Lombikprogram 40 felett - nekünk is sikerülni fog! (beszélgetés)
A tulstimu miatt olyan szinten felhalmozodik a viz, hogy alig kapsz levegot. Szornyu erzes, hidd el, eleve ez a discomfort erzes is akadalyozza a megtapadast. Ha megmaradnak a babak a novekvo HCG meg jobban erositi a vizesedest. Ezert inkabb megvarjak, hogy lecsillapodjon minden.
A tulstimulaciot komolyan kell venni, akar korhazban is kikothetsz.
Olvass utana es figyelj a tested jelzeseidre. Ha kapkodod a levegot a leszivas utan, azonnal hivd a dokidat.
Sziasztok!
Bárkinek tapasztalata pregoverissel?
Csak kíváncsiság, mert sokat hallottam róla, az egyik legjobb stimuláló szernek mondják. Vajon valóban így van?
Mert valóban nagyon megterhelő ez a sok hormon, ahogyan a többiek is írták, és nem tud a szervezet -sok esetben- ilyen hamar a “termelésről” -bocsánat a kifejezésért- a befogadásra váltani ennyi hormon mellett.
Plusz figyeljetek rá, hogy beültetés előtt legyen öt napig progeszteron pótlás. Drukkolunk! Hajrá kis tüszők!
...és akkor se keseredj el ha nem lesz mindegyik tüszőben petesejt. Ez is előfordulhat de ez a tüsző szám nagyon szép! Gondolatban simogasd meg a petefészkeidet, hogy ilyen ügyesek. Ez még nem feltétlenül túlstimu de valóban figyelj majd a folyadékbevitelre. (Nekem a spirulina alga segített, mint fehérjeforrás. Nekem anno volt egyszer húsz tüszőm de végül nem lett túlstimu, persze jobb lett volna ha nem kapom akkor vissza a bogyókat, de nekem nem volt az akkori orvosom ilyen figyelmes.)
Ahogy a hölgyek írták már, sokkal jobb, ha pihen beültetés előtt a szervezet. Fagyibabák erősek, ez is egy szűrő.
Köszi szépen! Igen, persze annak örülök, hogy van esély rá, hogy lesz jó petesejtem, csak azt nem értem, hogy előbb is láthatták, hogy ez így sok lesz.
Ezek szerint a tapadást befolyásolja a túlstimuláció? Ezt nem tudtam, köszi!
És miért kell egy teljes ciklust kivárni? Úgy mondta a doktornő, hogy most megjön majd, utána a márciusi ciklust kihagyjuk és áprilisban csinálja a beültetést.
Szia, ennek a hirnek orulj inkabb. Van esely ra, hogy jo sok petesejted lesz. Az embriokat lefagyasztjak majd es kesobb kapod vissza oket. A fagyasztott embriok sokkal jobb esellyel tapadnak meg.
Tulstimulaltak es emiatt most biztosan nem lesz megtapadas.
Sziasztok,
a véleményetekre, tapasztalatotokra vagyok kíváncsi. Ebben a hónapban kezdtük a stimulációt, ma voltam a 3. UH-on és hétfőn lesz a leszívás. Azt mondta most a doktornő, hogy nem lesz beültetés, mert nagyon megterhelné a szervezetem egy terhesség. Azzal magyarázta, hogy nagyon jól reagált a szervezetem a stimulációra (21 tűsző a két petefészekben) és a további hormonterhelés és egy terhesség kockázatos lenne, nem szeretné, ha túlstimuláció lenne. Magyarázott trombózis veszélyről is, de megmondom őszintén, hogy annyira letaglózott a hír, hogy nem nagyon tudtam figyelni. Volt valakinek ilyen esetleg? Nem nagyon értem az egészet, hiszen az UH-on monitorozták folyamatosan a stimulációt. Hogy lehet, hogy most döntenek úgy, hogy sok lenne ez nekem?
Sziasztok!
Remélem lesz olyan itt, aki emlékszik még rám. Szoktam olvasni a hozzászólásokat. Én is sokszor nagyon el voltam keseredve, mindent megprobáltam, de kb 4 évig nem jött a baba. Aztán, amikor már a lombikra sem mehettünk, mert 20as lett az FSHm, abban a hónapban fogant meg a kisfiam, aki 6 hónapos most. Csodák pedig vannak! Tudom nehéz elhinni, amikor valaki ilyet írt, én is azt gondoltam velem biztos nem történik meg. Megtörtént....
Sziasztok! Első inszemes vagyok, 11. ciklusnapon egy 10 mm-es és egy 16 mm-es domináns tüszőt láttunk UH-n. Megy a stimu tovább, a repesztés a 13.napon, az inszem 15. napon lesz.
Tudom hogy túlparázom, de aggódom hogy idő előtt megreped(nek). Általában 13-14. napon ovulálok spontán ciklusban is.
Ma már reeeeengeteg ovus nyákom is megindult (ez 2-3 nappal ovu előtt szokott).
Nyilván kénytelen vagyok megbízni az orvosomban, de tapasztalatokra is kíváncsi lennék.
Bónusz kérdés: a 10 mm-es tüsző is beérhet még?
Nálad ki állapította meg a méhsövényt? Van egy orvos, aki sajnos mindenkinek méhsövényt állapít meg, és aztán meg is műti... Régebben többször volt róla szó, főleg a Kaalis fórumon.
Érdemes második véleményt is kérni, miqlott kés alá fekszel...
Gratulálok!
Boldog babavárást
Sziasztok, esetleg valaki megtudja mondani nekem a diganózisnál feltüntetett : Steril II kifejezés mit jelent?
Illetve van valaki akinél méhsövényt megállapítottak?
Ó Ildó mennyire örülök neked. Nem is tudtam hogy ketten vannak. :) :)
Sok boldogságot és boldog babavárást. Vigyázzatok magatokra.
További ajánlott fórumok:
- Most igen!Most sikerülni fog!Halál a zsírra!!
- Életmódváltással -14 kg. Sikerülni fog!
- Sokadik fogyókúrám, de ennek sikerülnie kell!
- Január 8-án nekivágunk a lombikprogramnak
- Harmadik napja szedem a clostilbegyt, ugye most sikerülni fog a baba, már több mint 1 éve próbálkozunk?
- Update-el sikerülni fog nekünk! Több mint 30 kg-os súlyfelesleg