Mellkisebbítés tapasztalatok (beszélgetés)
szia
hogy érted azt hogy a magasságod miatt nem férsz bele a tb-be? a magasságnak mi köze van a cicikhez?vagy azért nem akarja kisebbre venni a méretet többel, hogy arányos legyél utána? ezt tudom elképzelni csak.
Amúgy engem is Jósvay műtött, nem tb-re, de én azt hittem egy F-es méret már tb-s...nah mindegy:) én adtam hálapénzt, de ugyanolyan normálisan viselkedett pénzt előtt is mint után, szóval ha nem adsz se lesz bunkó veled szerintem:) Szerintem nagyon jó doki, viszont nem olyan közvetlen a "betegeivel" mint mondjuk Kelemen doki, szóval J. nem viccelődik meg nem oldja a hangulatot, ő olyan "komolyabb" tipus. Legalábbis velem ilyen volt.
Jah és nekem is két doki csinálta a cickókat, de ezt mindenki meg tudja nézni a zárójelentésén.
Sziasztok!
Ismét vagyok.
Dec. 21-én volt a műtétem, igen nagymértékű kisebbítés volt (össz 2,3 kg-ot vettek ki.).
Szinte minden jó, csak a bal bimbó elhalt, annak a pótlása még folyamatban van.
Viszont, ami zavaró: két oldalt igen nagy rész maradt ott. Másnak is volt ilyen? Mit lehet csinálni vele? Ami képet láttam, azon nincs ilyen. Tudom, örülök, hogy kisebb, de úgy érzem, nem teljes volt a műtét.
Köszi!
2 ora alatt simán megvan a mellkisebbités egy rutinos orvosnak
nekem a mellnagyobbitás plus fölvarrás mellbimbokicsinyités plusz derékplasztika volt összesen 4,5 óra
Sziasztok!
Többen írtátok, hogy a Szent Imrében voltatok. Titeket is két orvos műtött? Mert én azt hallottam/a fórumon olvastam, hogy csak az egyik mellet műti a választott orvos, a másikat meg valaki más, éppen ki ér rá:). Én erről az első konzin még anno nem kaptam tájékoztatást, de úgy tűnt mások se annyira, akik már átestek a műtéten. És engem ez annyira nem dob fel:).Ti mit tudtok erről?
178 cm vagyok, de nem elég vékony :) legalábbis a tb-hez, mert ha így lenne akkor kivenné a szükséges 0,5%-ot. kg-ban nem tudom, de a normál testalkatba sorolom magam, főleg deréktől lefelé. de egyébként nagyon sokat fogytam, úgy 25 kg körül. 85G-t hordtam, ami néha kicsi is volt...
a hálapénzt kihagynám, elég lesz a műtétet is kifizetni, de nem tudom mi mostanság "szokás" és az ehhez képest való hozzáállás.
anna: akkor Te magas vagy, és nagyon vékony? A 75-ös méretből gondolom, hogy vékony vagy :)
Engem nem Jósvay műtött, de láttam már a keze nyomát, szép lett :)
Hálapénz: nem szükséges, ha nem engedheted meg magadnak, nyilván nem adsz. Nekem az a meglátásom, hogy ezek a dokik akkor is pont úgy foglalkoznak veled, ha nem kapnak.
angie: na, ez az a méret, amire azt szoktuk mondani, hogy határeset. Főleg, ha esetleg akarsz fogyni a műtét előtt, és a ciciből is megy le. Mert ez lényeges, hogy ha nem vagy elégedett a súlyoddal, akkor a műtét előtt kell leadni, mert a ciciknek nem tesz jót a fogyás, ahogy a hízás se.
Mindenesetre a doki tutira megmondja a tutit :) Azért drukkolok, hogy menjen tb-re :)
Sajnálom, hogy ilyen világban élünk. Nemhogy örülnének, hogy a másiknak talán kicsivel jobb lett, még lejjebb húzzák, mint azelőtt volt. Nagyon nehéz lehet egy ilyen társaságban dolgozni. Eszméletlen, hogy tényleg egyre több az ilyen ember. És a műtéted olaj volt a tűzre...vajon dolgoztak helyetted valamit?!
Kitartást!
Szimplán kiközösítenek mivel én vagyok a legöregebb,és a műtétem csak olaj volt a tűzre
nagyon irigy társaság.Próbáltam nem foglalkozni velük,de elfáradtam.A többit priviben holnap.
Sziasztok!
Jó, hogy vagytok :) Miután idetaláltam és olvasgattam döntöttem el végleg, hogy belevágok... 75F-s vagyok (voltam G-s is), de a magasságom miatt nem férek bele a tb-s keretbe. Bár sokáig nem tudtam volna önerőből finanszírozni, most úgy alakult, hogy így is menni fog (bár emiatt kicsit lelkiismeret-furdalásom van, de a műtét mellett több az érv).
Február közepén lesz a "nagy nap", Jósvay doktor műt. Akinek vannak vele jó/rossz tapasztalata kérem ossza meg velem (nem a végeredmény érdekel elsősorban). Szeretném tudni, mire számíthatok :)
És a hálapénz? Ki, hogy volt vele? Tényleg szükséges?