Mellplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Sziasztok!
Ki hova jár Budapesten uh -ra?
Kit ajánlotok?
Kb. mennyibe kerül a vizsgálat és mennyi idő mire kapok időpontot?
Köszönöm szép estét:)
Igen, tényleg klasszikus :D Elsőre nagynak gondoltam (és most is) de számomra még elfogadható. Meg úgy vagyok vele, hogy sokkal több ilyen műtétben volt már része, mint nekem és jobban tudja. Én is úgy tudom a legjobban végezni a munkámat, ha bizonyos szabadságfokot adnak, úgyhogy rábíztam magam a doki szakértelmére :)
Nagyon sokat gondolkodtam a naplón, hogy legyen-e, de végül úgy döntöttem, hogy nem :( viszont páran közületek beengedtek a naplóba, így arra gondoltam, hogy privát üzenetben szívesen küldök fotót annak, aki szeretné, egyébként meg ide úgyis megírom, hogy halad az egész. Ne haragudjatok, de szakmámból adódóan az online biztonsággal is foglalkozom és ennek a portálnak a feltörése egy szabadidős hekkernek gyerekjáték lenne.
Szia!
A te naplódban bent vagyok. :-)
Nem semmi, amit csinált, pedig róla azt hallottam, hogy az elrontott cicikkel hozzá szoktak menni.
Nem tudjátok véletlenül, hogy a celeb Alföldy Anna melleit ki csinálta?
Szia!
DavidDora járt nála konzin, megnyerőnek találta, de aztán végül másik dokihoz ment.
Volt Vicziánnál is, ha jól emlékszem.
Engem pedig Bajusz Huba műtött, szintén Szegeden. Két utóbbi doki kis-mell párti, természetes formák híve.
Sziasztok!
Valakinek van tapasztalata Dr Varga Janossal (Szeged)? Elnezest az ekezetekert es tovabbi szep napot
Koszonom
Ivett
Sziasztok!
Balajthy doktorról mi a véleményetek? Műtött valamelyikőtöket? Újra doki keresésben vagyok, korrekció vagy implant csere vár rám.
Ma voltam Révész dokinál, és nagyon pozitív élmény volt. Most itt gondolkodom, hogy mit is írhatnék, de konkrétan nem jut eszembe semmi, csak a delírium, hogy megérti a gondjaimat, az aggályaimat, és segít benne. Ő és Erika is.
Vacilálok a B-Lite és a Mentor között, de a szívem a B-Lite felé hajlik. Tegnap éjjel már ideges voltam a konzultáció miatt ezért elolvastam egy angol fórumot (nem kellett volna), ahol többen szidták a B-Lite-t, mert hogy bekeményedik és tokosodik. Révész ma mesélt a tokosodásról és nekem az jött le, hogy bármelyik be tud tokosodni és keményedni. Csütörtökön újabb konzi :) Elvileg egész hamar is megműt, akár pár hét múlva is. A Covid mindent felforgat, még a várakozást is :)
Katiee-t Viczian mutotte, nem tudom mennyire aktiv itt meg a forumon, de keress ra, bizti tud segiteni.
🤞🏻🤞🏻
Korábban többen voltak itt fenn olyan lányok, akik futottak implivel. A Rózsásböbe most is fut és bitang cickói vannak, szerintem ő csak egy sportmelltartót használ, de emlékszem, volt olyan, aki két sportmelltartót vett fel. Nem volt panaszuk.
Én súlyzós edzést végzek, semmiben nem akadályoz, inkább én féltem túl, természetesen óvatosan kell visszatérni a sporthoz.
Szóval implivel is jókat tudsz edzeni! 😊
BÚÉK Mindenkinek! :)
Csajok segítséget szeretnék kérni, van e itt olyan akit Dr. Viczián műtött és beengedne a naplójába, vagy tudna nekem az eredményről képet mutatni számomra? Jó lenne látni valós eredményeket és olvasni személyes tapasztalatot is.
Hálásan köszönöm mindenkinek aki tud segíteni.
További ajánlott fórumok:
- Élet a mellplasztika után-Mi történt velünk a műtét után?
- Mi a véleményetek az AESTHETICA Orvosi Központról? Leginkább mellplasztika témában.
- Kettős kontúr / double bubble tapasztalatok - Mellplasztika
- Kombinált mellplasztika (felvarrás+nagyobbítás) tapasztalatok
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített mellplasztikával kapcsolatban?
- Dr. Pap Péter mellplasztika tapasztalatok