Lombikprogram 40 felett - nekünk is sikerülni fog! (beszélgetés)
Szisz! En ugy tudom citologiat biztosan kenetvizsgalatot talan, de csinalnak terheseknel is, nem hiszem hogy problema lehet, nem a mehbol, hanem ahogy mondod a mehnyskrol veszik a mintat. Szerintrm ezzel nem bantjak a babot.
Köszi! Most már értem. De szeretnék én is bemagnizni :D !!!!!
A ciklus 17. napján vagyok, szerintem a tüszőrepedés a 15. napon volt (de csak a fájdalomból gondolom). A vizsgálatra a 20. napon megyek, tehát szerintem akkor még semmi nem mutatná ki. De megnyugtattál, h nem veszélyes. Gondolom, h csak a külső méhnyakról vesznek kenetet, nem?
Igen. Az lesz. Nem számoltam azzal, h 3 nappal korábban jönn meg és pont ma. Már 5 meddőségi központban jártam csak a konzultációk 100.000 nem vicc? Mire itt mindenben, amit eddig észrevettek támogatnak. Nem mondom, h ez a legjobb választás.... Vagy h biztos a legjobb hely, de a leleteim mind elfogadták, és mondták fogjunk bele. Holnap, ha tudok beszélni velük, akkor meglatod hogyan legyen. Annyi sok ismerősöm terhes, spontán, szült vagy méh most terhes, sokan 37 45 között. És akkor itt ez a kor. Nekik miért sikerült, nagyon elvagyok kenődve... Ne haragudjatok.... Igen, annyit mondott, ha 15 felett van az FSH esetleg, ugye amit nem tudható, akkor hiába akar nekem szurit adni, nem lesz értelme.Meg amitől tartotok, h nagy dózist szeretne, de itt sokan írtátok, h nagy dózistól sem lett nektek sok petesejt, már akinek, gondolok az alacsony AMH sokra. Annyira ördögi kör ez az egész. Kattog kattog az agyam, nem jó ég így.....
basszus, akkor talán először a Forgácsot hívd reggel, hogy mit mondanak, ragaszkodnak-e hozzá. Még azt látom a synlab árlistában, hogy 8000 Ft a sürgősségi felár... ha esetleg nincs még elég kiadásotok... :-S
Szóval, nekem a munkaidőm 7 kor kezdődik. Ha nyolckor kezdődne nem lenne gond, de így egy nyamvadt vérvétel miatt is kéredzkednem kell. Nem tudok akármelyik synlabba elmenni, egy vérvétel miatt nem utazom át a várost. A közelünkben van egy kb 10 percre, de oda be kell jelentkezni. Nem szeretik a munkahelyről való kimászkálást, ezért gondoltam délután mennék. Na de h ne legyen egyszerű, a lányomnak a tanárának délután van fogadóórája. Szóval, akinek spontán összejön,fogalma sincs milyen ez. És rohadt igazságtalan ez az egész. Ja meg egy nap szabit kell majd kérjek, alkalmazkodjak legalább 3 emberhez, h el tudjak jönni. Elegem van!..... az egészből. Ez még csak egy vérvétel lenne, h egyáltalán alkalmas e ez a hónap. Reménykedem, h majd a szuriktól nem leszek rosszul, mert a metformintól az elején olyan rosszul voltam, h hánytam a melóhelyen. Ja és unom, h a lányom m azért ilyen meg olyan mert egyke. Legközelebb ilyet mond valaki pofanverem komolyan...
Simán, Budapesten bármelyik Synlabba be lehet menni bejelentkezés nélkül. 7-kor nyitnak. Az időpontfoglalás megkönnyíti az életet, ha van rá lehetőség, de anélkül is be lehet esni, csak az időpont foglalósoknak nyilván előnyük van.
Madach11 rendelőben nekem du vették le. Max csak másnap lesz eredmény.
Ha nem tudtam ma bejelntkezni akkor hogyan? Nem igazán szívesen engednek el. A munkahelyemen nem mondtam el senkinek, nem szeretném, h folyton kérdezgessék meg sajnálkozzanak. A hormonokat nem kell éhgyomorra levenni, nekem vették már le délután is. Majd csak reggel tudok bárhová is telefonálni ez ügyben. Ilyenkor jó lenne, saját vállalkozás..
Én holnap megyek ilyen vizsgálatra és szerdára nem várom. Semmi gondot nem jelent ez a vizsgálat, nyugodj meg. Hanyadik DPOn vagy Szisz?
holnap reggel nem tudsz elmenni laborba? :-/
Igen a Forgácsban kezdeném. A második nap akarták indítani nekem. Mivel a legutóbbi FSHm 10.37 lett, de sajna volt már 38 és 15. Így azt mondta a doki, akkor jobb lenne második nap egy vérvétel. Na most a gondom, h úgy látszik 3 nappal hamarabb ma jött meg. Ma nem tudok vérvételre jelentkezni, kedden akkor mennem kell ultahangra 7re. Na előtte nem tudok elmenni vérvételre, mert itt a közelünkben azt is max 11 ig végzik. A meló helyéről nem igazan engednek ki. Gondoltam, akkor elmegyek olyan helyre ahol délután vért vesznek. Talán kedd estére meglesz. Majd elmondom, ez van. Mikor tudtam volna vérvételre menni? Na ez a dilammam. Már kurvára elegem van, ha döntök valamelyik doki mellett, majd úgy érzem belevágok, nem nem akar összejönni. Forgácsban egyébként prednisolont is fél írjak, meg a metformin is mondták szedjek tovább sőt kell is. Most attól tartok, h magas lesz az FSHm. Belefaradtam és Bevallom, nem AVIVAztam.
Én a helyedben hétfőn vagy kedden elugranék egy vérvételre biztos ami biztos.
A HCG ilyenkor már mutathat valamit.
Drukkolok! 🤞🏻
Szia!
Magni1 a névadója annak a jelenségnek, hogy valaki készül lombikra, várja az egyébként nem várt menzeszt, indulhasson az új esély... De semmi.
Csak pozitív tesztek sora... 😆
Későbbiekben a bemagnizni szó is erre utalt.
Magni az egyik sors- és fórumtársunk (volt), aki spontán babás lett.
Még annyit hagy kérdezzek lányok, hogy ha netalán sikerült volna ebben a ciklusban, szerdára meg be vagyok jelentkezve a Versysbe, a "bimanuális vizsgálat + hüvelyi ultrahangvizsgálat + citológia + hüvelyváladék-tenyésztés és rezisztenciavizsgálat+ női STD vizsgálat (Gardnerella, Trichomonas, Gonorrhoea, Chlamydia, Mycoplasma, Ureaplasma, Herpes)" nem árt az épp beágyazódott embrikének, ugye?
Igen, tudom, ezért voltunk a 13. nap együtt, előtte 3 napig nem. 15. nap éreztem, hogy iszonyúan fájt a hasam és a derekam a jobb oldalon, ahol a doki is mondta, hogy van a petesejt. Nagyon rossz volt ülni és menni. Szerintem akkor repedt meg, másnap már nem fájt. Így esetleg abban bízom, hogy a 13.-14.és 15. napi adagból egyetlen kis erős, harcias spermium épp elkapta :D.
Köszi!
De mit jelent a "Magni-baba"???
Köszi csajok, olyan jó, hogy itt vagytok! Tegnap eléggé el voltam keseredve és annyira rossz, hogy környezetemben senki nem ért meg úgy igazán....csak a párom, de nem akarok folyton neki panaszkodni és az agyára menni... :)
Szia Dinus,
Én ugy tudom, ezt csak a Forgácsban csinálják, hogy laboreredmény utan indul a stimu.
Sziasztok!
Tudnátok segíteni. A stimu hónapjában mindig nézik az Fsht? Mi van akkor, ha magasabb 15 felett van esetleg?
Simán lehet hogy végül spontán ciklusban leszel terhes!
Nagyon szorítok Nektek!
❤️🙏🏻
2 éve és 9 hónapja megfogant az első "Magni-baba", akit nem is reméltek spontán. Azóta már többen bemagniztak❤
Neked is sikerülhet!
Persze, hogy sikerülhet!🤞
Nem javasolt a napi együttlét, mert a sperma mennyisége, érettsége nem az igazi. Heti 2-3 jav. csak. A spermium 72 óráig él kb, a petesejt 24 ó-t.
..de mindig vannak kivételek.
Persze, hogy sikerülhet! :)
Sztem bmikor sikerülhet nektek. Hisz egészségesek vagytok, valójában semmi akadálya.
Mikor kéne megjönnie?
Az a baj, h a szakértő változatok sem voltak jobbak. Engem ezzel a szemhéj mögötti nézegetéssel vittek a sírba és számolnom is kellett. Komolyan a szemhéj mögött a kancsítástól már fájt a fejem a számolást 3-nál elfelejtettem hol tartok...megállapította, h túl erős az akaratom, így meg is lett egyből a bűnbak arra, hogy miért nincs gyerek, "az akaratom blokkolja". Ja, h a férjem normál úton csak nem steril?az nem számított, mert én voltam az
akarnok. 😅
Az akaratom gátolta az orvost is a munkában. Hát a magam részéről befejeztem.
Sztem ezeknél a dolgoknál elengedhetetlen az embernek hite. Irigylem azokat, akik hisznek a hókuszpókuszokban, mert látom azt is, hogy ezektől a dolgoktól jobban vannak, boldogok. Ha a kineziológustól jön a barátnőm olyan, mintha kicserélték volna. Látom, hogy ez jó neki és jobban van, ezért elfogadom. De e fejemben az van, hogy a kuruzsló jól levágja őt pénzzel...de hallgatok.😅🤐
Nem értem, hogy miért nem sikerül spontán teherbe esnem, amikor egészséges vagyok és a párom is az. Volt ebben a hónapban peteérésem, az uh szerint a 12. napon 16 mm-es volt, ami nagyon jó. 13.-14.-15. napon voltunk együtt. Szerintetek sikerülhet????? Bocsánat a hülye kérdésért, de már annyira kivagyok. Tudom, itt a fórumon mindenki kivan, mindenki átélte már a poklok poklát. Ma rossz napon van. Elkeseredett vagyok...
Én az első terhességemnél is edzettem és most is. Súlyzós edzéseket csinálok, elég keményen, én ezt szeretem, a futás nem az én műfajom. Akkor, amíg nem tudtam, hogy terhes vagyok, addig edzettem, utána úszni jártam, mert sportolni akartam valamit és az elég kíméletes. A spontán hónapokban most is edzek, de a beültik után semmit nem merek. Lehet, hogy inkább kéne és akkor sikerülne :D !
További ajánlott fórumok: