Lombik életre-halálra (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Lombik életre-halálra
ja, bocs, azt hittem a kaalis fórum ez :)
szóval nekem a forgácsban nem akarták megcsinálni
engem másik intézetben nem stimuláltak vele, mert a doki azt mondta, hogy megnőhet.
az enyém mondjuk nagyobb volt, eleve 4cm, és 1 év alatt lett 2-ből 4.
Úgyhogy nekem ki kellett műteni előtte, de egyáltalán nem bántam meg.
sztem dokija válogatja, lehet, hogy egy 2cm-essel nem foglalkoznak, ha jó helyen van, és nem akadályozza a megtapadást.
mit mondtak? jó helyen van?
Méhpempőt szedtem régebben is és most is.
Szépen vastagítja a méhnyálkahártyát.
köszi Huszka! akkor csak bízni tudok, hogy használ a torna, és kezdhetünk.
A másik meg az, hogy 3-án mikor megjött, csak a bal oldaliból tűnt el a ciszta, ott sajnos csak egyetlen tüszőt látott. A jobb oldalon még ott volt a 2cm méretű cisztikus képlet, így ott nem látott ettől semmit. Az amh-m alacsony, novemberben 0,28volt, és a dhea után januárban 0,09 lett. Lehet megnézetem újra, hátha megint más érték jön ki.
(0,14-es amh-val spontán sikerült tavaly, sajnos a baba beteg volt, így félidőben kellett elbúcsúznunk tőle, de azért tudom, hogy a szám nem minden)
:) Néha fogyasztok páleszt, örömmel hallom hogy jó rá.
Én is ittam egy ideig ezeket a teákat, de tényleg nem szabad, mert árthat is.
Igen, a nődoki kiírhatja inzulinra.
Adryanna köszi, lehet, hogy az esti pálesz nem tünteti el a cisztát, de én biztos ami tuti 'fertőtlenitem' magam. :D Ha eltűnt, majd jövök tudósítani :D a cickafarkat nem merem inni, mert írták róla, hogy arra hajlamosaknál pont cisztásít, így nehogy ártsak ezzel is, mint a dhea-val.
bocs, hogy értetlenkedek, de a nődoki inzulinra is ki tudja irni a terhelést? mert ugye csak úgy ér valamit.
Szia!
Vércukor terhelés mehet tb-re, de szerintem csak nőgyógyász írhatja ki.
Ciszta leginkább menzesszel távozik, de nem vagyok ebben szakember, nekem így mondták.
Pálinka??? Ciszta elmúlik tőle... Ilyet még nem hallottam. :) Tényleg?
sziasztok, immunológiát én is tervezek, de arra figyeljetek, hogy előtte egy hónapig ne legyen semmi betegségetek, mert más lesz az eredmény.
a nődoki a 3pontos vércukor terhelést inzulinnal együtt tudja kiirni? (én eddig mindig a synlabban csináltattam, de ha tb-re is mehet, legközelebb kiiratom)
Nem tudjátok, hogy egy kb 2cm pfészekciszta ciklus közben bármikor felszívódhat és eltűnhet, vagy a menzesszel tűnik majd el csak? Sajnos emiatt nem indult a lombikunk, már második ciklus amit meg kell várnunk, úgyhogy most avivázok, ellipszisezek, pálinkázok hogy elmúljon. Előtte meg elmegyek egy hasi uh-ra, remélem az is mutatja, hogy eltűnt-e.
Dhea: alacsony amh-ra szedtem, de sajnos rontott is és ettől nőtt a két kis cisztám is. Úgyhogy inkább a myoquinont szedjétek, ilyen esetben.
Igazán nincs mit :)! Máskor is nagyon szívesen!
Az immunológiához is kell 1 hónapnál nem régebbi háziorvosi beutaló!
Sok-sok sikert és kitartást kívánok!
Háziorvosi beutaló kell.
30/456-11-73
3 hét, mire van eredmény.
Sok sikert :)!
Szia!
Mi a genetikát a debreceni klinikán csináltattuk meg, 3 hétre volt eredmény. Ha gondolod előkeresem a telefonszámot.