Bonprix-n sajnos nem találtam semmi jót. Esetleg linkelnétek pár tuti tippet? Köszi!
Hozzám is jöhetsz, az első cicimet ő csinálta
Igen, nálad vagyok és köszönöm.❤ De szívesen megnéznék még egyet, mert már teljesen tanácstalan vagyok.😅 De legalább már konzultációkra van időpontom.
Nálam bent vagy, mondjuk én nem vagyok már annyira aktív...
Sziasztok!
Keresnék naplóval rendelkező Csuha cicis lányt! Hálás lennék ha valaki beengedne.❤
Én kezdettől nagyot akartam de nem mindenáron ezért nekem 3 műtét kellett hozzá sajnos. Óvatosan cserélgettük.
Lehet igazad van. Inkább akkor úgy fogalmaznék, természetesség párti :D ha nagyobb vagy kisebb között kell választani,biztos h a kicsit javasolja.
Szerintem inkább normál méret párti. 😊 Tőle eddig viszonylag nagyokat láttam. A tiéd se kicsi. Cseppet se! 😉
Az ágfalvai Kovács?
Vagy a Budapesti Kovács (András)?
Kovács doki,Révész,Pap doki,Sebestyén Dr nő kapásból ennyi jutott eszembe
Ki számít nagyobb mell partinak?🧐🧐
Mihályfi kismell párti. :D
Ha nem probléma, kopognék én is.
Nekem eddig Ő a nyerő
Mihályfi doki minek számít? Nagy mell párti?
lányok a szemem története folytatódik a naplómban akit esetleg érdekel ❤
Attól függ, ki jánlotta. 😆 Ha kismell párti doki, akkor szépen elcsoszogsz nagyobb mell párti dokihoz és eldöntöd mit szeretnél. Én direkt mentem ide is, oda is. 😊😉
További ajánlott fórumok: