Lombikprogram 40 felett - nekünk is sikerülni fog! (beszélgetés)
:D
figyelj, szerintem kezdd el az ő valamelyik testrészét Bubunak hívni! :D
Herzi boldog szülinapot, üdv a csapatban:)
Magni, ha rajtam múlna, teljesen megreformálnám a magyar ivf rendszert:) Sokkal alaposabb kivizsgálás és igen, lehetővé tenném a pgst. Szerintem sokkal hamarabb lehetne sikert elérni, pláne 40 körül. Ma a neveken vitatkoztunk a férjemmel- nem igazán jutunk dűlőre, mondta,ha visszamegyünk a kistesóért és lány lesz, akkor majd elnevezhetem. Állandóan MaciLacizza a hasamat, megőrülök:)
boldog szülinapot!
a 40 az új 30 :D <3
nekem szerencsés év (volt), kívánom, hogy legyen neked is az!
a kineziológusom azt mondta, hogy 40. életévben sokkal alkalmasabb / ideálisabb babát várni, mint a 39-ikben, mert az valamiért ilyen előző dolgokkal elszámolós / rendezős év, a 40 pedig a lenyugvós :))))
köszi szépen :)
ez nagyon jó lehetőség, főleg 40 felett erősen megfontolandó.
szerintem annál nem lehet sokkal rosszabb, mikor stimuláció, és aztán a 8 hetes őrült várakozás után azt mondják, hogy nagyon beteg... :(
persze egy korai vetélés is rettenetes, de ha mindkettő ilyen jó arányban megelőzhető, az fantasztikus.
remélem, megjön a magyar döntéshozók józan esze is, és mire nálunk tesóra kerülne a sor, már elérhető lesz Magyarországon is a pgs.
Köszi:)
Október vége felé kezdődik, rövid protokoll lesz. Ez lesz a 3.lombik.
Látom, van egy cikked...el fogom olvasni.
A vas lassan raktározódik- mennyire nagy a hiány, és volt már MTHFR vizsgálatod?
Nekem évek óta vashiányom volt, szedtem többféle vasatde semmi. Amikor sikertelen lombik után kiderült hogy MTHFR (C677) heterozigóta vagyok, vagyis nem tudom a folsavat hasznosítani csak folát formájában, akkor folátot kezdtem szedni, és szedtem tovább a vasat is. 3 hónap múlva nem voltam vashiányos.
Érdekes, hogy a vas-folsavhoz kötődve oldódik, szívódik. Érdemes komolyan venni.
Szia Cica!
45 körül ha saját petesejttel akarsz próbálkozni érdemes pgs szűrést csinálni, az sajnos csak külföldön van. Mi először Brünóban próbálkoztunk, ott nem jártunk sikerrel, Cipruson igen:).Áginak sajnos igaza van, a tb támogatott lehetőségről a korod miatt lecsúsztál, a Versys pedig ahogy Ursula is írja, tényleg ugyanolyan drága, mint a külföldi klinikák, ahol van pgs. Milyenek a hormon értékeid? Fsh? Amh?
Tudom mire gondolsz hasonló törtèneteim vannak nekem is. Aki megbántott az vissza kapta az èlettöl egy èven belül! Ès a jo Isten lehetövè tette szàmomra hogy làssam is vagy megtudjam valahonnan! Èrdekes dolgok ezek.. ôrangyalok vannak! Soha nem kivàntam senkinek rosszat mert nem vagyok rossz indulatú Ès az ùgy is vissza száll, az èlet pedig lerendezi velük triplàn :) csak ki kell vàrom!!
Ùgy hogy tudom mire gondolsz!
Ki tudja, mit akart lemérni...;)
De jó banya vagy, az kell ide.
Bakker, én leszek a csapat banyája...
Apropó banya!
Ma a tulajdonos fogta magát és mindenféle bejelentés nélkül feljött és semmi csengő, csak koppantott egyet és benyitott. Az egy dolog, hogy a kutyák egyből kibacták, ahogy kell, de ha mondjuk VLP egy szál pélóban mászkált volna, ahogy néha szokott?
Mert hogy ő jött lemérni pár dolgot...
Szia cica45!
Nem tőlem kérdeztél, úgyhogy ne haragudj, ha belekotyogok. 45 év felett már csak a Versysben állnak szóba veled, ott lehetőség van donoros lombikra is. Nem szeretnélek elkeseríteni, de saját sejttel nagyon kicsi az esély. Én 44 leszek januárban, júniusban volt lombikom, 3-4%-ot mondtak a korom miatt. De az értékeim nekem is jók, sikerült is. 20 hetes vagyok most. 45 év felett még kisebb az esély, de nem lehetetlen,úgyhogy érdemes megpróbálni!
A többit majd Wester leírja.
Sok sikert kívánok nektek!
Amúgy állítólag volt egy ősöm, akit majdnem megégettek máglyán, boszorkányságért...
😕
Szia Adri! Jó, hogy újra köztünk vagy!:) Ne érezd rosszul magad attól, hogy nem vagy most annyira lelkes, ez természetes! Nem a lelkesedéstől sikerül. Még jó is lehet, ha nem pörögsz rà...
Vashiányra vasbor. Állítólag nagyon jó.
Szia Wester!
Ma regisztráltam és a Te írásaid, tapasztalataid felkeltették az érdeklődésem.
A Versysbe készülődöm egyenlőre információ gyűjtést végzek hogy el tudja dönteni érdemes e elindulnom. Ne olvastam minden hozzászólásod, de azt olvastam ki belőle, hogy Neked sikerült!
45 éves vagyok van egy 13 éves lányom probléma mentesen császárral született 40. hétre.
4-5 éve foglalkoztat újra a gondolat, hogy talán mégis kellett volna még egy gyerek. Egyre jobban foglalkoztat.
1 évig próbálkoztunk sikertelenül, tegnap elmentem egy debreceni orvoshoz aki a versysbe irányított, de 20% feletti eséllyel kecsegtet.
Tudom a 25.órában vagyok hamarabb is elindulhattam volna, de a férjem nem akart eddig beleegyezni, mert fél a genetikai rendellenességektől. Most látja hogy nem tudok tovább lépni még mindig foglalkoztat az esetleges lehetőség. Most aztán eléggé nagy a kockázat.
Hallottál már valakiről aki ebben a korban sikerrel járt, egészséges gyermeket hozott a világra. Elvileg van peteérésem, a hormonszintek is eléggé türhetőek.Egyéb vizsgálatot eddig nem végeztettünk. Gondoloma a Versysben úgyis ezzel kezdik. Vagy inkább menjünk Brünóba. Te hol voltál? Válaszod előre is köszönöm.
Sziasztok Lányok! Májusi sikertelenségem után visszavonultam, de minden nap olvastalak Titeket. Együtt örültem és szomorkodtam Veletek. Eljött a stimuláció ideje, újra belevágunk egy lombikprogramba. Vegyesek az érzelmeim. Nem vagyok annyira felpörögve, mint korábban. Emiatt kicsit lelkiismeret furdalásom van. Próbálom az agyamat ráállítani.
Vitaminokkal turbózom magam, de most derült ki, hogy nagyon vashiányos vagyok.
Valami ötlet, hogy gyorsan hogy tudom felturbózni?
Köszönöm előre is.
De furcsa, ilyet még nem is hallottam, hogy bent marad az utro. Szegény, ez nagyon kellemetlen lehet:(
A pozitív tesztig mertem inni, utána már nem.
További ajánlott fórumok:
- Most igen!Most sikerülni fog!Halál a zsírra!!
- Életmódváltással -14 kg. Sikerülni fog!
- Sokadik fogyókúrám, de ennek sikerülnie kell!
- Január 8-án nekivágunk a lombikprogramnak
- Harmadik napja szedem a clostilbegyt, ugye most sikerülni fog a baba, már több mint 1 éve próbálkozunk?
- Update-el sikerülni fog nekünk! Több mint 30 kg-os súlyfelesleg