Mellplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Szia!
400 után az 535 is előrelépés. Van már gyerkőc? Ha még nem, de tervezel, én inkább a kisebbiket rakatnám. Ha nem, sztem mehet a nagyobbik is. 😊
Igen, a tiédet láttam. Írtam is hozzá. 😁😁😁😁 Vártam, hogy hátha más is ír még. De cuki vagy! 😘😘😘😘
Nina2323 köszi! 😉
Ti tudtok valami kockázatát? Vagy ennek nem nagyon van? Kicsit azért ódzkodok az arcomat szuratni. Még ha a mellemet cseszik el hagyján. De ha a fejemet... 🤣🤣🤣🤣
Szia!
Én csináltattam dr. Szanyi Dorottyánál. Ajánlom a doktornő. 2 éve csináltattam de még mindig látszik.
Sziasztok!
Nem cicis téma, bocsi az offért.
Csináltatott valaki közületek szem alatti hyaluronos töltést? Tapasztalatokat várnék. 😊
Köszike!
Sziasztok! Ma voltam Kovács dokinál konzultáción Ágfalván, mivel kiszakadt az implantom és cseréltetni szeretném. A doki anatómiai implit ajánlott, azt is szerettem voln egyékbként. 535ös vagy 600as implit tudna nekem elképzelni. Jelenleg 63kg vagyok, 170 cm széles csípővel és vállal. Van esetleg olyan akinek hasonló méreti vannak és ilyen implit kapott? Ti melyiket választanátok?
Köszönöm ha segítetek🙏
Reméljük megoldódik :(
Kihez mész?
Sziasztok!
Régi veteran vagyok itt, csak rég jartam erre!
De gondoltam meg írom nektek hogy jártam "ismét"
5 évvel ezelőtt volt a 3 impli cserém, amit Dr Révész Zsolt csinált! Pár hónapja a jobb mellem el kezdett dagadni, égni, fájni! El mentem magan ultra hangra, ott latták tele a mellem folyadekkal! És láttak benne 2 borsó szemnyi el változast, de közölték menjek el mr vizsgálatra, mert pontosabbat csak akkor tudnak! El mentem, okosabbak nem sokkal lettünk,de nagy valószínűséggel ismét impli probléma van, immáron masodszor fogtam ki sérült implantot!! Ami azért ennek az esélye elég csekély! Beszéltem az orvosommal, kértem, hogy azért mégis 5 éves impliről van szó, próbaljunk már meg valami garanciát ki csikarni a cégtől, erre ő is jónak találta az ötletet! Azzal váltunk el, hogy intézik! Azóta el telt 2 honap, írtam neki ahogy kerte, de nem reagált, most ismét írtam, és irtam neki azt is hogy fel veszem a kapcsolatot a betegjogi képviselővel, mert ez így nem maradhat, én meg már nem tudom kihez forduljak! No erre már kaptam választ! Idézem "ok megoldjuk" de hogy mit? És mikor? Semmi tovább! Kertem adjon időpontot, de azóta megint se hire, se hamva! Már hónapok teltek el, a mellem azóta a duplájára dagadt, fájdalmaim vannak! Én nagyot csalódtam a dokiban, pedig has műtéttel közel 3 millát hagytam nálla 5 éve!
Valóban ez a normális hozzá állás? Ma kerestem kecskeméten egy másik orvost, már csütörtökre kaptam is idő pontot, remélem hamarosan ki derül mi a teendő, és nem kell szenvedjek!
Na mostmár nagyon kíváncsivá tettél 🤔, én is szép munkákat láttam nála. Nincs kedved összedobni egy naplót?
Rákukkantanék, hogy mi a bibi 🙄
A korrekció a saját dokinál kellene, hogy így legyen, én azért ezt előre tisztáztam vele. Mindenképp beszéld meg vele, és ne hagyd magad lebeszelni, mert ha jól hallottam szeretik azt mondani, hogy ebből ezt lehetett kihozni🤨
Ha nem titok elárulnád ki műtött?
Csináltam naplót végre. Ezek a képek Kunos Csaba konzin készültek. Szívesen venném a tanácsokat, hogy szerintetek melyik a jobb.
Tettem fel képeket.
Sajnos mint kiderült szét van nyilva a hasizmom illetve koldokservem is van. Harom gyereket szültem az utoslo 4250 volt úgyhogy nem csodalkozom. Illetve marcius óta fogytam is nem ennyire gaz a body.
Köszönöm aki ránéz.
Te voltal Kovacsnal is?
Most olvastam mondjuk hogy majus 13 tol ujra indulhatnak a műtétek de nem hiszem h egybol a mellplasztikq 😅 kb a tavalyi ar 950 gondolom ekorul lenne most is szóval azert 500 ezer az sok különbség. De 200 pl mar nem számítana.
Meretben te mit kaptál?
Lányok ez a rizsproba ez hogy van? Betoltottem 400 meg 500 gramm rizst 🤣 nagyjabol vissza adja a meretet?
További ajánlott fórumok:
- Élet a mellplasztika után-Mi történt velünk a műtét után?
- Mi a véleményetek az AESTHETICA Orvosi Központról? Leginkább mellplasztika témában.
- Kettős kontúr / double bubble tapasztalatok - Mellplasztika
- Kombinált mellplasztika (felvarrás+nagyobbítás) tapasztalatok
- Van tapasztalatotok Dr. Pataki Gergely által készített mellplasztikával kapcsolatban?
- Dr. Pap Péter mellplasztika tapasztalatok