Lombikprogram 40 felett - nekünk is sikerülni fog! (beszélgetés)
Wester, a te kisfiad is akkor kezd tombolni, amikor aludnál?:D
Ma már kívülről is làtni lehetett, ahogy rúg:)
De jó!!!:) Már vártam a híreket, de erre számítottam.;)
Nagyon vigyázz rájuk, idd a borocskát, tegyél-vegyél-matass kedvedre!
Én egyszer kaptam csak Ovitrelle-t, de az nem FET után volt, hanem friss beültetésnél. Végül nem adtam be, csak 1xfelet, mert azt mondta a doki, ha nagyon puffaszt, hagyjam abba.
Arra nem emlékszem, hogy ugyanakkor kell-e beadni, de ha megnyugtat, add mindig ezentúl így, ahogy ma.
Sziasztok Lányok !
Kettő szépséges babóca itt van a pocakomban !!! Ketten maradtak a sítáborban :)
Már azt gondoltam hogy progivan és persze a clexane-val megúszom, de kaptam ovitrelle-t. 3X kell szúrnom 2/3-ad adagot , így a tesztelés elmarad, mert az utolsót ET+6. napon kell, így nem fog kiürülni a vv-ig.
Ez szokás FET után vagy csak én kaptam vmi miatt?
Ezt azonos időben kell szúrni? Mert a mait csak este sikerült..
Brigi, Ursula, mint helyi jóboszink megmondta, hogy úgy lesz, tehát úgy lesz, vita nincs:)
Ursula, megnéztem a képeket, együttérzésem:) Mi másfél éve költöztünk, az is durva volt, de nekem a Szombathelyről-Pestre költözés volt nagyon húzós- lelkileg is. De pakolni is szörnyű volt. De majd az új pecóban szuper lesz!
Dixi a heparin biztos segíteni fog, tudod, hogy mire kapod? Leiden mutáció? Előregyártott fecskendő, könnyű beadni,hasba vagy combba bár néhány hónap alatt szitává lövöd magad, de ennyit megér az eredmény érdekében!
Lányok nagyon szépen köszönöm a drukkolást!!!! Jövőhéten lesz a 40. szülinapom, így tényleg csodás ajándék lenne :) Vagyis lesz ! :)
Holnap este jelentkezem.
Hajrá fagyi tesók!
Csak ügyesen!
N
Szegény kutyát ne tessék stresszelni :)
Milyen jó is lesz nekik is az új pecó.....
Kérünk majd vigyorgós képeket :)
N
Gondol, gondol....
Gondolatban két gyerek kismotorozik a folyosón fel-le a kutyával együtt....
De szép is lenne....
N
Ugye?
Legalább ha tudnánk, hogy miért.... de még azt se....
Kiakasztó
N
Noix köszi szépen!
Megértem a kiakadásod valahogy igy voltam én is.. Mi történik hogy nem maradnak meg sítáborra? Erre a nagy Miértre miért nincs válasz?
További ajánlott fórumok:
- Most igen!Most sikerülni fog!Halál a zsírra!!
- Életmódváltással -14 kg. Sikerülni fog!
- Sokadik fogyókúrám, de ennek sikerülnie kell!
- Január 8-án nekivágunk a lombikprogramnak
- Harmadik napja szedem a clostilbegyt, ugye most sikerülni fog a baba, már több mint 1 éve próbálkozunk?
- Update-el sikerülni fog nekünk! Több mint 30 kg-os súlyfelesleg