Lombikprogram 40 felett - nekünk is sikerülni fog! (beszélgetés)
Én is elolvastam. Agyrém mekkora a sötétség. Hiányzik az empátia, a jóindulat, a megértés, az együttérzés. Helyette van egoizmus és rosszindulat, hogy a rettentő butaságról már ne is beszéljünk.
De sebaj járókerettel is boldogan megyek a lányom ballagására 😂(bár neki nem lesz, mert a brit, amerikai magánsulikban ez nem divat), mert tudom, hogy létezik, hogy van, hogy nem hiába éltünk, hogy ott marad benne belőlünk is egy kicsi. De kiváncsi vok, hogy a sötét 24 éves anyuka milyen érteket hagy maga után, mert az értelmes gondolkodást a gyereke nem tőle fogja elsajátítani.
IQ tesztet nem csináltatnék velük.. Inkább fizetek 5-600 ezret, mint hogy a párommal együtt legyek.. 😂😂Nevetségesen egyszerűek ezek az emberek.. 😕
(a 2. lombikunk sem sikerült, ma negatív lett a tesztem, 14. napon vagyok, holnap megyek a"hivatalos"tesztre🥺😢)
Elolvastam.
Hát mi hiába próbálkozunk, nem jön az a gyerek. Biztos nem csinálunk valamit jól......Hahahahaha
Az elsőnél még tudtuk...
Tegnap beleolvastam ebbe a csoda fórumba. Megdöbbentő egyben elszomorító számomra hogy emberek hogy gondolkodnak egy negyven feletti szülésről.
Akkor ketten mesélünk, én is csutortokon megyek 🙂. Izgulok és felek is, minden rendben legyen, legyen szivhang, stb. Nem tudom mennyi a hcg, itt nem nezik. A kaaliban multhet hetfon szelnek eresztettek, akkor volt 400. De oda mar nem. kell menni, csak a dokimhoz.
Izgulok veled 🤞🤞
Köszönöm. Aranyos vagy.
Majd mesélek csütörtökön, hogy mi lett.
2095 :-(
10 nap alatt 572-ről csak ennyi lett. Ez pont a 6 mm-es petezsáknak megfelelő adat. Ez kb öt hetes terhesség. Csak a leszíváshoz képest 6+3 lennék.
Kb 7-10 nap lemaradás.
Csütörtökön lesz uh megint, de lelkileg már feladtam.
Végig le voltunk maradva... 5 naposan kaptam vissza, akkor sem volt olyan ügyi, mint mások 5 naposa. Az első vérvételi adatnál három hete, 3 nap elmaradás volt az átlagos hcg adathoz képest.
Egyre nagyobb a lemaradás, sajnos sejthető, mi lesz az uh-n. Szeretnék már túllenni rajta.
Szia!
Lehet, hogy lemaradtam róla, akkor bocs, de mi újság veletek, mennyi lett a Hcg-d?
Sziasztok!
Most olvastam egy tanulmányt, ahol Forgács úr nyilatkozott, h 43 éves nők körében 10 - 12 lombik kell, h összejöjjön az egészséges gyerek.
További ajánlott fórumok:
- Most igen!Most sikerülni fog!Halál a zsírra!!
- Életmódváltással -14 kg. Sikerülni fog!
- Sokadik fogyókúrám, de ennek sikerülnie kell!
- Január 8-án nekivágunk a lombikprogramnak
- Harmadik napja szedem a clostilbegyt, ugye most sikerülni fog a baba, már több mint 1 éve próbálkozunk?
- Update-el sikerülni fog nekünk! Több mint 30 kg-os súlyfelesleg