Lombikprogram 40 felett - nekünk is sikerülni fog! (beszélgetés)
Igazad van, nem lesz gond, és úgy a legjobb ha ő csinálja, valóban! 😘
Halkan gratulálok!
Egyébként volt értelme a méhtükrözésnek nálad, tehát kiderült valami? Lehet ez az oka, h sikerült? Hányadik lombikod?
Nekem a győri kaaliban csak úgy volt hajlandó egyáltalán elkezdeni a lombikot, hogy előtte csinált egy hiszteroszkopiat. Vagyis csinaltathattam volna tbre a kórházban, de kérte hogy a lombik előtt legyen meg. Akkor meg már úgy voltam vele, hogy az a doki csinálja, aki utána is kezel. Halkan örülünk, mert hétfőn szép magas hcgt mértek. 😊
A ciklus melyik időszakában lehet menni? Milyen előkészület szükséges előtte?
Igen, az, ez valami egyszerűbb variáció (virtuális HSC vagy mi), egy katétert tolnak fel, és sós vizet fecskendeznek be, azután néznek körül. Nekem csak a majom orvos volt durva, ahogy felhelyezte, elvileg nem fájdalmas. A TB-s az altatós, ha jól tudom, mert az neccesebb.
Nekem nincs sajnos olyan nőgyógyászom, akire nyugodt szívvel rábíznám magam, és már erőm sincs újat keresni... Szerintem egyébként nem baj az, ha az a doki csinálja és közvetlenül látja a dolgokat, aki majd a lombikot is levezényli. De ez az ára, már beletörődtem. Csak sikerüljön, más nem számít!
Nekem is a Jánosban csinálta a dokim és semmi különös nem volt.Utana pár napig kicsit éreztem.De nem volt vészes.
Szisz3, a versys-ben az összes vizsgálat jóval drágább, mint máshol. Nekem a méhtükrözést megcsinálta a nőgyógyászom a Jánosban, TB-re.
Még csak ET+3 napon vagyok, szóval még sokára...
Nekem a biológus örömködve mutatta, hogy milyen kis ügyes. Én akkor úgy értelmezték, hogy nagyon életrevaló. A másiknak segítettek. Igaz, hogy nem sikerült, de annak sztem más oka volt. Drukkolok
Mikor derül ki?
Nekem hysteroscopiam volt tavaly tavasszal a szegedi női klinikán, egy napos beavatkozás, mondjuk nekem volt más is mellette, de az összes együtt csak egy nap volt. Én elképedve olvastam a 270.000 Ft-os arat. Muszáj ezt magánban csináltatni? Szerintem az altatás nem vészes dolog.
Drukkolok, hogy jövő héten jó hírt kapj!
Köszi.
Igazából semmit.
Egy hét múlva nézzük meg a változást. Hcg holnapra lesz.
Volt egy hasonló baba, ő rendben van.
Pozitív, hogy teherbe tudok esni. Elsőre túl könnyű lett volna.
Ezt így együtt mind.
Nincs mit. Az Istenhegyi Klinikát tudom ajánlani, más vizsgálatokon voltunk ott férjemmel, mindenki nagyon kedves, profik. Már az időpontkérés is jó élmény, nagyon kedvesek és segítőkészek.
Szerintem nem lehúzás!
Egy HyCoSy-val sem említhető egy lapon az amilyen informatív képet kap ezáltal az orvos.
Altatás szempontjából meg kb.mint a petesejt leszívásnál...kivéve ha operatív hysteroscopia lesz belőle. Nekem az volt tavaly decemberben és 45 perc volt a kórházi ágytól oda-vissza.
Nem volt vészes semmilyen szempontból!
Szorítok érted nagyon!
70ezer körül van az office méhtükrözés. Nekem nem volt, eddig csak HyCoSy-n voltam.
Nekem legutóbb 9petesejt lett,7megtermékenyült.El akarták vinni mind az 5.napig,de nem engedtem.2visszakaptam 3naposan,a többiek megálltak,1se jutott el az 5.napig.Még jó,hogy nem engedtem mindet,én is annak a híve vagyok,hogy legyenek velem.Igaz,nem maradtak velem se😞,de legalább velem voltak arra a kis időre is.Meg is őrűltem volna,ha nem történik beültetés.Szurkolok,hogy mind az 5 szerelembe essen!
Uhh, ez durva, jó drága. Valóban, az az előnye ha altatnak, hogy ha van valami kisebb elváltozás, polip, mióma, azt rögtön ki is tudják szedni. Kívánom hogy ne találnak semmi rosszat és minden rendben legyen!
Köszi! Remélem nem lehúzásra megy az egész.
Budapesten amikről tudok, az Istenhegyi Klinikán, Czeizel Intézetben, de szerintem a többi magánintézményben is pl Dunamedical. Az office típusú jobb mint a 3D, utóbbi csak egy levetített képet ad, az office viszont a valóságos képet mutatja.
Talán azért jársz jobban az altatással Szisz, mert ha esetleg talál valami elváltozást egy ülésben meg is tudja oldani!
Ne legyen így, minden rendben lesz szerintem! 😘
Hol végeznek ilyen mehtukrozest?
De nekem a Versysben lesz 270ezer forintért :(
Szia! A méhtükrözést az eszköz vastagsága miatt csinálják altatásban, mert ki kell tágítani a méhszájat. Viszont van modernebb változata is, sokkal vékonyabb eszközzel is meg tudják csinálni, amihez nem kell tágítás, így nem fájdalmas a vizsgálat, ez az office méhtükrözés, illetőleg 3D méhtükrözés. A Tb persze csak a régi altatásos verziót fizeti, az ambuláns fizetős, de inkább ez mint egy szükségtelen altatás.
Szia!
Nekem decemberben lesz méhtükrözésem, de altatásban. Neked ez biztos az volt? Nem altattak, vagy hogyhogy hallottad, hogy diktál?
És a doki mit mondott? Még behozhatja a lemaradást? Remélem igen! Nagyon sajnálom, h idegeskedned kell emiatt, tudom milyen ez... :(
Szia!
Nekem volt. Az első lombik. Ebből kiderült, h nem sikerült. De ez nem jelet semmit, neked sikerülhet! :D
Szerintem rosszabb az arány. Nekem eddig 25 érett petesejtem volt, ebből 18 megtermékenyült és még csak el sem indult egy sem... Mondjuk sztem ezt azért sem lehet tudni, mert a spermiumok is lehetnek betegek és sosem tudjuk meg, h az embriókból melyik hibája miatt nem lett semmi.
További ajánlott fórumok: