Mellplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Szia Szirupka!
Jelen!
Ha bármiben tudok segìteni,irj nyugodtan privát üzenetet!
Sziasztok!
Volt valaki Fekete Attilánál? (Prémium Plasztikai Sebészet)
Nagyon köszi!
Vettem én is párat, arra nagyon figyeltem, hogy ne nyomja sehol az implantot, oldalt se, alul se.
Nem vettem észre, hogy "deformált" volna, viszont én régen sem szerettem (nyomta a bordáimat alul), ez most is így van. Push up-ot is próbáltam, az már 5 perc után kellemetlen volt, feszültek a melleim.
Személy szerint nekem a h&m-es, vékony szivacsos és merevítő nélküliek a kényelmesek egész napra. Tart, nem nyom, szép a forma, van dekoltázs és nem üt át a bimbó.
Hello!
Ez ilyen, altatás mellékhatása szerintem....szövetközi folyadék, meg lett bolygatva a test. Sok-sok folyadék (lehetőleg víz, bubimentes), kímélőbb ételek és szépen helyre fog állni 1-2 hét alatt.
Én szedtem műtét után egy traumeel nevű tablettát, alapvetően egy homeopátiás készítmény, segít a regenerálódásban. Nekem nem volt terhes hasam, talán ennek köszönhetően.
Sziasztok!
3 napja volt mell műtétem, azóta fel van puffadva a hasam. (Kb.5hónapos terhesnek nézek ki.)😬 nektek is ilyen volt?
Ha igen, meddig tartott?😊
Szia Azsi!
Jelentkeztem a naplódba. 😊
Hát nem kifejezetten fáj. Szoros de nem fáj
Igazából akkoriban mikor ez volt pár nappal már korábban is volt fura a bal cicim, ezért nem tudom hogy attól volt-e
Felvettem, 1 óra edzés, után döglöttem a kanapén kicsit se helyes testtartással, és lehet úgy alul megnyomott? De mivel előtte is volt olyan, meg pár nap után teljesen elmúlt. Nem tudom annak tudjam-e be. És utána edzettem más szoros sportmelltartókban
Amúgy kicsit olyan érzés volt amikor beszorul a levegő, de nem szúr, csak olyan kellemetlen. És ez oldal fekvéskor jött elő. 🤷🏼♀️
Én is szoktam merevítőset is hordani, felváltva a merevítő nélküliekkel.
Sztem ha nem érzed azt,hogy kényelmetlen,vagy hogy nyomna valahol, akkor nyugodtan lehet hordani. És azért nagyon szép darabok vannak a merevítősök között.. :D
Nekem 6 hét után megengedett a merevítős. Bár nem hordok, mert egy jó merevítő nélküli olyan kényelmes
A szoros sportmelltartó engem is érdekel mondjuk
Hogy esetleg nem nyom-e rossz irányba 🤔
Van egy adidas 65C-s sportmelltartóm de nekem amúgy 65D kellene, és lehet túlságosan nyom. De még nem tudom attól van-e. Még csak 1x edzettem benne
+ meg egy buta kérdés:
Ha eddig 70A méretű melltartót hordtam, ezutan is 70 lesz, csak pl. 70 D, vagy a mell alatti kormeret is több lesz ? Mert kétféle verziót is olvastam már, és nem tudom melyik a valós.
Nekem kis mellem van, nem is sportolok, beváltak a lidl-ben kaphatóak, amiben nincs szivacs se...decathlonban vannak jók, vagy drágább kategóriában...
1 év után is azokban alszom.
Doki-függő, hogy mikor veheted le és mennyi időre a kompresszióst, 6 hétig kell viselni éjjel-nappal, az tuti! De annyira hozzá lehet szokni, hogy sokan még hónapok múltán is abban alszanak pl.
Műtét után azonnal rád is adják, van doki, aki 3 hétig nem engedi levenni, csak ő nyúlhat hozzá.
Nekem 1 hét után lehet egy gyors tusolás melltartó nélkül, vettem váltósat (Buda gyöngye bevásárló központból rendeltem, isteni kényelmes!!!)
Nem is éreztem magam jól melltartó nélkül...biztonságérzetet ad, mert ugye a ciciket nagyon nem érzed még akkor magadénak és tényleg azt érzed, ha nem tartja semmi, leesnek, elcsúsznak....röhejes, de én piszokul féltettem őket.
Ja, a fürdésnél 2 hétig kellett segítség nekem....törülközésnél is...párom imádta!
Szia!
A kompresszióst elvileg 6 hétig kell hordani éjjel-nappal (melyik doki hogy ajánlja, de kb eddig). Olvasgattam rengeteg naplót, ahogy láttam, sokaknak még a 6 hét letelte után is biztonságot ad éjjelre. Ezért én tervezek venni egy váltóst majd, ha már látom tutira melyik lesz jó méretre. Kb 1 hét után. Aztán ha letelik a 6 hét, akkor ugyanígy 2 sportmelltartót.
Azt tudja valaki, hogy kompressziósból létezik-e vékony szivacsos? Én nagyon utálom, ha átlátszik a bimbóm. 😅😅😅
A Triumph tri action free motion is jó? Azt néztem ki a neten műtét utánra. Elég praktikusnak néz ki. Ismeri valaki?
Oh már annyira várom, hogy leteljen a 2 hét, 8-án műtét.😍 Bár most még eléggé le vagyok robbanva, a gyerkőc megint lefertőzött valmi ovis vírussal minket. 😅 De szerintem 1-2 hét és kijövünk belőle és nem kell tolni a műtétet. Remélem! 🙏🤞
További ajánlott fórumok:
- Élet a mellplasztika után-Mi történt velünk a műtét után?
- Mi a véleményetek az AESTHETICA Orvosi Központról? Leginkább mellplasztika témában.
- Kettős kontúr / double bubble tapasztalatok - Mellplasztika
- Kombinált mellplasztika (felvarrás+nagyobbítás) tapasztalatok
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített mellplasztikával kapcsolatban?
- Dr. Pap Péter mellplasztika tapasztalatok