Lombik életre-halálra (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Lombik életre-halálra
Szia
Gondolom van Sima nogyogyaszod, akihez általában járni szoktál
Miért nem kéred meg őt?
Én így csináltam !!!
Tudja hogy miről van szó es nem volt gond hogy adjon beutalót !
Sziasztok!
Akik csináltattak HCG és Progeszteron vérvételt, hol tettétek?
27-én kell visszamenni vv-re a Kaáliba, de én már a jövő héten meg akarom nézettetni, mert nem bírok várni. :-)
Most voltam a háziorvosnál, ő nem adott rá beutalót, mondván, hogy ő nem írhat ilyen beutalót. Néztem magánlaborokat, de ott meg azt olvastam most kettőnél is, hogy 5 nap mire megvan az eredmény!! ??? Komoly, fizetsz érte és várj rá még 5 napot???
Kinek hol milyen tapasztalata van ilyen téren? Inkább Székesfehérvár, Tatabánya környéke érdekelne, ahol meg tudnám magánba csináltatni.
Köszi! :-)
Köszönöm Mindenkinek!
Nem nagyon sikerült aludni! :)
Köszönöm! :)
Leszívás után még többet kell, 4 litert is!
Igen járt!
De túlstimu akkor van, ha rosszul is vagy, nem feltétlen a tüsző mennyisége miatt, inkább ha sok folyadék lesz a hasüregben (szerintem az csak leszívás után jelentkezik, előtte csak feszülnek a petefészkek, az lehet a végén kellemetlen). Nekem az elsőnél volt túlstimu, 12 tüszőt szívtak le, ami sok de nem extrém, valakinek 18-nál semmi baja. A leszívás után mondták is, hogy rengeteg folyadékot is leszívtak, úgyhogy igyak nagyon sokat és ha rosszul vagyok akkor menjek vissza, így is lett sajnos.
A másodiknál emiatt más szurikat kaptam, az uh-n 12-13 tüszőt láttak oldalanként! Az több mint 20, de a leszívásnál végül 14 lett, de azt mondták hogy most nem volt olyan sok folyadék, aznap este azért nagyon rosszul voltam, de másnap reggelre már jobb volt, aztán egyre jobb lett.
Ne izgulj rendben lesz, igyál nagyon sok vizet!
Drukkolok!
Sziasztok Lányok!
Ma adtam be az első cetrotide-ot, pénteken kontroll UH, de reggel óta tojcsinyákom van. :-S Nem létezik ugye, hogy idő előtt megrepedtek a tüszők? :-S
Köszönöm, nagyon izgulok már!
A szerda délelőttöm nagyon hosszú lesz, mert reggel megyek vv-re és elvileg délutánra lesz eredmény.
Nem! Ő csinálta az akupunktúrát hetente kétszer, fél évig jártam.
Szerdán kiderül, hogy segített-e.
Bár én már azt is sikernek könyveltem el, hogy lett rendszeres mensim.
Szia
Nekem a reflexológia vált be
Tulajdonképpen ez talpmasszazs , de úgy hogy nem tudott rólam semmit se a fickó aki csinálta , a talpambol elmondta a betegsegeimet
Másfél hónapig jártam hozza rendszeresen (3 alkalom hetente), most mar csak hetente de sokkal jobban érzem magam mint fizikálisan mint mentálisan .
Vele többre jutottam mint az orvosokkal szűk harom év alatt
Csak vigyázni kell mert nagyon sok a kuruzslo
Én négy hónapot vártam hogy bekerüljek hozza