Mellplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Ne haragudj, de a te méretedihez én inkább azon aggódnék, h nem lesz-e túl nagy. Kérdés, h mi a cél. Én 180cm vagyok, 63kg. Mell alatt 77-78cm. 400 és 425cc. Ruhában abszolút meg nem mondaná senki, hogy nem a saját mellem. Nem kicsi, nem túl nagy, de a vékony alkatomhoz és keskeny csípőmhöz képest szép méretes. Fürdőruhában viszont már eléggé vágó, hogy meg van csináltatva. 🙈 Nekem pont ez volt az elképzelés, hogy ne ordítson mindig mindenhol rólam, h meg van csinálva, van akinek ez kb elvárás. 🤣(Fürdőruhában nyilván kb mindenkinek látszik,az állásából is, főleg ha 2 gyerekkel megjelenek majd a strandon🤣). Hollynak igaza van, csoda, h ekkorát is betesznek. Azért a gyógyulásra is gondolni kell. Meg arra, hogy ha jó emlékszem még nem is szültél. És nem szoptattál. Nekem a szoptatással volt kb egy 300-400as méretem még az alaphoz képest. Azt majd cipelni kell. Lehet, hogy ezeket is érdemes lenne átgondolni, mert ahogy látom hetek óta csak azon aggódsz, h túl kicsi lesz egy eleve viszonylag nagy implivel. És ezt abszolút jóindulatból írtam neked. 😊 De már tudod, nem elsőnek "beszélünk". 😉
Egyébként meg hozzáteszem hogy nem vagyok bolond, nem akarok óriás melleket🤣 Határozottan csak attól felek hogy pici lesz hozzam kepest 475😇
Köszi a választ,picit megnyugtattal🥰
Sziasztok lányok.
Mostmár elmúltam 6 hetes, és mikor erőteljesen masszírozom a melleimet az implant külön mozog a saját állományomtól. Vagyis mozog belül.
Ez nálatok is így van?
Neked 70es mell alatti körfogatod van nem?
Nem lesz kicsi
Nem érdemes más lányokat 475cc-vel nézegetni mert nekik szélesebb mellkasuk van
Én azon csodálkozok van olyan orvos aki berak neked ekkorát
És a műtét után hetekig nagyon sokat fog alakulni. Ne nézegesd majd, mert csak elmegy a kedved és még a végén ártasz neki, ha leveszed a kompresszióst. Tényleg nagyon vigyázz rájuk, és akkor minden rendben lesz. Fölösleges nézegetni ameddig amorf cicik. Csak rosszat tesz neked.
Ezt most tényleg jó indulattal írom. Mert azt látom hogy kifejezetten nagy ciciken aggódsz hogy kicsik lesznek. Majd minden kiderül. Nagyobbat nem is tudna berakni a doki hidd el. Akiknek nagyon nagy cicijük van sokszor amúgy is több lépésben történt.
Az hogy mi mekkora teljesen saját adottság függő.
Lányok van itt olyan, akinek pont 475 cc-s magas implantja van? Két hetem van a mutetig és borzasztoan felek hogy az nagyon picike lesz😭 nagyon koszi ha valaki ir akinek pont ilyen van!
Köszönöm a válaszotokat! Akkor próbálok még kicsit kitartani :D
Szia, szerintem se menjen az infrashape még. Ott izzadsz. Nyáron az UV sugárzás, izzadás, meleg, esetleg uszodai/természetes víz a seb gyógyulására negatívan hát. Én is három hetes vagyok, de nem kockázatok. Egyébként én is sportolok. Nagyon hiányzik, de valamit valamiért. Kitartást neked.
Szerintem 6 hétig ne, max setalj sokat🤗
Sziasztok!
3 hete műtöttek mellnagyobbítással,de nagyon szeretnék már valamit sportolni,mozogni. Műtét előtt heti 3 súlyzós edzés illetve 2 futás volt. Szerintetek az infrashape mehet már?
Sziasztok, akinek van naplója szívesen beengedem az enyémbe.
3 mellplasztikai műtéten vagyok túl, jelenleg 3 hetes. Friss képek folyamatosan. Illetve leírok mindent a hegkezelésemről, ugyanis csúnyán gyógyult az első kettő műtét után.
Kereken 1 hetes képek a naplóban😉
Sziasztok! Van köztetek olyan, akit Dr. Molnár Miklós műtött? :-)
Szia! Véleményem szerint, nyiss naplót, aztán keredzkedj be más naploiba, nézz szét mi az ami neked szimpatikus , mert egyik doki a felvarrasban jó, másik nagy imolikkel szeret dolgozni, a harmadik felszivodo varratokkal is jól bánik, és még sorolhatnam.. Biztosan van már elképzelésed, ha van még időd gyűjtsd az infókat 😉
Sziasztok lányok!
Új vagyok még a csoportban,de szükségem lenne a tapasztalatokra.Már régóta szeretnék mellnagyobbítást, most sikeres fogyás után az alföld megirégyelné a mellkasom😅
Két időpontom is van már.
Kit tudnátok jelenleg ajánlani szívből, melyik sebészt?
Köszönöm előre is a válaszokat.
Facebookos plasztikai csoportban olvastam, hogy Sobor nem szeret felvarrni, mert nem túl jó benne...😅 Dr. Kovács Ferencet tudom ajánlani, ha varrásról van szó! :)
Akkor csak 2 nappal kerüljük el egymást :) nekem is ő csinálja, csak 05.14-én és 15-én megyek haza. Ha tudok majd írni, megírom milyen volt
Szerintem a rendszer küldött egy kérést, én megnézném a naplót, 2 hét múlva lesz műtétem és real storykat keresek, nem a honlapokra felrakott kb 3 legjobban sikerült képet. Köszönöm :)
Sziasztok!
Érdeklődőben vagyok. Májusban lesz mellfelvarrás mellkisebbítéssel, szövettannal és érdeklődni szeretnék arról, hogy van-e valaki akinek Dr Sobor György csinált implant nélküli kisebbítést vagy felvarrást, vagy a Dr Rose-ban más dokinál, illetve a másik nagy dilemmám, hogy a kompressziós melltartó utánra tudtok adni tippeket hogy milyen márkára vagy típusra cseréljem le? Kell-e soeckó, vagy elég egy jól tartó sportmelltartó?
Köszönöm a választ :)
Szia! Április 7-én műtött Viczián doktor úr. Teljesen elégedett vagyok vele és a munkájával is.
Sziasztok
Dr. Sobor Györgyről érdekelnek vélemények.
Én csak felvarrást szeretnék.
Köszönöm
Sziasztok lányok.
Közeledik a 6 hetes mérföldkő. Tettem fel képeket a naplómban.
A jobb mellemen a sebem gyulladásával végül az történt hogy kitisztult, de utána lett egy 5 mm-es lyuk. Ezt stripekkel összefogatták (amit varrás helyett használnak) és most várom hogy gyógyuljon meg. Nem látok semmit a stripektől, de próbálok megnyugodni.
A mellek nagyon szépen alakulnak, formásabbak, egyre jobban tetszenek. Nagyon szépnek látom őket. ☺️☺️
Nekem a doki masszázst ajánlott, mikor a sebem egy kicsit kinyílt nem maszíroutam őket, de ő azt mondta maszirozzam hogy ne keményedjenek be. Most viszont a maszirozásnal tapintásra érződik a szilikon, mint amikor a szilikont nyikorogtatnád, nem is tudom hogy írjam le, nem hallatszik, csak érződik. Nektek volt-e ilyen tapasztalatotok?
Ha igen megmaradt, vagy elmúlt? Egy kicsit furcsa ez így 😬
Szép napok, és szép cickókat mindenkinek 🤗🤗
Én elmúltam fél éves és abban sokkal kényelmesebb, mint nélküle. Van, hogy nélküle alszom, de akkor reggel már első dolgom, hogy valamilyen melltartót felvegyek, mert úgy érzem, mintha dolgozna a gravitáció😊 Pedig nincsenek nagy cicijeim (315cc) Nekem nagyon kényelmes, pihe-puha kompressziósom van, tényleg nem is érzem, hogy rajtam van. Orvosilag nem tudom, hogy mennyire indokolt, de egyszer olvastam Pataki dokitól, hogy a megereszkedés hatékony ellenszere, ha melltartóban vagyunk sokat, akár éjjel is. Ha nem zavar és tudsz benne aludni, akkor biztosan nem árt ha éjszaka is hordod.
Sziasztok, új képek a naplómban!
Köszönöm a válaszokat lányok, nekem is kényelmesebb nélküle 😊
Én kompressziósban 3 hónapig bírtam aludni. Azóta sportmelltartó szerű kos topban alszom. 😃
Mindenképpen írok. Köszönöm szépen.:)
A barátnőm 8 éve abban alszik, amióta megcsináltatta :D Én fél évig használtam, aztán elhagytam...nekem így kényelmes, de van aki melltartó nélkül el sem tudja képzelni. Amúgy a doki talán azt mondta, hogy három hónapig érdemes abban aludni.
Én 165 cm vagyok és kb 56 kg, 80 mell alatt. 560 cc elveszik rajtam sajnos...júniusban megyek cserére. Mindenki megijed a nagy számoktól, de nem az a lényeg, hanem az adottságaid. Szerintem a nagyobbat válaszd, illetve nincs akkora különbség a kettő között szerintem.
Volna egy kérdésem tapasztalt cicis lányoktól! Meddig ajánlatos éjszaka akár kompressziósba vagy bármilyen melltartóban aludni? Válaszotokat előre is köszönöm 🤗
További ajánlott fórumok: