Mellplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
kompresszios melltartó
Az implantátumot rögzíti,megakadályozza annak felcsúszását/elcsúszását
A mellett a gyógyulási fáziban nyugalmi helyzetben tartja és stabilizálja a formáját
Fekvő helyzetben sem alakulnak ki nyomáspiontok
Ha éjjel nappal ezzel foglalkozol, akkor előfordulhat, hogy nagyon rágörcsölsz, és az semmiképpen se tesz jót. Nem lesz semmi gáz, alszol egyet, és utána megcicisedsz!! :))
Nekem márc végén lesz, addigra én is biztos beparázok, de még most még messze van. Addig a gyerekek meg a tennivalók úgyis elviszik a gondolataimat, de előtte pár nappal már én is agyalni fogok rendesen. Ahogy ismerem magam... Ajajaj
Igen én is érzem,hogy lazítani kéne,neked mikor lesz a nagy nap?Egyébbként szerintem lefog apadni ez az izgatottságom,mert messze van még a május,hacsak nem lesz szerencsém és ápr.-ra valaki lemondja és akkor tudok elöbb szépülni:)
Van aki spéci kompressziós melltartót hord, és nem sportot
A merevítős fel és összenyomja a mellett.VAgyis egyáltalán nem a kialakított zsebbe lenne az implantátum.
Sziasztok!
Megtudjátok mondani ,hogy miért sportmelltartot kell hordani mütét után?
A többi nm tart?Vagy a merevitö miatt?
Már azt hittem, a doki nem ér rá... :)
De tényleg az én dokim is kérdezte többször is, mióta nincs tejem, persze, nem mindegy... Húú, akkor neked még messze van a messze... Addig kicsit próbáld meg elfelejteni, hogy műtétre vársz, különben bajban leszel :)
Igen már beszéltem vele és ápr.2 hetére be vagyok írva ?-jellel és szegényt 2 hetente zaklatom,hogy nem-e mondta le valaki véletlenül?Minden nap reménykedem,hogy hátha elöbb tudnak műteni,a nyavaják ellen meg tömöm magam vitaminokkal,nehogy a műtét elött összeszedjek vmit.
Azért kell ennyi időt várnom,mert tavaly szeptemberében hagytam abba a kicsinek a szoptatását és a szülés óta,ami 2007.jan.-ban volt,a szopi miatt nem volt menszeszem,csak miután abba hagyta a cicit,és min.fél évig rendszeres havinak kell lenni ahoz,hogy műthető legyen a cici.Állitólag ennyi idő a min. mig regenerálódik a mirigyállomány.És tényleg a várakozás a legrosszabb,szerintem már a családom biztos kész van,csak nem mondják mert minden e körül forog nálam.
Helyes!:-)
feleslegesen úgyse kínzod magad...ami jól esik, azt tedd nyugodtan:-)))
Akkor jó. Én meg kínosan vigyázok rá, és felébredek éjszaka, ha véletlenül fordulnék... akkor nem kínzom magam tovább. Persze csak ha jól esik majd. :)
Én, spec. 1 hét után nap mint nap arra ébredtem, hogy egyre jobban oldalt fekszem. 2. héttől már nem ébredtem meg.:-)
Van doki aki azt mondja ha kényelmes aludj nyogodtan oldalt tök mindegy hány napos vagy
Mikor aludtatok már az oldalatokon? Holnap lesz a varratszedésem, de már tele van a hópicőm a háton alvással.
Milyen szerencse, hogy ilyen közeli referenciák vannak a környezetedben:-))
A lényeg, hogy addig is vigyázz magadra. Jön a meleg, vele együtt meg a tavaszi göthösségek...jobb félni, mint megijedni, tehát, figyuszójd magadra:-)))
Köszönöm ,nekem rendkivül szimpi volt a doki és a sogornőmnek meg a barátnőjének is ő csinálta a ciciket 5 és 3 évvel ezelőtt és még mindig nagyon szépek,azt láttam az adatlapodon, hogy te is nála voltál és meg voltál elégedve.A képgalériát nézegettem nagyon szép munkák vannak fent a Traubos ciciket is néztem és szerintem ő is szépeket csinál,persze biztos számit az is amit viszünk,bár képek alapján csodákra képesek és hát nálam is szükség lesz a csodára.
Remek, akkor most már "csak" várnod kell... Na az a legnehezebb, jobb lenne hamarabb túllenni rajta. Hogyhogy ilyen soká?
Jelezted a Fanninak, hogy esetleg előbbi időpont is jó Neked, ha úgy alakul...mert volt rá több eset, hogy mások valami miatt kiestek az adott időpontokról és lehetőség adódott előbbre hozni a saját napot...:-)
Halihó!
Húha...hogy szalad az idő:-) Mariamnak és Ibolynak holnapra jó nagy kalappal...
próbáljatok egy kicsit lazítíni-nekem nem ment:-(
A doki és az időpont is meg van.Dr.Traub Alfréd fog műteni és május 6.-án lesz a nagy nap.Csak én alapból sajnos agyalos,szorongos típus vagyok,és az izgalomtól függetlenül,már holnap rohannék a műtétre.
azta
jól megemelkedtek az árak :S
Éjszakák orvosilag nem indokolt esetben
61 000 Ft, de van ahol "csak" 50 ezer
Sok helyen ennyibe kerül(teljes, ellátás orvosi felügylet stb)
Hát az biztos,az lesz az első,a fürdő:)) Na megyek Lányok,kajálok. Köszi a sok biztatást,meg mindent:)Majd jövök!!!:)
Majd a vonat elringat kicsit :) Csak lazíts, vegyél egy forró fürdőt, egy darabig úgyis le kell mondnod róla...:) :(
Jah,4óra,negyed 5körül kelnem kell... Mondjuk nem hiszem,hogy nagyon fogok tudni aludni...
Csak épp hajnalban kell kelned, nem? Viszonylag korán kell beérni sajna
Hát igen,ez igaz:))) Ráadásul nekem nincs férjem,én finanszírozom magamnak:))) De szerintem bevállalom a vonatozást,ha ennyit mond...:( Végül is nem annyira vészes,másfélóra
Viccelsz?? Gazdasági válság van...:)) :(
Amúgy meg ne legyél azvarban, szerintem tök megérti, miről van szó, nem mindenki menő csávó, akinek tele van a zsebe.... Igenis szerintem nehéz összevakarni a pénzt erre az amúgy nem olcsó, de nekünk mindennél többet érő beavatkozásra, úgyhogy ha meg tud az ember spórolni itt-ott akár 20 ezer forintot is, hát akkor hajrá. De ha annyira macerás lenne felutazni hajnalban, akkor érdemes elgondolkodni rajta. Te döntöd el úgyis....
Persze,azt mindenképp megvárom...:) Csak talán egy kicsit ciki lesz,ha ennyit mond,én meg erre azt,hogy akkor talán köszönöm,mégsem:P
Hehe, vágom....:)))) És holnap ilyenkor ez már a múlté....
További ajánlott fórumok: