Lombikprogram 40 felett - nekünk is sikerülni fog! (beszélgetés)
Sziasztok!
Meg kell osszam veletek a boldogságom, tegnap voltam a 12 hetes ultrahangon és mind a két babámnál mindent rendben találtak. 🤗🥰❤️
Igaz mennem kell a korom miatt panoráma tesztre, de tudom, h ott is minden rendben lesz.
Kitartást kívánok mindenkinek. 😘
Sziasztok, ma voltam immunológusnál (dr. Kádár János), most egy kicsit megtapasztaltam abból, amit róla írtatok. Két éve már jártam nála, de akkor nem tűnt fel a stílusa, mert csak pár leletet átnézett meg írt egy beutalót. De nem is ez a lényeg, hanem hogy némiképpen más adagolásban írta fel az általa is javasolt Medrolt, mint a csehek. Brno-ból azt írták, hogy 4 mg-osat szedjek napi 1x és mihamarabb kezdjem, majd a 12. napi ultrahangtól napi kettőt. Kádár ezzel szemben 16 mg-osat írt fel (napi egyszeri adagban). És végig azt hajtogatta, hogy optimálisan a beültetés előtt 2 héttel kell elkezdeni, amire többször mondtam, hogy nem tudom, mikor lesz beültetés, mert az csak a jövő szerdai ultrahang után fog kiderülni, de onnantól kb. egy hét lesz a beültetésig, a két hét semmiképpen nem lesz meg. De amikor kérdeztem, hogy akkor mától kezdjem-e szedni, akkor is csak a fentit mondta, és hogy semmilyen bizonyíték nincs arra nézve, hogy hatásosabb, ha két hétig szedem, mintha csak pár napig szedném. Szóval sokkal okosabb nem lettem. Jövő héten megyek egy másik immunológushoz, abba a rendelőbe, ahova nőgyógyászatra is járok, kíváncsi vagyok, ő mit fog mondani.
Kedves Medrolozó sorstársaim, ti ebben a helyzetben kinek hinnétek, a cseheknek, vagy a magyaroknak? Köszönök minden véleményt, javaslatot. 🙂
Szia,
Igen én voltam. 🤗
Szia! A TSH dolog eléggé vitatott, van, aki szerint lejjebb kell vinni, van, aki szerint ilyen értéknél nem szabad gyógyszerrel beavatkozni. Jó lehet rá amúgy a Szelén tabletta. Azt esetleg korábbi stimunál nézték vagy te nézetted, hogy nem ment e feljebb az érték? Mert azért van ez a felfogás h 2 alatt legyen, mert a stimu felviheti, de ez sem törvényszerű.
Az antifoszfolipid most derült ki, vagy korábban is nézték már, de negatív lett az eredmény? Mert hallottam, h többször nézték, de csak sokadjára derült ki a pozitívitás. Igen, erre Aspirin protectet és vérhigító szurit szoktak adni.
Bassza meg. :(
Nagyon sajnálom. Ölelést küldök Kiscica!
Szia,
Nem fogok sajnálkozni, mert borzalmasan utálom. De...bízom benne, hogy a falon túlra is elmentek. A mi lányunk ott volt. A falon túl várt. Teljesen új életet kezdtünk, most már 9 éve. Külföldi munka a férjemnek, családfenntartó szereppel, a biztos és jó bevételt biztosító vezetői állásom feladása. Berendezkedés külföldön...nem volt könnyű: "arab világ". Ez a mi utunk volt. Nagyon sok más út is van még.
Szóval várom a híreket tőled egyszer, mint újdonsült anyukától.😘👼 Lélekgyógyulás után újjult erő kívánok.
Ez itt az ölelős Maci helye...nem találtam.
Óh Kiscica mérhetetlenül sajnálom!!!!!😢
És gondolom, most abszolút nem ezen jár az eszed, de....terveztek folytatást? Donorosat pl.? Hiszen az bőven nyitva áll előtted...
Neked egyértelműek az eredmények? Nekem egy csomó százalék van, nincs egy összesített eredmény, és nálam TH1 túlsúly van, ha helyesen értelmezem, mert ez sincs így odaírva.
De miért jobb, ha Th1 van? A TH2 az gyulladásra utal nem? A Th1 meg "csak" fokozott aktivitásra.
Mindenesetre kiküldtem Brno-ba, és visszaírtak, hogy minél hamarabb kezdjek Medrolt szedni. Plusz ugye szúrom a vérhigítót, na meg egy kis Letroxot is szedek.
Mindenesetre SOS írtam a hematológusnak, hogy a Medrol nem gond-e, holnap meg megyek immunológushoz, vele is átbeszélek mindent, addig nem szedem a Medrolt.
Sziasztok,
Megígértem ezért megírom, hogy nem sikerült az egyetlen esélyünk. 2 alatti a Hcg-m, így nekünk így ért véget a történet. A falig elmentünk érte, de sajnos nincs lehetőségünk tovább folytatni.
Mindenkinek drukkolok aki még úton van, a kismamáknak pedig problémamentes terhességet és egészséges kisbabát kívánok!
Köszönöm a rengeteg jelet, üzenetet, vigyázzatok magatokra!
További ajánlott fórumok:
- Most igen!Most sikerülni fog!Halál a zsírra!!
- Életmódváltással -14 kg. Sikerülni fog!
- Sokadik fogyókúrám, de ennek sikerülnie kell!
- Január 8-án nekivágunk a lombikprogramnak
- Harmadik napja szedem a clostilbegyt, ugye most sikerülni fog a baba, már több mint 1 éve próbálkozunk?
- Update-el sikerülni fog nekünk! Több mint 30 kg-os súlyfelesleg