Lombik életre-halálra (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Lombik életre-halálra
Sziasztok, egy kis kutatás:)mit tapasztaltatok,tényleg az a tendencia már, hogy a dokik manapsag inkább csak egy embrió visszaültetést javasoljak az elso par beavatkozasnal vagy ez csak elmelet es inkabb 2-3 az altalanos javaslat...
koszi!
És te csináltál tesztet?
Nekem a kezdetektől semmi, semmit nem érzek egyáltalán a mellfeszülésen kívül, de azt már beülti előtt is éreztem, az gondolom a progeszterontól van.
Én is próbálom magam mindennel lefoglalni, annyira, de annyira megfogadtam az elején, hogy most nyugodt leszek, de nem bírok az maradni.
Én is drukkolok neked, te mikor mész vissza?
hát KZ86 bízok benne h korai volt még, drukkolok
ma én is bepánikolva és totál negába mentem át. péntekig volt has szúrka, kapargálás, nyilalás és tegnap mintha elvágáták volna.
et+9 nap....nehezen bírom már :(
Ma vagyok ET+8, és ma csináltam először tesztet, de egy csíkos lett. :-(
Nagyon bízom benne, hogy még korai volt csak. Tiszta magam alatt is vagyok, nem is mondtam senkinek. :-(
Hányadik napon is vagy?
Nagyon drukkolok!
Nem tudom. Annyit olvstam róla, hogy arra van, hogy idő előtti peteérés ne következzen be. Arra gondolok, hogy azért adhatták, hogy ami bent maradt esetleg kisebb tüszők (amit nem szívtak le), nehogy most spontán beérjenek? De ezt csak gondolom....
Tavaly nem kaptam ilyet.
Nem, a Gonapeptyl nem tartalmaz HCG-t, utánna néztem.
De ezt te most miért kaptad?
Szia KZ86,
én ma vagyok ET+15.napon és 1 kétnapos Embriót kaptam vissza. Sajnos ET+13.napon negatívat teszteltem ezért elmentem a dokihoz vv-re, aminek az eredménye tegnep délre meg kellett volna lennie,de csak nem lett kész, ezért még hétfőig várhatok...
Amit írsz, azzal én is teljesen egyet értek. Megerősödünk az évek alatt. Én is sok kudarcon estem át, 10 évvel ezelőtt én sem gondoltam volna, hogy most itt fogok tartani, de ez van. Nem adom fel soha, ti se tegyétek!
Még a stimuláció végén kaptam 1 db Ovitrelle injekciót, az tartalmaz HCG-t, de ez lassan két hete volt, az már elvileg kiürült ugye?
Valamint most kedden kaptam 1 db Gonapeptyl-t is, az nem tartalmaz HCG-t, ugye?
Erősítsetek meg légyszi. Ezek miatt hétfőn már nem lehet fals eredmény?
Ezzel én is így voltam. 3 éve még hallani sem akartam a lombikról, nagyon nehezen tudtam elfogadni, hogy nem lehet természetesen babánk. Ahogy az elmúlt 3 évben haladtunk előre, mindig azt gondoltam, hogy én ezt már nem bírom ki, ennél rosszabb már nem jöhet. Aztán pedig jött, lombik, vetélés, endometriózis miatt bélelzáródás, nagy műtét, hónapok, míg az emésztéssel a poklokat éltem meg. De! Most itt vagyok nagyon jól, nagyon pozitívan, és tudom, hogy most már minden rendben lesz! :-) Nem "hisztizek" már azért, miért kellett így történnie. Kibírtam, végig csináltam (hozzáteszem régebben fóbiám volt a vérvételtől is, most meg már azt sem tudom hány százszor lettem bökdösve az elmúlt pár évben) :-) És tudom, hogy már csak a jó jöhet! :-)
És tudjátok, nem cserélnék senkivel! Nem érdekelnek a műtétek már, a hatalmas anyagi veszteségek, amikor volt hogy a csekkeket válogattam, melyiket adjam fel, és semmi, ami történt. Mert ezáltal nagyon megerősödött a párkapcsolatom, más szemmel látom a világot, az értékrendeket, és minden jó így ahogy van. A legjobb! :-) És szerintem ezen múlik minden, hogyan állunk hozzá.
Bízom most is a legjobbakban, de ha valami mégis nem jól alakul, akkor pár napig kipityergem magam, és megyek újra előre. Nem könnyű, de ilyenkor mindig a főnököm szavai lebegnek előttem: "amibe nem halsz bele, az megerősít." :-)
Úgyhogy mindenki csak pozitívan, amikor eljön az ideje, úgyis megkapjuk, amit megérdemlünk. :-)
minden ok lesz :-) nyugi :-)
egyébként nekem először 760 körül volt, utána 1600 és 1-1 baba.ilyen magas hcg-nél ritka a gond.progi mennyi volt?