Lombik életre-halálra (beszélgetés)
Szia,
szerintem ez attól is függ, hogy hány embrió kezdett el osztódni. Ha többen vannak, akkor inkább később akár 5 napig is várnak, hogy a legerősebbeket ültessék vissza. Ha azonban csak 1-2 embrió van akkor azt már kétnaposan visszaültetik.
Általában háromnaposakat szoktak beülteni.
Sziasztok Lányok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy az vajon mitől függ, hogy az ember lánya hány napos embriókat kap vissza?
Tavaly júliusban volt 0,44
Hmmm, ez valóban érdekes!
Nemrégiben volt valami kongresszuson és ott hallotta.
Igazából inofolic plusz - mondta de Magyarországon még nincs ezért mondta a Melatonint.
Neked mennyi az amh?
Ez is érdekes, mert én is sokmindenkitől hallottam már, hogy ezeket a készítményeket szedik. Én pont tegnap kérdeztem rá a dokimtól és az ő véleménye az, hogy a petesejt minőségén ezek sem segítenek. Ez olyan lehangoló, mert nálam szerintem pont azzal van a baj.
Bocsi elirta a telom.
Natazi
Natália,és Mézessüti Köszönöm szépen a hozzaszolast :-)
Gondoltam én is egy újabb amh vizsgálatra.
Amúgy a dokim most az Inofolicot javasolta Melatoninnal együtt szedjem, és még dhea -t.
Ezektől jobb minőségű lesz a petesejtem, de nem feltétlenül lesz több.
Még az aviva tornát akarom kiprobalni.
ez még nem alcsony 0.1 az alacsony
persze minden hormont bekeverhet.ezért kell várni is stimuk között
ez diéta előtti,mert a cukor elég jól leesik.jó feltöltődést :-)
2 variáció van ha jól tudom.egyik végig.másik cn 21. naptól cn 2. napig
Szia bszzsu,
szerintem se az érték a fontos, mert ameddig min. egy petesejted van, addig van esély teherbe esni. Nekem tavaly 0,44 volt és a doki azt mondta, hogy ettől nem kell megijedni.
Szia. Nekem.0.7-volt stimu előtt,sajna nem sikerült. De van két ismerősőm akinek roszabb AMH-val is sikerült. Én most várom az újabb AMH eredményét,hogy mennyit rontott rajta az utlsó stimu. Nem érzem a 0.6-ot annyira vészesnek,úgy gondolom a sikertelenségemnek nem ez volt az oka,hisz jóval roszabb értékekkel is estek teherbe.
Sziasztok!
Érdeklődnék valakinek alacsony amh -val sikerült e a lombik?
Nekem 0,6
Valaki tudna segíteni? Egy Egy hónappal a stimuláció után a magas ösztradiol szint az normális? Értem arra,hogy lehet magas a hormonoktól amiket kaptam? Azt tudom,hogy kb 90-nap amíg a hormonok kiürülnekba szervezetből. De vajon erre is hat?
A Femibionban metafolin is van, ami a folsav aktiv formaja.
Ha valaki szervezete a sima folsavat is fel tudja venni, akkor mindegy, hogy mit szed. Ha azonban nem, akkor csak az aktiv forma javasolt.
A femibion terhesvitamin. Szoval abban van sok minden mas is. Igy az inofoliccal alapvetoen nem hasonlithato ossze.
az inofolic is jó szerintetek, vagy jobb a femibionban lévő folsav?
Glukoz:
0: 4,6
30: 6,2
60: 3,7
120: 3,1
Inzulin:
0: 8,3
30: 61,4
60: 54,8
120: 18,6
HOMA index: 1,7
Inzulin terhelesi index: 2,2
Mostmar en is varom. :-) Holnap elutazunk Olaszországba még feltoltodni kicsit a kezdes elott,hatha segit. :-)
Én is szerdára hagytam az utolsó tesztet, az lesz ET+11 nap. És ma megálltam, hogy nem vettem többet.
Sziasztok, tudna nekem valaki abban segíteni, h hosszú protokoll esetén meddig kell Gonapeptylt szúrni? Köszi, és mindenkinek drukk :)
Gabi a menzis görcs nagyon jó jel lehet a nyilalgatások után.... :)
jaj olvasom 3 naposokat+ 11 nap illik pozinak lenni, de kivétel mindig van.drukk :-)
szia.tsh 2.5 2 beülti 2 baba :-) csak pozitívan :-) ha a többinél is kis eltérés van nem okoz gondot :-)
köszi akkor ezt még lehet megnézetem!
spermiogram ha ok ennyi elég.ha még kell valami Kaáliban úgyis kérik
segíti a megtapadást én is kaptam .1-et beülti után :-)
További ajánlott fórumok: