Lombikprogram 40 felett - nekünk is sikerülni fog! (beszélgetés)
Köszönöm.
Akkor 3-3 tikktakk, értem :-D
Hello helló :-)
Így így!! Újra a csatamezőn, megyünk a tesóért:-D
Köszönöm szépen.
A prolutexet és az utrot mikor kellett használnod? Mármint hány órakor?
Szia,
Nekem a Versys-ben gyógyszeresen felépített ciklus volt, nem tudom máshol hogyan csinálják.
Ciklus 1.napján kellett elkezdeni szedni:
Estrofem 2*1tbl.
Prednisolon reggel fél-este 1tbl.
Clexane 0,6 ml este szúrni.
Ezek végig mentek a 20.ciklusnapig.
Talán a Clexane inj. leállt mintavétel előtti nap, de ebben már nem vagyok biztos. Rég volt augusztus...😉
10.ciklusnapon volt egy uh és vérvétel.
Ciklus 15.napjától kellett szúrni 1Prolutexet és én Utrogestan hüvelygolyót használtam még 2*300 mg-ot. Van akinek progeszteron exeltist adnak szájon át, a lényeg hogy napi 600 mg ment belőle.
És minden injekció és tabletta meghatározott időben ment, 2 óra különbséggel kellett szúrni a Clexane-t és a Prolutexet. Egyébként ebben az intézetben minden stimuláció szigorú időbeosztással megy.
A mintavétel 20.ciklusnapon volt, onnan állt le minden gyógyszer.
Most, hogy FET-re készülök szerencsére a Clexane helyett Aspirin protect-et kell szedni, és Utrogestan helyett is Cyclogest-et használok majd. Ez barátságosabbnak tűnik, meg legalább egy szurival kevesebb.
Az biztos, hogy fontos a progeszteron pótlás időpontja, ahogy a csehektől tudod, de bevallom ebbe a témába nem ástam jobban bele magam. Elég fájdalmas volt maga a beavatkozás, ráadásul nekem 2 mintavétel volt (az Emma+Alice miatt), így örültem, hogy receptív lett az eredményem. És nem kellett ismételni. Más meg sem érzi, nekem fájdalmas volt végig.
Remélem tudtam segíteni!
Szia.
Kérdezhetnék én is az ERA tesztről?
Mindíg épített ciklusban csinálják a mintavételt, spontán ciklusban nem is?
Le tudnád írni kérlek a protokollt amit nálad alkalmaztak?
Mennyi estofemet szedtél egy nap, hány napig, mikor indult a progi pótlás és mennyi és milyen progival?
Ha itt nem szeretnéd közzé tenni, akkor, megkereshetlek privátban?
Azért kaptam fel a fejem erre amit írtál, mert nekem a csehek(oda járok) azt mondták, hogy épített ciklusban mindegy hányadik nap van a beülti, mert az számít hogy mikor indul a progipótlás.
Hmmm. :-)
Nagyon köszönöm!!!
Legyen 2021 a MI ÉVÜNK végre! 🙏🏻😍
Igen, megértem, úgy én se küldeném ki, vagyis nem tudom. Bíznék benne én is nagyon!! 🤞
Azt nézem, hogy a pgs olcsóbb a cseheknél, így valószînű marad az utazgatás. Az era sem több. Csak jussunk el egy egészséges embrióig 🤞 Neked meg drukkolunk a fet-hez! ☀️💪🤘
Sziasztok!
Esetleg tudja közületek valaki, hogy ami a BMC honlapján van árlista,az most is érvényes? (Támogatottra nem vagyunk jogosultak)
Köszi.
Szia,
A Róbertben kb. semmit nem javasoltak, valójában ők ugyanazt a protokollt adják egymás után, de mi ezt nem vártuk meg, két sikertelen lombik után váltottunk.
Az ERA teszt a Versys-ben (szinte a kivizsgálási protokoll része, mondhatni kötelezően ajánlott. Addig nincs is beültetés, csak fagyasztás, persze lehetnek kivételek. Az ERA teszt nekem augusztusban volt, Estrofem-mel felépített ciklusban,olyan protokoll szerint ahogy a spanyolok kérik. A mintavétel 20.ciklusnapon volt, és receptív eredményt adott. Ezért a beültetés is a 20.ciklusnapomon lesz, ugyanolyan gyógyszeresen felépített ciklusban mint az augusztusi volt.
Ilyenkor nem számít hány naposak a ciklusaid, mert gyógyszeresen építik fel a protokoll szerint.
A nők 80%-ának receptív eredményt ad a 20.ciklusnapi mintavétel, de azért jó tudni, hogy ne ezen múljon a siker.
Tehát nálam azért volt ez a beavatkozás, mert a Versys-ben ez is a kivizsgálás része.
Remélem tudtam segíteni.
A ciklus 2.napjától szedem az Estrofemet, és folytatom végig a ciklusban. Hétfőtől használok mellé progeszteron hüvelytablettát (Endometrin). Tegnap volt a beültetés 2 db 2 napos embriót kaptam vissza.
Nekem normál ciklusban 14.napon van ovu, néha 13.on. Most így hosszabb lesz a hónap. Remélem nem kavar be, de nekem sincs még tapasztalatom az Estrofemmel.
Szia!
Mi kb.ebben a cipőben járunk.
Engem is elkötöttek, azóta volt egy refertilizációs műtétem is. De hiába sikerült mind 2őt helyreállítani 3 évig nem jött a gólya.Most volt egy átjárhatóságim (HyCoSy) a bal oldal átjárható, de a nőgyógyászom nem tudott okosabbat mondani, inkább átirányított meddőségi centrumba. Februárban lesz az első konzultáció. Az biztos ,hogy nekem IR em és enyhe PM alulműködésem van. A férjem okés. A nőgyógyászom szerint lombikkal simán lehet babánk még, de okosabb február után leszek. Remélem segítettem egy kicsit. 😊
Sziasztok!
Szeretnék érdeklődni van e tapasztalata valakinek azzal kapcsolatban ,hogy mesterséges elkőtés után lett-e valaki lombikkal terhes??
Sziasztok!
Van köztünk olyan, akinek januári időpontja van Brnoba?
Mi január 19-én megyünk Brnoba petesejtdonoros lombikra, az ET várhatóan 25-én lesz. Abban szeretném a segítségeteket kérni, hogy van-e bárkinek friss tapasztalata, infója a kiutazásról, mi várható a határon, melyik útvonalat javasolják (Szlovákián vagy Ausztrián át?), és mi vár ránk a hazautazást követően? Ha van igazolásunk, hogy eü. kezelésen voltunk, elkerülhető a karantén? Mi lenne jobb megoldás, kint maradni 19-től 25-ig, vagy simán hazajöhetünk és visszamehetünk a beültetésre?
További ajánlott fórumok:
- Most igen!Most sikerülni fog!Halál a zsírra!!
- Életmódváltással -14 kg. Sikerülni fog!
- Sokadik fogyókúrám, de ennek sikerülnie kell!
- Január 8-án nekivágunk a lombikprogramnak
- Harmadik napja szedem a clostilbegyt, ugye most sikerülni fog a baba, már több mint 1 éve próbálkozunk?
- Update-el sikerülni fog nekünk! Több mint 30 kg-os súlyfelesleg