Lombikprogram 40 felett - nekünk is sikerülni fog! (beszélgetés)
Szia.
Ez sok mindentől függ. Általában az alapeset hogy az orvos javasolja hány legyen, 40 felett már 2 v 3 embriót szoktak beültetni, amiből szerencse ha 1 megtapad. Valamint függ a te egészségi állapotodtól és attól is hogy hány embriód lesz beülti előtt.
Lehet hogy buta kèrdés,de mèg új vagyok itt
Ikreket szeretnèk
Hány megtermékenyített petesejtet kérhetek?
1 többe kerül mint 2 vagy
Beültetnek mindjuk amùgyis többet a nagyobb siker érdekèben
Kismamáknak minden jót kívánok.
Erdekes, ez a 13dik ciklusnapom, de hétfőn uhu es vervetel, meg mindig nőni kell a tuszonek. Nem tudom hány mm, kettő 15 volt es 9,5 a mehnyalkahartya.
Kicsit aggódom, hogy túl soká lesz a beultetes, mert hétfőn uhu es vervetel, majd szerda fele leszívas.
Szia!
Én ma vagyok 12+3 napos és tegnap volt a genetikai UH-nk. Úgy voltam vele, hogy addig megy a napi 2 cyclogest és mától már csak napi 1 lesz esténként, amíg el nem fogy a doboz, az még olyan 10-12 nap. A doki annyiban mondott mást, hogy ha betöltöttem a 12-t akkor elkezdtehet a csökkentést, de én inkább megvártam a kombinált tesztet meg az UH-t és csak utána mertem. Picit azért bennem is ott a félsz, de bízom benne, hogy minden rendben lesz. A helyedben lehet én kérnék még egy dobozzal, artani nem árt. Bár valakinél olvastam, hogy egyik napról a másikra "kellett" letennie, uh gondolom erre sincs egy fixebb eljárás. Kitartást és boldog babavárást :)
Szia,
Én biztos nézetnék progeszteron szintet és annak függvényében csökkenteném/hagynám el teljesen. Lombikos terhesség szerintem sosem hasonlítható normál terhességhez, én a dokival egyeztetve ugyan, de legalább a terhesség 15.hetéig kitolnám az alkalmazását. Nem akarok okoskodni, és gratulálok a terhességedhez! 😘
Szia,
Maszk és kézfertőtlenítés kötelező, beavatkozások előtt (petesejt leszívás vagy egyéb műtét esetén) negatív Covid tesztet kérnek. Első konzultációnál nem tudom most mi az eljárás rend.
Sziasztok.
Màrciusban lesz a 2. Lombik,de mivel a doki azt mondta a legutóbbi konzultáción,hogy 1 esélyt ad még ezért gondoltam nem árt előre tervezni.
Tudnátok nekem ajánlani államilag támogatott intézeteket és emberséges orvosokat?
Nagyon köszi előre is.❤
Igen a hallottak alapjàn a Versysbe kezdeném.
Láttam a Káalis videókat és nem szimpatikus anit halottam.
Mivel 41 leszek nincs időm szöszmötölni plane,hogy sperma donoros a kezdés.
Azt halottam,hogy anoním donor,de igaz e az hogy ki lehet választani a tulajdonságai,hobbijai,szeme,haha szine alapján a donort.Nem kèpes,de paraméterei alapjàn...hülyén fejeztem ki magam lehet
Szia!
Nem kérdeztem még, kb. 3 hét múlva megyünk megint, azt sem tudom, hogy van-e lehetőség a biológussal beszélni.
A Kaáli-ban azt mondta a doki, hogy az életkor miatt van, ott már azt is kérdeztem hogy van-e így értelme tovább próbálkozni, erre azt mondta, hogy minden alkalommal más petesejteket szívnak le.
Vannak petesejtek, de rossz arányban termékenyülnek meg, rossz arányban kezdenek el osztódni, aztán megállnak az osztódásban. Most volt a negyedik ilyen körünk ugyanilyen eredménytelenül. Spermagondjaink vannak, de IVF-ICSI-re alkalmasnak ítélték.
Pár hónapja írt itt valaki, hogy ismerősének hasonló gondokkal Szlovákiában vagy Csehországban speckó spermaválogatással már osztódtak, csak nem találom ezt a bejegyzést, ezért kértem segítséget, hátha valaki tapasztalt/hallott ilyet.
Versysben lesz most még egy körünk februárban, nyilván bízom abban is, legjobb lenne ha az már sikerülne, de sikertelenség esetére keresem a következő lehetőséget, mert az idő telik, most töltöttem a 41-et, párom 43, egyikünknek sincs még gyereke.
További ajánlott fórumok:
- Most igen!Most sikerülni fog!Halál a zsírra!!
- Életmódváltással -14 kg. Sikerülni fog!
- Sokadik fogyókúrám, de ennek sikerülnie kell!
- Január 8-án nekivágunk a lombikprogramnak
- Harmadik napja szedem a clostilbegyt, ugye most sikerülni fog a baba, már több mint 1 éve próbálkozunk?
- Update-el sikerülni fog nekünk! Több mint 30 kg-os súlyfelesleg