Lombik életre-halálra (beszélgetés)
Én jártam, most várom a hatását.....feltölteni feltöltött az biztos és jó volt. :-)
Nagyon drukkolok szerdára! :-)
a termeszetgyogyaszhoz csak egyszer kellett menni ?
utannanezek az akupunkturanak en is !
Amikor szeptemberben kiderült, hogy nem sikerült a FET akkor elmentem és a mostani leszívásig jártam akupunktúrára (fül) hetente kétszer, emellett a természetgyógyász nekem lúgosítást és diétát javasolt, amit betartottam. Az eredménye az lett, azon túl, hogy picit lefogytam, hogy november óta spontán menstruációs ciklusom van peteéréssel (látták uh-n és vv is mutatta), nekem addig nem volt vagy csak nagyon ritkán, a lombikhoz is gyógyszerrel hozták meg. Most viszont nem kellett gyógyszer, magától megjött és javított a közérzetemen is. Azt nem tudom, hogy mitől jött meg, lehet hogy a diéta is elég lett volna, de biztosan nem ártott az akupunktúra sem.
ott is jartam mar , nekem az tunt egy kicsit elvontnak , 3 szor voltam , de feleslegesnek talaltam ...
na azt en is probaltam mar , 10 kezeles utan sem valtozott semmi ...
inkabb olyan termeszetes cuccokra gondoltam , ami nem terhesi meg a szervezetet teak ,hazi keszitmenyek , ilyesmik ....
Èn kineziológusnál jártam ès havonta járunk a fèrjemel meditálni.
Én egyszer voltam biorezonancián, hogy hátha utána össze jön spontán, de nekem humbugnak tűnt az egész....
lanyok ....
probaltatok mar termeszetgyogyasz segitseget kerni , a program elott , hogy sikeresebb legyen a transzfer , es ezutan a terhesseg ???
nalam a petefeszek mukodessel van gond , a doki szerint gyengebbek a sejtek a kelletenel ( ennek ellenere most februarban 1 petefeszkembol ami van , 5 sejtet szivtak le , amibol mind megtermekenyult , es 2 db. 5 napos babat kaptam vissza )
koszonom a segitseget !
Köszönöm, mindenképp írok!
Köszönöm szépen es Nektek is a legjobbakat kívánom!!
Szurkolok nagyon,majd irj!!!
Nem merek tesztelni, szerdán megyek vv-re az a 13.nap lesz. Félek...
Én is két kis embriót kaptam vissza és hatan síelnek.
Drukkolok neked!
Amúgy én sem érzek semmit, bár még nagyon az elején járok, de emlékszem, hogy tavaly az elejétől éreztem a hasam alját, éjszakánként vert a víz. Most viszont nálam sem semmi.
Szia biba!
2-t kaptam vissza szombaton, 2 pedig ment síelni. :-)
Huuu, te már nagyon elől jársz, teszteltél? vagy nem mertél? Én most azon gondolkodom, hogy kérek 2 beutalót HCG-re a házidokitól és jövő héten, a 10 és 12. napon megcsináltatom. Akkor nem izgulva megyek vissza a Kaáliba. Bár ki tudja, mi a jó. :-)
Ha meg nem ad, akkor elmegyek magánba.
Neked is kettő van a pociba?
Amúgy én sem érzek semmit, bár még
Szakorvos megírja a beutalót hozzá, és akkor ingyenes, csak arra figyelj oda, hogy mondd neki, hogy lombik miatt kell.
Mi múltkor emiatt kerültünk kellemetlenségbe, mert a doki nem írta rá, hogy miért, csak általánosan kérte a vizsgálatot, és nekünk is jött a papír, hogy fizessünk harminc valahány ezret a kettőnkéért. Csak néztem, aztán kiderült, hogy miért, így kértem újabb beutalót, beszéltem az ANTSZ-szel, csak postáztam nekik, nem kellett újra menni laborba, és ahogy beérkezett a jó beutaló, küldték is az eredményt. :-)
Még most voltunk első konzin, nem tudom mikor kezdhetünk.
nagyon sajnalom
aterzem a fajdalamad , a mult heten mi is elveszitettuk a babankat ! remenykedem benne , hogy az ido segiteni fog , tarts ki !
Köszönöm! Igen, ezek szörnyű dolgok... Vigyázzatok nagyon a csoppsegekre! :))
Nagyon sajnálom! :(
Szőrnyűség, hogy ilyen dolgok történnek!
Kitartást nektek!
Sziasztok! Koszonom, aki izgult ertunk, sajnos este beindult a veteles es kijött az üres petezsak is, most varok a műtéti befejezésre. Boldog babavarast mindenkinek!
koszi , remelem jo valasztas volt nekunk is ...
A körzeti orvos adott beutalót mindkettőnknek, így ingyenes volt az ANTSZ.
Szia!Mi szeptember 15.-re kaptunk hozzà időpontot konzultációra! Nekem a nődokim ajànlotta őt!Kivàncsi vagyok én is!Viszont lànyok!Nem tudjàtok hogy tudnàm ingyenesen megcsinàltatni a Hiv,es a Hepatitis B,C vizsgàlatot?Mert az Antsz -nel 23ezer kettőnknek!
Ma vagyok ET+11, nem érzek semmit csak már nagyon izgulok.
Hogy vagy?
Hány kis embriót kaptál vissza?
Drukkolok nagyon! :)
Erről nem tudok nyilatkozni, de engem is érdekelne.
Sziasztok! Lombikból megmaradt 11db Crinone hüvelygél eladó.
Sziasztok!Lányok mi pontosan ez a méhnyálka biopszia?Fagyi babás beülti előtt akarja a doki megcsinálni.Volt valakinek köztetek?Mire számíthatok?Fájdalmas?Növeli az esélyeket ezért kell?Általában nincs gondom a méhnyálka vastagsággal.
További ajánlott fórumok: