Mellkisebbítés tapasztalatok (beszélgetés)
Sziasztok!
Én végülis Jósvay dokihoz megyek.
Kíváncsi vagyok, mint mond a 85F-es melleimre, szerinte belefér-e ingyenesen.
Ha nem, akkor még azért gondolkozom más megoldáson, pl. amit Jethro írt, az Uzsokis lehetőségen.
Mammográfia és mell UH is kell? Nem elég csak mammográfia? Már ezek is plusz pénzek, mert mammográfiára májusra van időpont, úgyhogy marad a maszek út.
Labor ráér később? Azt inkább az altatás miatt szokták kérni?
Visszér lehet probléma vagy akadály? Ráadásul felületi trombózisom is volt császár után, bár nem volt olyan vészes, mint ahogy hangzik.
Gondolom, hasbaszuri utána nálam főleg alap.
Sziasztok!
Melinda, én is köszi, érdekes volt olvasni. Milyen jó Neked,hogy már túl vagy rajta!
A Honvéd nálam kiesett, mert felhívtam, azt mondták, hogy ott csak az ingyenes TB-s műtétet csinálják, egyéb eseteket magánban.
Úgyhogy felhívtam a Szent Imrét, már van is időpontom decemberre.
Az első konzultációra is érdemes már vinni vlamilyen leletet?
Szia Melinda.
Köszönöm hogy leírtad az esetedet nekem sokat segítettél hogy elkezdjem.Békés megyében lakom így nekem is járkálnom kell Pestre ha a doki elvállalna .Szóval először telefonon beszélhetek vele és ad egy időpontot amikor megnéz?
Sziasztok!
Sokan érdeklődtetek így írok pár sort!
A Honvéd kórházban én csak Dr.Debreceni Bélát ismerem,oda lettem irányítva a Nyírő Gyulából,szóval oda ne is menjetek mert ott nem igazán csinálják TB-re!Egyágyas kórteremben voltam nagyon tiszta helyiség,volt benne zuhanyzó meg WC,TV,mikró,hűtő még egy széf is volt ahova tehetted az értékeidet,de azt nem vettem igénybe!A nővérek megcsinálták amire kérted őket,de azon kívül nem nagyon néztek be rám,csak lázat mérni,meg gyógyszert adni,ha kértem!Nekem kb.szeptember közepén volt az első találkozásom a dokival és már akkor kitűztük a műtét időpontját nov.18-at!Közben vizsgálatok sorozatát kellett megcsinálni és az eredményekkel felmenni megint Pestre!Szerencsére minden eredményem jó lett így műthető voltam!Vasárnap kellett befeküdni és hétfőn olyan 10 körül műtöttek,majd szerdán jöhettem is haza!Elég gyenge voltam mert hétfőn nem ettem semmit csak ittam és nagyon nehezen tudtam utánna is enni,mert nem volt étvágyam!Közben injekciót is kaptam véralvadásgátlót,amit itthon is be kell adni magunknak a hasunkba,de ne ijedjetek meg abszolút nem fáj!Én már profi vagyok a beadásában!Sokat fekszek,húzódik a seb így olyan nagy fájdalmaim nincsenek!Nurofent szoktam néha bevenni az is segít!Sok folyadék és C-vitamín!Már eszek rendesen,a karomat is fel tudom emelni copfba tudom kötni a hajamat,bár megmosni még nem tudtam egy hete kb.,de majd kedden megpróbáljuk,mert szerdán megyek vissza varratlazításra,azután rá egy hétre varratszedésre és még egy hét múlva ismét fel kell menni,akkor gondolom megnézi hogy alakul a seb,heg!Nekem cső nem lett berakva,amin ürül a vér vagy a genny,de nekem nem is vérzett és nem is gennyedzett,nagyon minimális vér jött ki és nem gyulladt be a sebem sem!Jó nagy vágásaim vannak a mellek alatt kb. 20cm mellenként!Nekem H kosaram volt és most C-s lett!Hatalmas a különbség és nem bántam meg hogy belevágtam,nagyon jó már most is kicsi mellekkel!Sok sikert mindenkinek aki belevág,túl lehet élni és fájni sem fáj annyira amennyire gondoltam hogy fájni fog!Ha van még kérdésetek szívesen válaszolok
Sziasztok!
Sziporkast, köszi! Elolvastam, tényleg érdekes olt olvasni és szépek lettek! És hogy vagy azóta?
Melinda, mesélnél a Honvédról, hogy milyen ott az ellátás, a körülmények?
Debrecenin kívül milyen a többi plasztikai sebész?
Amiket a Szent Imréről olvastam, szimpatikusak, de a Honvéd sokkal közelebb lenne.
Mennyi idő volt az első megbeszéléstől a műtétig?
Sziasztok!Hètfön megvolt a mütètem,tùl vagyok rajta, most lábadozok!
Jo Nagy vágásaim vannak,de már olyan jò,hogy kicsik a melleim!
Engem a Honvèd-ba mütöttek,Ott is érdeklödjetek,aki most akarja megcsináltatni,Dr.Debreceni Bèlát keressétek!Én maximálisan meg vagyok elègedve vele!Szerdán megyek vissza kontrollra!Ha valami kérdésetek van írjatok,megpròbálok hamar válaszolni!
Ma felhívtam a megyei pénztárat és most hívott vissza hölgy hogy utána kérdezett és feljtsem el azt hogy ilyen van megváltozott csak is ha valamilyen genetikai problémám van akkor műtenek Tb-re!! :O Csupán esztétikai okokból nem!
Most szerintem ez nem igaz mikor itt ti beszámoltok róla hogy frissen műtöttek titeket!Szerintem fogom magam és bemegyek a közelebbi körházakba és megkérdezem vagy mit csináljak ezek után???
Köszi mindenkinek!
Jethro! Ez a 122ezres nagyon jól hangzik! Ki műtött? Elégedett vagy?
Én is 85Evagyok és 74 kg!
Én egyszer már voltam az ÁEKben, de ott azt mondták, nem jár a TB-s ingyenesség, de nem is említette a doki a 290ezres variációt, egyből magánútra terelte a dolgot, azt mondta, kedvezményesen elvállal 500000-ért. Úgyhogy elmaradt a ciciműtét.
Ezek után kíváncsi vagyok, máshol mit mondanának.