Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Mellkisebbítés tapasztalatok fórum

Mellkisebbítés tapasztalatok (beszélgetés)

A fórumhoz képgaléria tartozik: mellkisebbítés képei
26218. ABC2011 (válaszként erre: 26213. - Sziszinko)
2014. jan. 8. 20:57
Koszi.
26217. ABC2011 (válaszként erre: 26214. - Anyuka1975)
2014. jan. 8. 20:56
Kek krem.
2014. jan. 8. 20:29
Na,ma 7 hetesen megvolt a 6 hetes kontrollom!Minden rendben volt,a,doki is meg volt elégedve,le is fotózott,gondolom majd kirakja a többi közé az előtte-utána sorozatba!Írt egy papírt hogy hónap végéig otthon lehetek és talán már utána meló!Bevittem a háziorvosnak,szava nem volt!!!Sőt még előző évről megmaradt 7 nap szabim,szerintem azt is ki fogják vetetni,így a 3 hétből 4 hét itthonmaradás lesz még :) !
26215. hfj250
2014. jan. 8. 19:48

Helló valaki csináltatott már műtétet Szegeden ?

Ha igen kinél , mikor , hogy ment?

Köszi

26214. anyuka1975 (válaszként erre: 26212. - ABC2011)
2014. jan. 8. 19:37

Dehogyis, rakok rá mindent, Betadin + Bactroban :)

Előtte (mielőtt elmentem volna bőrgyógyászhoz) próbáltam fújni aloe-val, kentem körömvirággal...

Nem eszem csokit, olajos magokat, fűszeres, sós, cukros ételeket; valóságos kisangyal vagyok :)

Ha van még bármilyen tippetek, mondjátok lécci!

26213. Sziszinko (válaszként erre: 26210. - ABC2011)
2014. jan. 8. 18:53
Szia! Nekem is volt időpontom egy dr.nőhöz, de ő pont aznap nem volt, így kb. fél óra csúszás után kerültem be egy fiatal doktorhoz. Meghallgatott, vérnyomást mértek, lehetett kérdezni tőle. Amúgy amíg kinnt várakoztam addig adtak egy 4 oldalas papírt tele kérdésekkel, azt nézik át.
26212. ABC2011 (válaszként erre: 26211. - Anyuka1975)
2014. jan. 8. 17:19

:-)

A Bactrobannal nem fujod?

Neogramormon, koromviragkrem?

Vagy meg adsz a betadinnak idot?

26211. anyuka1975 (válaszként erre: 26209. - ABC2011)
2014. jan. 8. 16:13

Szia!

Én hétfőn voltam háziorvosnál beutalókért, én is megnézettem a torkomat meg a tüdőmet (tök cuki volt a doki, egy fiatal pasi; amikor megtudta, hogy milyen műtétem lesz, totál zavarba jött és csak a hátamat akarta meghallgatni, először háttal fordíttatott és csak a felsőmet kellett felhúznom :D

Szóval nekem sem lesz (gyorsan lekopogom) előreláthatóan gond a torokfájásom.

A pattanásaim. Hát, múlogatnak, de nem olyan gyorsan és látványosan, ahogy szeretném. De még van sok időm. Viszont a Betadin miatt csak fekete melltartót tudok venni, meg sötét felsőket, hát abból kezdek kifogyni :D

De ez legyen a legnagyobb bajom :D

26210. ABC2011
2014. jan. 8. 14:29

Sziszinkó,

az altatós dokinál mi volt? Csak kifaggatott kórelőzményekkel kapcsolatban, és megnézte a leleteket? Esetleg meg is vizsgált?

Volt csúszás, vagy simán ment minden? Ezt csak azért kérdem mert a kisebbik gyerkőcöt nem lesz kire lepasszolnom, és vinnem kell magammal...

Köszi.

26209. ABC2011
2014. jan. 8. 14:24

Sziasztok!

Na most egy kicsit megnyugodtam! Délelőtt beszéltem egy dokival, és ő azt mondta ha tényleg csak egy enyhe vírusfertőzésem van ami miatt köhögök és fáj a torkom (ami amúgy nem piros), akkor az nem fog látszódni a jövő heti labor és röntgen eredményeken (max egy picit a laboron a vírus, de attól még műthető leszek). Most nyomatok magamba minden gyógyító cuccot, jó lenne azért nem így menni a vizsgálatokra...

anyuka, neked hogy vannak a pattanásaid?

26208. Törpilla82 (válaszként erre: 26204. - Anyuka1975)
2014. jan. 7. 22:08

De lehet lenne sőt Szegeden is van de ide már megvolt az időpontom mikor kiderült hogy van közelebb és annyira dícsérik a K.dokit hogy megpróbálom először őt mit mond rám.

Csütörtökön megtudom és írok nektek ide mi volt addig is köszi csajok a bátorítást! :)

26207. szecsi77
2014. jan. 7. 21:40
Sziasztok!Vettem ma Contractubex-et és elkezdtem használni.Kíváncsi vagyok használ-e.Két hete szedték ki a varrataimat azóta mindent csinálok,de csak annyit amennyit bírok. Próbálgatni kell mindent és ami nem megy azt félre kell rakni.Én nagyon jól érzem magam mintha nem is műtöttek volna.A lyukjaimom már csak varr van.Várom,hogy szép lassan le essen és már csak ott is heg halványítás kell.Csak mindent pozitívan!
26206. ABC2011 (válaszként erre: 26205. - Nagy Mellinda)
2014. jan. 7. 19:33
A mozgas tenyleg segit! Valoszinuleg ezert pateroljak ki az embert csaszar utan is ki az agybol 6-12 ora mulva :-) Es azt tudom hogy milyen brutalis....
2014. jan. 7. 19:18
Na,ma megvolt az első vezetésem is,én mentem a gyerkőcökért a suliba!Abszolút semmi nehézség sem volt,végre kezdek visszatérni a régi kerékvágásba!Tényleg igaz az hogy mozogni kell mégha nem esik is néha jól,de az izmokat meg kell mozgatni,csak amíg teljesen össze nem forrtak a sebek addig érdemes pihenni,utána jöhet az izomtorna!Más hogy van ezzel?Napról-napra jobban érzem magamat! :)
26204. anyuka1975 (válaszként erre: 26202. - Sziszinko)
2014. jan. 7. 16:23
Törpilla, a lakhelyedhez közelebb nincsen ilyen lehetőség? Itt van, akit Győrött, Szegeden, Miskolcon műtöttek, lehet, hogy lenne közelebb is lehetőség. Lehet, hogy, ha mammo lelettel mész első konzira, akkor már csak altatóorvoshoz meg műtétre kell menned tényleg, mert egyből kapsz műtét időpontot, de egy és két hetes műtötten varratlazításra és -szedésre menni nem lehet olyan nagyon komfortos dolog messziről... Csak agy ötlet. De mindenképpen menj el, ha már rászántad magad :)
26203. anyuka1975 (válaszként erre: 26200. - ABC2011)
2014. jan. 7. 16:19

oké, majd beszámolok, bárcsak már ott tartanék :)

bibire nem szabad, tehát csak teljesen begyógyult, nem szivárgó, nem nedvedző hegre

26202. Sziszinko (válaszként erre: 26184. - Törpilla82)
2014. jan. 7. 13:28
Szia Törpilla! Engem is Kelemen doktor műtött dec. 9-én és én azt mondom, hogy mindenképpen próbáld meg, szerintem van esélyed! Várni pedig nem szépítek sokat kell, legalábbis én ezt tapasztaltam: 15h és 17h között rendel, illetve, amíg vannak. Konkrét időpontot nem kaptál, hanem érkezési sorrend. Én általában fél 3-ra már odamentem és így is vártam kb. 1-1,5 órát, de volt rá pelda, hogy 2,5 órát vártam. Szerencse is kell hozza! Viszont megéri! Tényleg próbáld meg Magad miatt, h mit mond, ez nem jelent még semmit! Szerintem jó szakember, nekem tetszik a műve! :o) Viszont, ha úgy döntesz, hogy igen, Ő is vállalja, akkor a műtét után is hetente 1x fel kell jönni 3 hétig, h Rád nézzen, ezt a távolság miatt mondom. Honnan jössz? Aztán további kontroll vizsgálatok is lesznek, ill. a műtét előtt még az altatóorvos. Na, de egyenlőre csak szedd össze a bátorságod és hajrá! :o)
26201. Sziszinko (válaszként erre: 26186. - Pillango8601)
2014. jan. 7. 13:08
Köszi, hogy válaszoltál nekem. A menses szerencsére megjött, de a haspuffadást én is tapasztalom, wc-re menés sem olyan, mint volt! :o) Jelentkezem!
26200. ABC2011 (válaszként erre: 26197. - Anyuka1975)
2014. jan. 7. 12:59

Köszi :-)Majd várom a beszámolót!

Ja, amúgy nekem még az nem egyértelmű, hogy mikor is lehet felrakni? Mert van ahol azt olvastam hogy már a hegekre, van ahol azt írják varratszedés után, szóval totál káosz van e téren a fejemben...

26199. Nagy Mellinda (válaszként erre: 26198. - Hfj250)
2014. jan. 7. 12:45
Szia!Hát ha még szeretnél még egy gyerkőcöt,lehet várnod kellene a műtéttel,nehogy később gond legyen a szoptatással,bár valaki műtött mellel is szoptatott már!Tudod ilyenkor megbojgatják a mirigyállományt,ha meg rosszul forr össze nehogy begyulladjon a melled tejbelövelésnél,legalábbis én így gondolom!Szerintem a második baba után vágj bele!Az utiköltségre nem tudok mit mondani én nem kérdeztem utána,de lehet nem is térítik!
26198. hfj250 (válaszként erre: 26194. - Nagy Mellinda)
2014. jan. 7. 12:29

Köszönöm , a választ.

Én még egy baba után vagyok és érdekel a téma , eddig is nagy mellem volt , de most mégnagyobb. Szeretnék még másik babát így ez csak információ csere és , lelki felkészülés , hogy biztos akarom -e.

Még egy kérdés , lehet valamilyen támogatást kapni az út költségeire szerinted?

Köszi

26197. anyuka1975 (válaszként erre: 26191. - ABC2011)
2014. jan. 7. 10:32

Azt írják, hogy jól tapad, nem kell hozzá semmi. Ha nem tapad, akkor nem szedted le mindkét oldaláról a védőfóliát. Szépen le kell minden nap mosogatni, megszárítani törölközőn és akkor sokáig jó. Ha meg már nem tapad jól, egy kis ragasztószalaggal (pl, leukoplast) lehet rögzíteni. De a melltartó is a helyén tartja.

Ez az elmélet.

Hát, majd meglátjuk gyakorlatban :)

26196. anyuka1975 (válaszként erre: 26190. - ABC2011)
2014. jan. 7. 10:30
Változó, általában belerakok két filter egy nagy kancsóba (kb. 2 liter) és azt iszogatom egész nap. A gyerekeknek meg teszek bele mézet is, imádják.
26195. Nagy Mellinda (válaszként erre: 26184. - Törpilla82)
2014. jan. 7. 08:59
Mindenképpen menj fel!!!Meg kell próbálni!Egy konzit megér! :)
26194. Nagy Mellinda (válaszként erre: 26192. - Hfj250)
2014. jan. 7. 08:56
Szia!Én vidékről jártam fel,de nekem autópályán kb.40perc és fennt voltunk!Én a Honvéd kórházban voltam műtve!Én szeptembertől minden hónapban fennt voltam konzin,legalább kétszer!A műtét után meg hetente kellett felmenni 3 héten keresztül,meg most megyek a 6 hetesre,majd gondolom lesz a 3 hónapos konzi,majd a 6 hónapos és az 1 éves!Szerintem ez mindegyik dokinál így van!Amúgy ha megbeszélsz egy időpontot egy dokinál,majd ő megmondja mikor kell visszamenned a leletekkel(Mammográfia,EKG,vérkép,mellkasrötgen)és ha minden rendben van,műthető vagy!Mondjuk ha az első találkozásra már viszel egy mammográfia leletet az csak jó!Hát a mellek súlyát nálam nem mérték,ránézésre nagyok voltak,inkább majd azt mérik le amit kivesznek!Nekem H-kosaram volt és most C-s lettem,de csak 460-480grammot vett ki a doki,azt mondta több volt a kinyúlt bőr mint a szövet!Ha van még kérdésed szívesen válaszolok!Remélem segítettem!Sok sikert vágj bele,nem fogod megbánni!
26193. Nagy Mellinda (válaszként erre: 26183. - Sziszinko)
2014. jan. 7. 08:47
Nagyon ügyes vagy!Te most leszel 1 hónapos igaz?Én akkor kezdtem el felkelni a fekvésből,lehet hogy sokáig halasztgattam és már előbb el kellett volna kezdeni,de annyira húzódott a mellem hogy nem esett jól állni meg ülni csak feküdi!Lehet hogy az én szervezetem lassabban reagál,nehezebben gyógyulok,mert más már ilyenkor visszament dolgozni!Mondjuk munkahely függő,mert más egy ülőmunkát végző egy irodában,mint egy fizikai munkát végző egy gyárban én sajnos az utóbbi vagyok,így nagyon meg kell gondolnom mikor megyek vissza,mert utána már nem jövök haza megint betegállományba!Majd meglátjuk!Holnap megyek kontrollra,majd megírom mit mondott a doki!Holnap megyek be a táppénzes papírért is,mert így már a kezemben lesz a dokitól kapott lelet,amit majd íratok vele,hogy lenyugodjon a házi orvos!
26192. hfj250
2014. jan. 7. 07:50

Jó reggelt mindenkinek! Elég sok itt az infó ezért nehéz átböngészni.

Van itt valaki aki vidéki ? Mármint van lehetőség nem Budapesten műtétre , vagy volt valaki aki vidékről Budapestre járt konzultálcióra és műtétre , az ,hogy zajlik ?

Még egy kérdés , a mellek súlyát , hogyan mérik?

Köszönöm ha valaki válaszol .

26191. ABC2011
2014. jan. 7. 06:39
Na en is utana nezegettem a szilikonos cuccoknak. A tapasz egyetlen sarkallatos pontja hogy hogyan lehet rogziteni? Vagy az vajon tapad annyira hogy eleg ravenni a melltartot?
26190. ABC2011 (válaszként erre: 26179. - Anyuka1975)
2014. jan. 7. 06:37
Koszi! Mennyit szoktal inni belole egy nap?
26189. ABC2011 (válaszként erre: 26184. - Törpilla82)
2014. jan. 7. 06:36

Persze hogy menj el!!! Tok normalis hogy felsz, ezzel mindenki igy van! 85E-vel van eselyed. Milyen magas vagy?

Bar en nem nala voltam, de nekem az idoponthoz kepest fel orat kellett varni. Szerintem ennel tobb csuszas nemigen lehet. Ha biztosra akarsz menni indulas elott hivd fel oket!

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook