Lombik életre-halálra (beszélgetés)
Mèg kicsit remènykedem...
Sajnálom!!!!
Légy erős nagyon!
Oh, sajnálom nagyon! :-(
Próbálj erős lenni.
Sziasztok
Meg volt az uh,petezsakot latott BB ,talan szikoholyagot is, de szívhangot nem,megnèzetett egy masik geppel,ott a doktornő csak uh-val nèzett ahol üres petezsákot látott.beszelek a nogyogyaszommal nezzen meg aztan elmondja mi legyen tovabb.nagyon szomoru vagyok
.
Még nagyon gyerekcipőben jár ez az egész, alig találtam róla én is valamit. Nekem a magas FSH miatt ajánlotta, stimuláció előtt 3 hónappal érdemes elkezdeni. Most hogy kiirta a szurikat, azt mondta nyugodtan folytassam tovább a DHEA-t is.
Egyébként az is fura, sok helyen olvasom az AMH-t hogy a dokik hogy állnak hozzá. Nekem nem is nézte, ők FSH LH egyéb hormonokkal dolgoznak. Nálam volt 18mm tüsző 11 mm nyh félidőben, magánban pedig AMH kisebb mint 0.1. Lehet tényleg nem kell foglalkozni vele, mert mégis van peteérésem az UH alapján.
hormonsortól- külső jegytől függ ki mit kap.első mindig lutri.ha nem válik be váltanak...igen drága minden sajnos :-(
ezen mindenki aggódik. a 19 mm tényleg nagy, de kapsz repedésgátlót.max a legnagyobb szétmegy, hogy a többinek legyen helye.ne agyalj :-)
Nekem már mindkettőt írták fel, de nálam nem volt különbség a kettő között.
Köszi a választ😊 Én kérdeztem.
Ma megyek nőgyógyászhoz, mert egy hasi ultrahang alkalmával, ahol a vesémet nézték találtak egy 8-10 cm-es cisztát 😳 A Kaáli dokimal egyeztetve megyek ma a saját nődokimhoz megnézetni. Májusra van időpontom akkor kezdtünk volna, de szerintem azt buktam, mert már szednem kellene a fogamzásgátlót 😔 Meglátjuk ma mit lát a dokim😊
valaki kérdezte milyen időközönként érdemes amh-t csináltatni, szerintem fél évente, max évente. nekem egy év alatt o,2-őt romolott.
mitől függ az, hogy kinek mit irnak fel, gonal-t vagy menopourt? nem tudtam még rájönni. Amin csodálkoztam, hogy az a cetro, ami a tüszővédő, egy db injekció van a dobozban, és egy darab injekció 12ooo Ft. nekem ebből hatot irtak. elképesztő ára van!
most vagyok stimu 7. napján. már jobb, nem fáj a derekam. valszeg a cetro-ra reagáltam igy elsőre. hétfőn, vagyis stimu 12. napján kell mennem punkcióra. szerintem a május 1 miatt beültetik még 3o-án, vagyis 4 naposan. Ha egyálalán lesz annyi, hogy megérje 4 napig kint tartani őket. kicsit tartok tőle, hogy nem lesz elég, vagy hogy nem termékenyül meg osztódik elég stb, de szerintem ezen mindenki aggódik picit. remélem minden jól alakul majd. alig várom a beülti utáni időszakot, csak ezen az időszakon legyek túl, amikor kiderül hogy hányat tudunk egyáltalán összehozni. ma 7. stimu napon volt amelyik 19 milis volt!!! azok túl nagyok nem? az baj ha nagyobbak a kelleténél? ahogy sorolta, kb 8-9 lehet.
Köszi szépen, de az a péntek már elmúlt, nekem sajnos nem sikerült.
Neked még van remény, ne add fel!
De az is jó, hogy van fagyibabád, nekem az sincs.
Hány fagyibabád van?
Nem, nincs több teszt itthon. :) De holnap veszek és pénteken még egynek nekiugrok, bár reálisan fogom fel a helyzetet, ma már jobban is vagyok, de egy ici-picit ma bíztat az, hogy nem jött meg ma ( ma kellett volna).
De már tegnap eldöntöttem, hogy hétfőn meg is bedzélem a dokival, hogy már akár májusban mennék is a fagyiért. :)
Te hogy vagy? Drukkolok neked nagyon péntekre. :)
Szia.milyen vizsgalat kell hogy kiszurjek hogy nincs e gyulladas a szervezetben?
Koszonom.es te most hol tartasz?
nekem egy petefeszkem van , doki szerint gyenge sejtekkel , amh ket eve 0.8 volt , szerinted segitene ? stimulacioig fogod szedni ?
Nekem a 24-es FSH-t levitte 5-re két hónap alatt. Lombik csak júniusban addig is eszem.
sziasztok ,
van valakinek tapasztalata a dhea - val kapcsolatban ? olvastam ma egy jo kis cikket , eleg biztato eredmenyekkel !
[link]
Az első előtt 1,5 volt az AMH. Azóta volt 2 inszemináció, 1 be nem fejezett lombik és 1 sikertelen lombik (ahol valami elindult, de nem maradt velünk).
én 7 hetesen vesztettem el az ikreket.Azóta van egy 16 hós kislányom és pocakban egy 27 hetes kukacosom :-) kitartás
Szia!Nagyon sajnálom ami veled történt :( Én még csak 5 hetes voltam amikor elvetéltem az is szörnyű volt,a te esetedben meg már nagyobb volt a terhesség,ami még kellemetlenebb. Iszonyatosan rossz elveszíteni a babát akire már rég várunk.Inkább ne sikerülne azt talán jobban el lehet fogadni mint ezt így.De mi gyermektelen nők nagyon erőseknek kell lennünk hisz nagyon sok kitartásra türelemre van szükségünk.Ha padlóra kerülünk mindig sikerül felállnunk mert hajt minket a vágy és képesek vagyunk mindent megtenni hogy gyermekünk lehessen.E nem szabad feladni,menni kell tovább és bízni hogy a hosszú rögös út végén minket is ott vár a csoda.
fagyibabáknak az az előnye ha beteg nem is ébred fel tehát kiszűrődik magától.és ne aggódj ritkán smétlődik
sztem 2-3 stimu után csak .meg persze első előtt
igen fájhat tőle,mert itt ugye nem egy érik,mint normál ciklusban.lehet előbb lesz leszívás.hányadik napon kell mennned?
nekem szuris hosszú volt.előző cn 21. naptól kellett szúrnom a leállítót, cn 2. naptól stimu indult
További ajánlott fórumok: