Mellplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Szerintem a 70es körmérethez nem hiszem kicsi lenne a 450cc
Meg amúgy is ha nagyobbat szeretnél lehet egy lépésben nem is lehet
Amúgy nem tudom neked milyen a mellkasod. De nekem műtét előtt 71cm volt körbe és műtét után 67cm lett, mert most lejebb van a mell alatt (nem lóg, csak maga a cici nagyobb minden irányba így lejebb is)
Amúgy a 450cc így is másfélszer nagyobb mint az enyém 😅 és én is tudok 70es körméretű melltartót hordani.
Az is info ha tudod hogy az adott doki alapvetően kisebb természetes vagy nagyobb cici párti
És ha egy nagyobb cici párti is “csak annyit” ajánl akkor nem hiszem kicsi cicit kapnál
173 cm vagyok, 65 kg
70A melltarto meret😇
Szia,
Mekkora a körméreted, illetve mekkora az implant átmérője amit ajánlanak? Mert lehet nem “pici” az a 400-450cc
Nekem 0 alapra 300cc és 65D és 70C melltartókat hordok
Köszönöm akkor írok neki smst, hogy új paciens lennék. 😊
Van olyan aki csak egy dokinal jart? Mindenkepp 2-3 helyre el kene menni?
Kunosról én is sok jót olvastam, lehet én is elkezdem hivogatni😁. Sajnos árakban ezeknél a dokinál nem tudok segíteni. De impli+felvarrásra én kaptam 3 árat is bár nem támpont neked, nekem sem 🙂🙃
Szóval 1,2m, 1,4m,és 2,5m.
Jó nagy szórás van az biztos. Még két dokihoz szeretnék elnenni, utána döntök 😁
Sziasztok.
Régi új hoxas vagyok. Eddig inkabb babas csoportokban voltam😅
Egy hónapja az utolsó gyerekem is leszokott a cicizesrol így eljött az én időm. Az alapom nem vészes ahhoz képest, hogy 3 gyereket szoptattam fejenként másfél évig. Na az enyém nem tacskoful, üres tejes zacskó stb de indokolt a plasztika. Kb mint egy 16 évesnek de azért látszik persze, hogy szoptattam de nem lóg. Kb 80 bc körül.
Visszaolvastam eddig 10 oldalt amint lesz időm olvasok tovabb illetve sok kepeket lattam es nemelyik cici brutál szép. Vannak dokik akikről nem is nagyon hallottam.
Akik erdekelnek es szépeket láttam Pap Péter, Kunos Csaba, Kis Erika es hát persze Kovács doki.
Egy aktuális árat tudnátok mondani akik mostanában voltak? Egyelőre idopontjaim sincsenek Kunost napok ota hivom fel se veszi 😑 Kovacs doki nagyon messze van tőlem sajnos de nincs kizárva bár 1,4. A többieket nem tudom.
Nagyon köszönöm aki válaszol.
Na ma kaptam egy kétésfélmillóst az uzsitasikra🙈
Nem gondoltam, hogy ilyen rossz a helyzetem 😭😭😭
Impli+felvarrás 🙄
Szia
Én nem tudom milyen számozás a kompressziós de nekem 75C volt mikor mell alatt kevesebb mint 70cm vagyok
Most 70C-t hordok, de jobb a 65D, csak azt nehéz kapni
Tehát lényegében nekem a kosár és a körméret is nagyobb volt kompressziósból
A cici folyamatosan puhul, nekem olyan 4 nap után nem kellett fájdaloncsillapító, és fokozatosan minden nap többet tudtam talpon lenni vagy ülni. 2 hét után kezdtem el egyedül felülni és lefeküdni 😅 nekem az volt a halál csak
Szia! Mielőbbi gyógyulást! A “kőkeménység” több hét volt nekem... lassan enyhül majd. A jegelés jót tesz.
Melltartó kérdésben... nekem 80C a kompressziós, de 75D-s melltartókat veszek általában. 75B-s voltam műtét előtt.
Nekem a doki megtiltotta, hogy merevítős melltartót hordjak, mert elvékonyítja a szöveteket.
Sokból kivettem ami még jó, de nem hordtam őket
További ajánlott fórumok:
- Élet a mellplasztika után-Mi történt velünk a műtét után?
- Mi a véleményetek az AESTHETICA Orvosi Központról? Leginkább mellplasztika témában.
- Kettős kontúr / double bubble tapasztalatok - Mellplasztika
- Kombinált mellplasztika (felvarrás+nagyobbítás) tapasztalatok
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített mellplasztikával kapcsolatban?
- Dr. Pap Péter mellplasztika tapasztalatok