Mellplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Privát naplók, csak a tulaj engedhet be olvasókat. Igen ott több az infó, előtte-utána fotók, napi-heti jelleggel, hogy ki hogy éli meg, hogy alakulnak a cicik, szintén fotókkal. Lehet ott is kérdezni, hozzászólni 1-1 napló bejegyzéshez. Ha nincs naplód, nem nagyon fog beengedni senki...voltak visszaélések, pasik....fotók kivitele...mindenki óvatos.
Te is készíthetsz egyet, leírod, hogy honnan fog indulni, fotót tehetsz, álomcici fotókat, hogy milyenre vágysz, gondolataid, félelmeid, kérdéseid a műtéttel kapcsolatban.
Szia Boszi86!
Én tudtam venni a rendelőben plusz darabokat!😊
Ha biztosra szeretnél menni ,akkor hívd fel a rendelő recepcióját!😊
Budagyöngye, kompressziós szaküzlet.
Én lipoelastic-et rendeltem, itt volt 2 nap alatt decemberben a két ünnep között. 15ezer körül volt postával együtt. Leméred magad műtét után kb-ra, nekem M-es elég volt, de van több állítási lehetőség vállnál, elöl is.
En 165/49 -re kaptam 450 cc -t, es szämomra teljesen optimälis. Nem nagy, es nem kicsi.🙂
Szerintem is a mell alatti körfogat, es az implant szelessege szämit elsösorban, föleg szemböl. Aztän oldalrol a projekcio, kinek mi az elkepzelese..., es abbol jön ki a cc.
Szerintem ne ijedj meg az 505 cc -töl.
Csinälsz naplot??
Szia!
Én azt ajánlom, hogy először fogyj vissza amennyire tudsz/szeretnél és utána legyen újra méricskélés mell alatt, implivel, stb. Mert simán benne van, hogy akkor kisebb lesz a mell alatti körfogatod, viszont jobban meg lesz ereszkedve a melled és ezek miatt mondjuk extra magas impli kell. Plusz a 163 cm-hez sztem simán fogyhatsz 5 kg-ot és akkor meg már nem biztos, hogy akarsz cipelni 2x fél kilót. De ez csak az én meglátásom. A fogyást mindenképp előre kell venni, különben a cicik megsínylik.
A mell alatti körfogatod és az implant szélessége számít,mert a cc mindegyikből mást takar.
Plusz hogy mekkora cicit akarsz.
Én 163/55re kaptam 450cct...de simán elviselném a nagyobbat.
Mell alatt 77cm.
Sziasztok.
Ma voltam Kunos Csabanal, nagyon szimpatikus, kedves doki.
Meglepődtem nagyon hogy mekkora implantátumot ajanlott. Igaz mutattam képeket meg szoptataskori mellemet amire mondtam hogy jo lenne ekkora vagy picit nagyobb.
Szóval 165 centi vagyok, jelenleg 58 kilo... katasztrófa. De mentségére legyen hogy 3 gyereket szültem. De amiket csinált rólam képeket eleg elrettento volt es nem a mellemte gondolok hanem a hasam, derék szóval nagyon ra kell allnom a diétára.
Szóval mericskelt de mar nem tudom hogy mi hol mennyi de 15 es 17 centi ....na szóval a lényeg hogy 505 ost ajánlott es tenyleg ahogy probalgattam a többi elveszett bennem. Vannak ismeroseim akiknek 360 vagy mennyi illetve 400 valamennyi es hatttttalmasak. De bennem elveszett a 4++ os.
Egyébként jelenleg nincs a kórházba műtét, hanem a duna medicalba mut es 1,4 et mondott h ott kb annyi. A korhazba meg 950 körül mutott a legutóbb (tavalyi ár) azért van különbség...😔
Mit gondoltok az ajánlott méretről?
Én simán beültem/térdeltem a kádba,és lehajtottam a fejem...
De ha nagyon nem megy csak van egy barátnő aki egyszer átugrik.
Van, aki előtte befonatja és akkor bírja, nekem zavaró fonva. Már műtét előtt beszéltem a fodrászommal, hogy megyek hozzá hajat mosatni. 2 hetesen már meg tudtam mosni segítséggel, a kád mellé térdeltem több párnára, párom tusolta a hajam, én meg óvatosan/meg ahogy bírtam megmostam....lányom pedig megszárította.
Fésülni azért nagyjából megtudod, lehajtod a fejed, kezed emeled könyökből és valahogy sikerül. Úgy sem kell/bírsz 1-2 hétig nagyon menni sehová (hülye covid miatt nem is lesz hová....)
Na és meg egy kérdés lanyok..😅
A hajatokkal mit kezdtetek a műtét utáni napokban? Mármint azon kívül h nyilvan nem lehet akkor megmosni. De pl összefogni, megfesulni stb hogyan tudom majd, ha nem emelhetem fel a kezemet?🤣
Halihó
Nos azt hiszem a dokim már megvan🙂🙃
Már csak az időpont kell, hogy kialakuljon, a fejemben. Ő akár már áprilisban is meg műtene,de vacilálok, hogy ne legyen - e ősszel inkább a műtét 🙄Kombinált lesz britches leszívás és varrás +impli. Kovács András doki egy tünemény. Alapos és körültekintő. Majd másfél órát voltam nála konzin,összefirkált, mindent is megbeszéltünk, még a kis hónalj hurkámat is. 😁
Már az is jó, hogy legalább tudom, hogy KI lesz akire rábízom magam 🙏
További ajánlott fórumok:
- Élet a mellplasztika után-Mi történt velünk a műtét után?
- Mi a véleményetek az AESTHETICA Orvosi Központról? Leginkább mellplasztika témában.
- Kettős kontúr / double bubble tapasztalatok - Mellplasztika
- Kombinált mellplasztika (felvarrás+nagyobbítás) tapasztalatok
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített mellplasztikával kapcsolatban?
- Dr. Pap Péter mellplasztika tapasztalatok