Lombikprogram 40 felett - nekünk is sikerülni fog! (beszélgetés)
Gratulálok. Ez bizony 2 babucinak tűnik. 🤞🍀💗🤗
Szorítok, h minden rendben legyen.
Ha nem tolakodó a kérdésem, melyik klinikáról mentetek el és melyik a siker klinikátok?
Jaj de jó 🥰 az egyiküknek is nagyon örülnénk ❤️
Köszi szépen!
Nekem 4 naposan volt a beultetes.
Gratulálok!Wow!Csodás HCG!
Remélem hamarosan mind a nyomdokaidba lépünk!😊❤️
Nagyon jó hír, gratulálok!!!
Vigyázz magatokra, meseszép ez az érték! 😍
A 14.napon ez a szám azt jelentheti? 😲😍 Mert annyi féle értéket olvastam már.
2het múlva kell ultrahangra menni.
Szívesen☺
Szólíts nyugodtan Áginak, mint a többiek!😆 (Ági'74 volt a régi felhasználónevem, de azt töröltettem, ezért van most új. De ezt nem tudom megszokni🙃)
Sziasztok lányok!
Folyamatosan olvaslak benneteket és párszor kaptam is jó ötleteket.
Most szeretnék végre én is örömhirt megosztani. 😍🙏
Ma, a 14. napon 1753 hcg t mértek! 🥰🥰 5 sikertelen beultetes után, intézetet váltottunk és itt az első beultetes sikerült! Annyira örülünk! 😍
Mindenkinek kitartást kívánok, menni kell előre, amíg bírjuk. 🙏🤞❤️
Én nem készültem külön a FET-re, szedtem a Femibiont és az L-thyroxint. A FET nem megterhelő, próbálj inkább fejben készülni, hogy minél inkább olyan legyen, mintha spontán próbálkoznátok! Ezzel tehetsz a legtöbbet.
Sok sikert!
Sziasztok!
Javaslatokat szeretnék kérni FET-hez kapcsolódóan.
Még várunk a PGS eredményre (Reprofit Klinika), de talán jövő hét végén lesz már eredmény.
Ha megoldható, akkor még idén szeretnék beültetést.
A klinika még nem tájékoztatott a beültetés körülményeiről, feltételeiről.
Szívesen olvasnék javaslatokat a felkészülésre vonatkozólag a tapasztaltabbaktól. Több dolgot már átolvastam, GAL Babaváró+ vitamint szedek, igyekszem kerülni a finomított szénhidrátokat, sokat pihenni.
Köszi KaBaLa.Igen régi motoros vagyok.😀3 év és 6 kanyar (eddig).Remélem már nem sok.Még kb. két a PGS eredménye arra megy a drukk.
Ma elmegyek HCG vérvételre bár a menstruáció szép,szabályos és erős (aminek most nem örülök) de Mónika kérte hogy küldjek HCG-t is.Ezen ne múljon a boldogság!😀
Ha már vért vesznek megnézem a 3.napi hormon panelem is kíváncsi vagyok a stimutól és egyebektől mennyire esett szét.
Aztán fókusz a 7.körre,bár FET-em még soha nem volt,ezt is kipróbálom.Csak a PGS legyen rendben.😘
Igen, téged😉
Szuper hír, drukkolok!
Szia!
Én benne vagyok ha neked nem túl macera.Pesten vagyok.
Sziasztok,
nincs szüksége valakinek 2,5 doboz 200 mg-os progesterone exeltisre? Szívesen odaadom, 2020. májusig jó, én csak kidobnám...
Engem kérdezel? ☺️
Éppen úton vagyunk Párommal a beültire. 4 db 5 napos Bogyókánk maradt! Hihetetlen! 🥰🥰🥰🥰
2-t kértünk vissza 2 pedig fagyasztva lesz. 🤗🤗
Látom, készült. Ötös😂🤗
Tankönyvi magyarázat😆
Akkor még korai lenne a vérvétel, azt gondoltam már vérzés előtti napokban vagy.
Szerintem semmi bajt nem okoz a vizsgálat és a kenetvétel sem.
Viszont ha türelmetlen vagy a 23.ciklusnap körül már elindul felfelé a HCG ha megtörtént a beágyazódás. Ez a legkorábbi megoldás.
Én a 19.ciklusnapon vagyok ma, és én is abban bízom hogy Pozsonyba már hátha “bemagnizva” érkezem.
Vicces lenne!
Drukkolok Neked! 😘
További ajánlott fórumok:
- Most igen!Most sikerülni fog!Halál a zsírra!!
- Életmódváltással -14 kg. Sikerülni fog!
- Sokadik fogyókúrám, de ennek sikerülnie kell!
- Január 8-án nekivágunk a lombikprogramnak
- Harmadik napja szedem a clostilbegyt, ugye most sikerülni fog a baba, már több mint 1 éve próbálkozunk?
- Update-el sikerülni fog nekünk! Több mint 30 kg-os súlyfelesleg