Mellplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Szóval a lényeg hogy lehet h ujra elkellene mennem konzira de azzal meg újabb várakozás ujabb hónapok. Bar lehet szeptember környékén jobb lenne mivel akkor már mindhárom gyerek suli ovi bölcsi.
Nagyon tanacstalan vagyok. Kicsit elhuztam ezt az egészet sajnos.
Az előbb beszéltem Kovács Dr. asszisztensevel es akar jovohetre is lehetne menni beugroskent vagy junius közepe. De a méretet tekintve teljesen elbizonytalanodtam. Kérdeztem hogy van e ra lehetőség h előtte is meg gyorsan egy meretproba de mondta hogy azt ugy nem mert nem biztos h lesz eppen akkor ott abbol a meretbol csak amit kivalasztottunk.
165 centi vagyok, 58 kilo es 505 cc beszéltunk meg de félek hogy nagy lesz. Nem akarok 2 nagy mellett rajtam.
Nekem is ők voltak a "kiválasztottak" aztán találkoztam Kovács Andrással ❤️
Kukkants be a naplómba 😏
Ja és en mar komolyan arra is gondoltam h nem vagyok neki szimpatikus....de közbe olvastam h mas sem éri el🤣
De ez már tok ciki nekem hogy egy nap keresem kb 3x es semmi. Írtam neki előző héten emailt, egyikre se válaszolt. Írtam tegnap smst arra se semmi. Értem hogy elfoglalt de legalabb egy annyit h ekkor meg akkor keressem ujra mert dolga van . Komolyan nem tudom mit csináljak. Lesz@rjam a +500 ezret de akkor ki van nyalva a..... Értitek🤣 Agfalvan. Most mi van ha baj van tényleg akkor mit csinalok. Pedig helyben lenne, nekem ez nagy segítség és persze szimpatikus is a doki de ezzel nem tudok mit kezdeni. Az első nőgyógyászt is ezért cseréltem le annak idején, egyszerűen nem értem el.
Szerintem Kunos dokinál ez a szűrő. 😁
Ha valaki elég kitartóan hívja ellehet érni. Nekem sikerült, bár végül lemondtam a konzit, mert megtalálnom a dokimat.
Hát halljatok h en napok óta nem érem el Kunos dokit. Ez akkora csalódás. Lehet elengedem a dolgot. Most ha gaz lenne velem mutet utan mit csinalok.
Szerintem a melltarto a honod alatt. En is rosszul voltam magamtol 😂
😅 huuu, jo. Ez azert megnyugtato meg az is, hogy elmulik. Koszi! 😃
Szerintem inkább a gyógyszerek és az altatószer miatt van.
Én is olyan büdös voltam hogy hányni tudtam volna magamtól. :D
Lehet csak a melltartó, de az is lehet h stresszelsz kicsit es eddig nem izzadtal most kicsit igen 😀 biztos elmúlik.
Hat ilyen izzadsag szag, de eskuszom ilyen muanyagos szaga van, bar ezt lehet, hogy csak bekepzelem. 😂Nekem sose volt ilyen szagom elotte, szoval ezert ijeszto a dolog. 😬
Szerintem veszíteni nem veszítesz vele s aztán lehet meg is nyugszol egy függeglen vélemenytől. :)
Nem lehet a melltarto alatt "bepallott"? Csak tipp nekem nincs meg implant. Mit érzel? Izzadsag szag? Apolatlan szag? 🤣 Csak mire készüljek 😂
Napok óta hívom Kunos Csabat de most se nagyon érem el, lassan beindul Kecskeméten a műtét. Dehat nem érem el múltkor is vagy 5 napig hívtam. Kellene neki egy aszisztens 🙆♀️😀
Sziasztok! Ma van a 9. napom es ciki vagy sem, de par napja megvaltozott a testszagom. 🙈Nem azert mert nem furdok, egy ideje minden nap zuhanyzok es megmosom alaposan a honaljam. De ilyen nagyon fura, budi szagom lett, konkretan furdes utan se mulik el. 😅 Volt ilyen valakinek? Ez lehet az implantatumtol vagy valami belso gyulladast jelezhet?
Igen, éppen ezen agyaltam. Keresek olyan orvost aki szokott hónaljból berakni implantátumot és megnézetem vele.
Gondolkoztál azon, hogy elmenj egy másik dokihoz, hogy mondjon egy teljesen független véleményt?
Meteor és igen nekem is azt mondta anno a doki, hogy örök garos. Nem értem miért akar műteni, ha az UH doki szerint egyenlőre kontroll ajánlott. Nem mindegy hogy most vagy 2-5 év múlva lesz a műtét, főleg úgy hogy cwsak 5 éve volt.
Nem hogy 5 hét,de még fél-egy év elteltével is változóban lehet a méret és forma. Úgyhogy ne aggódj, ez még teljesen normális!
Dr.Awil Matanus mütött 13 éve, de felvarrni sajnos nem tud:(. (Sebbin implant) Tavaly+ Dr.Kovács Ferenc,eddig meg vagyok elégedve. (PU implant)
Szia! Nekem a műtét után 6 hónappal változtak meg, nagyon nem volt egyforma de mára már beállt. Van fennt képem, ha gondolod kopogj.
Ez mondjuk érdekes én úgy tudom ezekre az implikre élethosszigtartó garancia van. De akkor lehet csak szakadásnál nem? Gyűrődésnél pedig nem.. nem igazán tudom.. milyen márkájú az implantod?
Balajythy Tibor dokinak a kezei között ki volt?
ki az orvosod! Kérlek! Elvesztettem a bizalmam
gyürődve van, az UH orvos azt mondja lehet várni, a doki auzt hogy cseréljük, és nincs garancia. 5 év , ki vagyok készülve. Pedig úgy tudtam nagyon jó orvos
Az enyém 5 éves nincs kiszakadva csak gyürödve de azt mondja nincs rá garancia. Az Uh-t végző dokinő azt javasolta várjunk még vele, kontroll fél- egy évente. Ez is jó nem? Még ranancia sincs rá pedig elvileg akkor a legjobb volt.
Sziasztok!
Április 14-én volt a műtétem, 450 cc közepes profilú mentor implantátumot kaptam, viszont így 5 hét elteltével a jobb mellem még mindig kisebb mint a bal és alakjában sem egyformák. Jobb mellem egyébként is kisebb volt, de nem volt látványos a különbség. Így a dokim a műtét előtt és után is azt mondta, hogy nem - volt - indokolt különböző méretűt beraknia. Szerintetek 5 hét elteltével még változóban lehet a méret és a forma? És ha nem akkor mennyi idő elteltével lehet kicseréleteni? Ha esetleg van valakinek ilyen tapasztalata és megosztja velem azt nagyon szépen köszönöm :)
Na pont ez a bajom nekem is remélem ennél durvább nem lesz 🙂
Csajok akik a naplómban vannak pls nézzétek meg, az új bejegyzésemet.
További ajánlott fórumok: