Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Mellkisebbítés tapasztalatok fórum

Mellkisebbítés tapasztalatok (beszélgetés)

A fórumhoz képgaléria tartozik: mellkisebbítés képei
26128. Nagy Mellinda (válaszként erre: 26124. - Lakatalin)
2013. dec. 30. 22:31
Hát igen!Meg ez is egyéntől függ,ki milyen ütemben gyógyul,mert én most 6 hetesen még nem tudnék munkába menni!Még megvárom a Január végét,aztán meglátjuk! :)
26127. Nagy Mellinda (válaszként erre: 26125. - Gy.ancsa)
2013. dec. 30. 22:28
Szia!Én a kórházból ahogy hazajöttem 4kg-tól szabadultam meg,de ebből szűk 1kg volt amit eltávolítottak a mellemből!Több volt a kinyúlt bőr,mint a szövet,ezt modta a doki!Egy hónapig nem is híztam,pedig csak ettem meg feküdtem,jó azért vigyáztam a kajával,keveset ettem!Most Karácsony lévén visszajött az a 4kg,de úgy vagyok vele amint jobban leszek már pattanok is a szobabiciklire és leadom azt a felesleget!Tavaly már sikerült 4 hónap alatt 12kg-tól megszabadulni,csak aztán szép lassan vissza is jött 6-7kg :( ,meg azóta még egy kevés,szóval hajrá,majd utána fogyózunk!Nyárig még van idő!!! :)
26126. Nagy Mellinda (válaszként erre: 26122. - Szecsi77)
2013. dec. 30. 22:23
Szia!Na!!!Örülök hogy használ!!!Én sem akartam elhinni ha nem a saját bőrömön tapasztalom meg mire képes ez a krém!Nekem a mellem kicsit hámlott így el kezdtem Dove testápolóval kenni és most már jó!Meg nekem műtét után egy héttel a mellem közt tiszta pattanás lett és még most sem az igazi,pedig már gyulladáscsökkentőt is kentem rá!Pedig össze sem érnek a melleim!Tisztogatom tonic-kal,meg kenem,de alig alakul!Valakinek hasonló probléma?A hajam nekem nagyon el kezdett zsírosodni,szinte 2 naponta moshatnám!Előtte is zsíros tipusú volt a hajam,de nem ennyire!Mondjuk előtte festettem is,lehet megint be kellene festeni,mert akkor kevésbbé zsírosodik!
26125. gy.ancsa
2013. dec. 30. 20:06

Sziasztok!Engem lassan 3 hete,hogy megmütöttek és olyan kérdeésem lenne,hogy volt valakinek gondja utänna a súlyäval?65 kg voltam,mikor bementem és mikor kijöttem 72 és azóta sem megy le... :( Volt valakinek ilyen problémäja?Mitöl lehet egyältalän?

Doki szerint,majd 2 hónap múlva älljak rä,mert ilyenkor megkavarodik az egész szervezet..szerintetetk?

26124. Lakatalin (válaszként erre: 26119. - Nagy Mellinda)
2013. dec. 30. 20:02
Igen.A fizikai munkához mindenképp, akkor is, ha jól érzi magát az ember.Fizikai munkát csak 6hét után lehet végezni.
26123. Lakatalin (válaszként erre: 26117. - Sony.8)
2013. dec. 30. 20:01
Én 3hétig voltam itthon.Ha kellet volna, 2hét után már bírtam volna menni.De így erősebb voltam.Néhány dolgot elfelejtettem az altatás miatt(pl.neveket,rendszámokat,...stb-amikkel dolgozom), de később visszatértek az emlékek.
26122. szecsi77 (válaszként erre: 26113. - Nagy Mellinda)
2013. dec. 30. 19:06
Szia Melinda!Nem akarom elkiabálni de azt hiszem a Bactroban megteszi a hatását!Kezd szépen összehúzódni és már nwm váladékozik.Vettem még cink tbl. ami a sebgyógyulást is segíti.Mindent bevetek.Nekem a műtét után baromi száraz lett a bőröm és ahajam,erre is jó a cink.Vkinek hasonló tapasztalata?
26121. Emily14
2013. dec. 30. 18:22

sziasztok ! Tul a muteten es kivalo allapotban. Nekem semmim nem fajt, masnap reggel egyedul oltoztem, sokat pihentem, de mar 3. nap nagyot setaltam is. Most varratszedes utan egyik mellem biztosan "helyezkedik"... ez az elso kellemetlenseg! :) Ugye erzek meg majd olyat,hogy nem mumelleim vannak?? Mellkisebbiteses mutetem volt.

Csak ajanlani tudom Dr Viczian Csabat Szegeden. Nagy szaktudas lehet emogott, amit csinal. H-sbol C es D kozotti mellett varazsolt nekem.

26120. anyuka1975 (válaszként erre: 26105. - Sziszinko)
2013. dec. 30. 14:36
Január 29.
2013. dec. 30. 09:47
Húúúú lányok a 3 hét nagyon kevés!Tudom hogy a munkahely nem várhat magára,de majd kiderül milyen állapotban lesztek,tudtok-e dolgozni!Én sem sokáig terveztem a betegszabit,de muszály helyrejönnöm úgy hogy tudjak dolgozni,írtam hol dolgozok!Szóval reméljük a legjobbakat és hogy gyorsan gyógyultok,de a 6 hét kellene hozzá!Sok sikert!
26118. Sziszinko
2013. dec. 30. 06:56
Köszönöm a tanácsokat és a biztató szavakat! Jó ez, én örülök, hogy belevágtam. Én is csak 3 hét múlva megyek dolgozni, mert előbb én sem bírnám fizikailag (sérült gyerekeket tanítok). Szóval addig nincs más dolgom, mint pihenni, gyógyulni!
26117. sony.8 (válaszként erre: 26107. - Lakatalin)
2013. dec. 29. 20:33
Köszi szépen. Max. 3 hétre tudok itthon maradni, remélem ez elég lesz.
2013. dec. 29. 18:44
Ja és minden sebkezelésnél kézfertőtlenítőt is használtunk+steril géz ennél jobban már nem lehet vigyázni és nekem nem volt semmi gond!Nem gyulladt be a sebem bár volt hogy azt hittem,de a doki megnyugtatott hogy nem így néz ki egy gyulladt seb!Meg akkor lenne lázam is!A kórházban sem volt sterilebb a helyzet szerintem!
26115. Nagy Mellinda (válaszként erre: 26106. - Sziszinko)
2013. dec. 29. 18:40
Én ugyanezt érzem mint Te!A nyilalás,szurkálás meg a leszakadás még mindig megvan,pedig már 6 hetes leszek holnap,de 3 hetesen még jobban jelentkeztek ezek a "tünetek"!Már most is sokkal jobb és lesz még jobb is!Csak olyan sok idő!Nem szeretnék annyit hiányozni se a munkahelyről,de muszály úgy visszamennem hogy rendben vagyok,mert gyárban dolgozok fizikai munkát,főleg ládákat emelgetek meg vezérlőket,amiket kocsiba gyártunk(BOSCH)!Még most tudtam zoknit felhúzni! :) Kitartás!Egyre jobb lesz!
2013. dec. 29. 18:32
Én is inkább a gézlapra esküszöm!Bár nekem már nem kell,de én is elhasználtam vagy 30 csomagot,ha nem többet(kb.140ft/csomag) sajna nem számoltam,de én duplán tettem rá!20×40cm-es lapok vannak a csomagban 12db,ezek jó hosszúak voltak csak vékonylottam őket azért raktam duplán!Egy kötözésnél elment 6 lap,mivel a bombóknál nem hajtottam szét teljesen csak félbe és így duplának számított!Így elég volt a bimbókra 1-1lap,míg a mell alá 2-2lap!Remélem tudtam segíteni!
26113. Nagy Mellinda (válaszként erre: 26110. - Szecsi77)
2013. dec. 29. 18:27
Szia!Nekem egy rokonom ajánlotta a Bactroban-t és ő bőrgyógyász!Amit eddig mondott nekem meg javasolt mind bevált,amit meg a doki javasolt mindentől kipirosodott még a betadintól is!Én betadin helyett Octenisept spray-vel fújtam szuperjó volt rá!Most már nem kell mert csak hegem van és a spray a sebekre volt jó!Valaki pl. aloe vera spray-vel fújta,na én azzal nem mertem!Úgy voltam ami bevállt azon nem változtatok!Én a Bactroban-t közvetlenül bele a sebbe kentem és két nap alatt helyrehozta!Rendesen összehúzódott!Jó lehet hogy embere válogatja kire hogy hat,mert én meg a betadint nem birtam,neked meg jó!Szerintem egy próbát megér,mert direkt ilyen nyílt sebekre jó a Bactroban,hegre már nem!Remélem segítettem!Üdv!
26112. ABC2011 (válaszként erre: 26111. - Szecsi77)
2013. dec. 29. 18:25

Igen, bontas utan valoban nem szamit mar sterilnek, de legalabb tudjuk hogy az volt. Ez a betetekre nem mondhato el.

De mindenki ugy csinalja ahogy neki jo :-))))))

26111. szecsi77 (válaszként erre: 26108. - ABC2011)
2013. dec. 29. 17:21
Szia ABC2011!Ha felbontasz egy steril gézlapot az onnatól már nem steril.A sebedet,ha lefertőtleníted akkor min.sterilitást(kórokozó)mentesítést adsz neki.Én szerintem vékony betétet nyugodtam lehet berakni, így a melltartó sem fog annyira nyomni.
26110. szecsi77 (válaszként erre: 26102. - Nagy Mellinda)
2013. dec. 29. 17:15
Szia Melinda!Én szakmabeli vagyok(intenzív szakápoló) és van is itthon bactroban kenőcsöm, de ne igazán merem bekenni vele.Hála a Betadin folyadéktól már nem váladékozik, hanem hegesedik, de ha mégis bevarrosodik lehet, hogy a heg megmarad.Ezekre a hegekre is jó lehet? vagy még összébb húza.Mi nem igazán használjuk, teljese más dolgokkal dolgozunk.Szerinted azért megpróbáljam?
26109. Lakatalin (válaszként erre: 26106. - Sziszinko)
2013. dec. 29. 16:48
Persze,hogy jobb lesz.A bekső varratoknak akár két hónapig is eltart, amíg felszívódnak.Addig "vándorolgatnak" benned, lehet, hogy néka még érzed is, hogy kipúposodik és bekeményedik.Nagyon megmozgattak mindent, és időbe telik, míg az egész állomány a helyére áll.Engem 3 hónapja műtöttek, és még néha beszúr,benyilall,vagy éppen bizonyos területeken fáj a mellem.Na nem kibirhatatlanul, csak éppen érzem, hogy van.
26108. ABC2011
2013. dec. 29. 16:47

Itt a forumon meg joval regebben irtak hogy gez helyett sebfedo parnat raktak a sebre, az nem ragadt bele. Patikaban lehet ezt is beszerezni.

Ha mar itt tartunk szeretnem megkerdezni mennyi gezt hasznaltatok el? Csak hogy mennyit szerezzek be?

(En a magam reszerol betetet nem mernek sebre rakni, mert azert az nem steril. Melltartovedo okes, de a betet ala tuti raknek steril gezt.)

26107. Lakatalin (válaszként erre: 26083. - Sony.8)
2013. dec. 29. 16:35
Beengedtelek a naplómba.Ha nagyon jól vagy,és nagyon menned kell dolgozni, biztos kibírod, de otthonra már ne tervezz semmit.Az ülőmunkában is elfáradsz,illetve abban, hogy nem akkor pihensz le, amikor akarsz.
26106. Sziszinko (válaszként erre: 26103. - Nagy Mellinda)
2013. dec. 29. 16:35
Szia! Igen, azt gondolom, hogy kell valami csak hátha valakinek jobb ötlete.... Irt Anyuka az előbb, h külföldön ajánlják a tisztasági betét rá..... Ki tudja! Én is gondoltam, hogy zuhannyal lazítom fel, de Neked jó volt, kipróbálom én is. Kószi! Én is elég sokat pihenek, kímélem magam, hogy szépen gyógyulhassak.Érdekes nekem is a mellbimbóim nagyon érzékenyek, nem esnek jól nekem sem a szűkebb felsők. A mellembe sokszor belenyílal, beleszúr. Ha fekvésből kelek úgy érzem leszakad. Gondolom lesz ez még jobb, végül is holnap lesznek 3 hetesek. Akkor azért napról-napra jobb lesz?
26105. Sziszinko (válaszként erre: 26104. - Anyuka1975)
2013. dec. 29. 16:22
Nem röhög, hanem elgondolkodtam rajta, h lehet van benne igazság! Mindkét betét alkalmas lehet rá valóban! Most még én is betankoltam gézlapokkal. Időpont van már?
26104. anyuka1975 (válaszként erre: 26101. - Sziszinko)
2013. dec. 29. 14:15
Egy külföldi (amerikai) plasztikai sebészeti oldalon olvastam, hogy géz helyett (nem röhög) tisztasági betétet javasolnak, az nem ragad bele. Lehet, hogy majd kipróbálom, ha odakerülök... Meg nekem még maradt szoptatásról melltartóbetétem, arra is gondoltam már...
26103. Nagy Mellinda (válaszként erre: 26101. - Sziszinko)
2013. dec. 29. 12:46
Szia!Én mindaddig gézt raktam rá,ameddig csak seb volt rajta,hogy ne a melltartóba ragadjon bele!Minden nap a fürdés elején óvatosan kiáztattam zuhannyal a gézt a sebekből és így nem lettek kiszakítva!Volt hogy én is szellőztettem,napközben nem vettem fel melltartót csak egy bő rövidujjút hogy ne ragadjon bele,de akkor meg úgy beszáradt hogy azért húzódott a sebem,rossz volt mozogni!De azért próbáld ki hátha neked jót tesz!Én még csak pár napja hagytam el a gézt,mert már nincs sebem csak a hegek és elég a melltartó!Neked is ajánlom a sebeidre a Bactroban-t,nekem nagyon bevált!Direkt sebkezelésre szolgál,baktériumölő és fertőtlenítő hatása van!
26102. Nagy Mellinda (válaszként erre: 26100. - Szecsi77)
2013. dec. 29. 12:40
Köszi!Most a Contratubex-el kenem a mell alatti hegeket,mert a fübbőleges meg a bimbó körüli hegem alig látszik,olyan jól begyógyult!2500ft volt a 20grammos kiszerelés és nagyon vékonyan kell kenni!Ez is segít a hegek vékonyításában,eltüntetésében!Már nem akarok költeni a gyógyszerekre,mert már annyi félét megvettünk és egyik sem igazán használt!Én a szétnyílt sebekbe Bactrobant kentem és két nap alatt összehúzta a sebeket,én sem akartam elhinni,de saját magamon tapasztaltam!Igaz ez vényköteles,de bármelyik doki felírja szerintem!Merem ajánlani ezt a krémet!Egész jól alakulok,már nincsen semmilyen sebem csak a hegek!Belül még feszülnek az izmok ha lehajolok,de már a zoknit is fel tudom húzni!Elég sokat feküdtem és szerintem azért húzódott el nálam hogy ezt-azt meg tudjak csináli!Amúgy nagyon érzékeny mindkét mellem,főleg a bimbók,de pl. a sztreccsfelsők sem kényelmesek,mert nyomják a melleimet és kellemetlen.Olyan érzés van a melleim alatt mintha el lenne zsibbadva,gondolom az idegek is szét lettek vágva meg az izmok is!Próbálom maszírozni,de nem sok hatást veszek észre!Amúgy holnap leszek 6 hetes!
26101. Sziszinko (válaszként erre: 26099. - Szecsi77)
2013. dec. 27. 19:55
Szia Csilla, Szilvi vagyok. Nekem is aznap vette ki a varratokat. Ma este amikor fürödtem a bimboudvar alatti vágásnál nekem is lett egy nyílásom, ill. a géz bele volt ragadva és lehet úgy sértettem meg. Szóval én is betadinozom, egy kicsit ég. Én körömvirágkrémmel kenem, nekem azt ajánlotta az orvos. Ezeket a gézlapokat meddig kell rárakosgatni a hegekre vajon? Azzal ia megsérthetem. És szerinted ill. szerintetek nem kéne időnként szellőzni hagyni,hogy száradhassanak?
26100. szecsi77 (válaszként erre: 26082. - Nagy Mellinda)
2013. dec. 27. 16:14
Szia Melnda!Én még űj vsgyok közöttetek, bár dec.9.-én volt a műtétem.Én is szét vagyok nyílva egy kicsit(kb.0,5cm,), de próbáálom uralni a helyzetet Betadin folyadékkal.A hegekre nekem az orvosom szilikon tapaszt javasolt.Ezt az Medist KFT-nél lehet beszerezni.Egy hónapig elég és kb.8-9000 ezer ft.-ba kerül.A T vonalra kell csak ráhelyezni.Biztosan jó, azt mondta a doki, hogy a hegeket halványítja.Én nem tudok még ehhez hozzászólni mert a "lyukaimat" kell még begyóűgyítanom, de Én is meg fogom venni.
26099. szecsi77
2013. dec. 27. 11:09
Sziasztok!Új vagyok közöttetek.Engem dec.9.-én műtött V.Zs.a aSzt.Imrében.Minden nagyon jó volt, nem fájt semmim.A varratokat 23.-án szedte ki másnapra 2 db.szép "lyukam" lett a T vágás környékén.Betadin folyadékozom, kb.0,5cm átmérőjüek.Most sem fáj semmim,csak idegesít a dolog.A többi varrat helye ill. a vágások nagyon szépek, néhol már alig látszik vmi, zsíros krémmel kenem ahogy a doki mondta.Vkinek hasonló tapasztalata???

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook