Lombikprogram 40 felett - nekünk is sikerülni fog! (beszélgetés)
Szerintem nem ezen múlik.
Nyilván mindenki arra esküszik, amikor, és ahogyan sikerült.
Az biztos, hogy nem szabad megerőltetni magad, jól fel kell öltözni ebben az időben,és a lábadat melegen tartani, amennyire lehet. Na...ne fázz sokat ez a lényeg 😀
Az,hogy dolgozol vagy sem...
Az elsőnél egy hetet voltam itthon, óvatosan csináltam az itthoni dolgaimat, de akkor még kert is volt+háztartás. Nem sikerült.
Másodiknál csak két napot voltam itthon, aztán meló. Elindult.
Most csak a hideg miatt maradok itthon. Meg azért mert végre elmondtam a felettesemnek, aki jól reagált rá, és hivatalosan, hazugság nélkül lehetek itthon tp-n a vérvételig.
Most is elvégzem óvatosan az itthoni dolgaim, de nem esek túlzásba. Elfetrengek, főzök egyet, olvasgatok, mosok egy adagot, megint fekszek, és így tovább. Remélem sikerülni fog.
Ha sikerül, akkor nyilván a tp-t fogom szajkózni 😀
Ha meló alatt sikerült volna, akkor meg azt osztanám.
De annyi mindennek össze kell állnia, hogy sajnos képtelenség receptet írni a sikerre.
Én is nála voltam, természetesen fizetősen.
A (szerinte) alap vizsgálataim megvoltak, még egyet kért és azt mondta ez így elég. Pl. NK dolgot bátortalanul szóba hoztam, de mondta, hogy persze vannak drágább vizsgálatok, cserébe bizonytalan eredményt adnak, és hogy ez az egész egy ingoványos terület és végülis rajtam múlik, akarom-e feleslegesen szórni a pénzt. Szó szerint a fentieket mondta.
A SE-n folytatnak betegellátást.. miután min gyakorolnának az egyetemisták.. és kik oktatnák őket.. ergo meg kell nézni melyik klinika profiljába tartozhat adott betegség ill. nyilván nőgyogyinak vagy háziorvosnak tudnia is kell(ene).
Az én problémám II. Belklinika profilja TB-s-n mentem.. s megspóroltam magamnak alsó hangon 150 ezret.... Egyszerűen felhívtam a betegelőjegyzést.. s kértem időpontot.. senkit sem ismertem...Kivártam a 6 hetes várólistát, utána már a dokker adta az időpontokat a vizsgálatokra.
Én endokrinológusnál voltam a SOTE-n, nem tudom, melyik SOTE-n dolgozik amúgy a doktornő, én a Semmelweisz Kft-n keresztül mentem ami ugye a fizetős rész.
Ő is elég szkeptikus volt több mindennel kapcsolatban, mert hogy a lombik mekkora üzlet, meg kitalálják, hogy minden nő PCOS-s stb., aztán lehet velük szedetni a mindenféle készítményeket. Sok konkrétumot nem mondott, szóval nem tudom, melyik vizsgálatokra gondolt, de azt ő is kifejtette, hogy nagy pénzlehúzás sok minden.
Szia, kinél voltál? SOTE I vagy II? TB alapon jutottál be?
Nehéz egyébként, mert melyik doki miben hisz, azt propagálja vagy szólja le...
Drukkolok mindenkinek aki most épp a folyamatban van, bárhol is tart.
Mi a héten kezdjük a stimulációt, ez lesz a 6. próbálkozásunk. Nehéz hinni benne, hogy nem ugyanaz fog történni, mint eddig. De nagyon reménykedünk. 42 múltam nyáron, és tényleg mindenki menjen a francba, aki csak egy halvány megjegyzést is tesz arra, hogy 40 fölött mit kéne és mit nem. Elég egyértelmű, hogy senki sem jókedvében vállal egy ilyen nehéz, megterhelő folyamatot.
Szóval én most félek és izgatott vagyok és még millió érzelem jelenik meg persze ezen a hullámvasúton, de igyekszem kézben tartani és bízni.
Irgalom Atyja ne hagyj el.😲Ez az oldal szerintem az egyik legfeleslegesebb fórum. Ha kerestem valamit, a Google kiadta, de már kerülöm.
Sajnos az internetes kommentelési lehetőség elszabadított valami olyan sötét energiát, ami tönkrevágja a normális kommunikációt. Ami még nagyobb baj, ez kezd a való életbe is átszivárogni. Az a menőség, hogy megmondom az őszintét, hogy ami szívemen a számon. De. Az egótól túlfűtött, brutális őszinteség sokszor információ, empátia hiány miatt csupán színtiszta bunkóság, érzéketlenség.
Engem aggaszt.
Társadalom... Quo vadis?
Ostoba,csak ennyi...
Vajon mit nem csinálunk jól,hogy nem jön az a gyerkőc?!
Pedig Istenbiza' jó helyre teszi az ember...
Nem szabad otthon tesztelni,az csak árt,saját tapasztalat. Otthon teszteltem negatív,kardomba dőltem majd belehaltam másnap délután közölték velem,h ikrek!😂
Erről ennyit!😊🙏🏻 Ne add fel!!!
Szia, ne izgulj szerintem ez még nemjelent semmit, nálam a hcg nagyon tuti eredményekkel kecsegtetett ráadásul ikerterhesség tehát az egekben járt, mentem a 7.-ik héten ultrahangra és kiderült,h egyik baba megsem volt már a másik pedíg nagyon kicsi volt pedíg volt szív hang is.
Remélem nálad fordítva lesz,most azt gondolod nemsikerült,de a babád szívós és megmutatja h de!! Szorítok neked nagyon!!!! Csak te ne add fel,mert azt érzi a kicsi, bizz benne,és mond neki h szereted!!🌸🙏🏻🌸🙏🏻
További ajánlott fórumok:
- Most igen!Most sikerülni fog!Halál a zsírra!!
- Életmódváltással -14 kg. Sikerülni fog!
- Sokadik fogyókúrám, de ennek sikerülnie kell!
- Január 8-án nekivágunk a lombikprogramnak
- Harmadik napja szedem a clostilbegyt, ugye most sikerülni fog a baba, már több mint 1 éve próbálkozunk?
- Update-el sikerülni fog nekünk! Több mint 30 kg-os súlyfelesleg