Lombik életre-halálra (beszélgetés)
Óegyemmeg...gyönyörű ajándék lesz. És most már gyűjtheted mindezeket Hanga babának is. :)
Köszi lányok, akkor azt hiszem, hogy én is átgondolom ezt a gyógynövényes dolgot. A méhpempővel már leálltam, de azt hiszem, áprilisig a teákat is hanyagolom.
Az jó :-)) nekem az első tünetem egyike volt. Kaptál most beülti után vmi hcg tartalmú szerz? Ovitrellt?
Nem kell tünet legyen! majd a 6.hét után lesznek,de az sem törvényszerű!
Nagyon hasonlítunk akkor,mert a bejárattal szemben is van egy nagy kép keret tele képekkel igaz nem több generáció,csak 3-an vagyunk legszebb pillanatok,nyaralások...de mindenki aki hozzánk jön olyan örömmel nézegetik,és jó ötletnek tartkák,látványos,szép,egyedi:-)Volt amikor vásárlóm jött és nekiállt képeket nézni,és csak nem mondta mit is szeretne venni:-)
Ma vagyon ET+5. napon, eddig semmi tünet, hacsak a gyomorégést nem lehet annak nevezni.
Voltunk ma uh-on és a petefészkeim renben vannak, már a hasam sem fáj, úgyhogy várjuk a 31-ét.
Oksi akkor nem csak én írok össze-vissza:-)
Amikor meghallottam en is nagyon. Nemelyik no meg sem erdemli azt amilye van, mar bocsanat. Szegeny baba.
Nekem is van az eloszobaban egy fal. Tobb generacios kepekkel. Claimrol van persze a legtobb, imadom nezegeni oket. Sot a szobajaban van egy nagy keret amiben ott log a koldokcsonk a kis laptappincs nyomaval, a korhazi karszallaggal es a terhessegi teszttel ami kimutatta az o erkezeset. Aztan csinaltam egy nagy dobozt, abba belerakok minden fontos dolgot. Amibe hazahoztam a korhazbol tipegot, a soha nem hasznalt cumikat, rajzokat, anyaknapi ajandekokat nes stb. Azt pedig atadjuk neki a 18 szulinapjan. O meg nem jott ra, hogy ilyen van, remelem ertekelni fogja majd!
Hogy lehet ilyet mondani egy babára? És főleg a sajátjára! Az ilyeneken mindig kiakadok!
Hanna? vagy Hanga lesz a kicsi? megkeveredtem?
Nekem Dani baba fotóból van montázsom,és annyira imádok rá nézni minden alkalommal,sokszor látom mivel a konyhából kifele jövet van a folyosón:-)
Nem vagy bolond természetes érzés az anyai ösztönnek nem is lehetne parancsolni!
En hallottam egy olyan anyukarol aki a 19 ultrahangon azt mondta a magzatara, hogy "Hu de csunya vagy". Holapattal vagtam volna arcon!
meg 1 hét az eredmény sajnos:-(
csk összeragad a mindenem és szomjas vagyok tőle, de különben igen:-)
Jovohet az mar itt van! En emlekszem arra amikor Clai Annam harom honapos volt, sírogorcsot kaptam, hogy hogy no ez a gyermek es biztosan ripsz ropsz felno. Nagyikam mondta, hogy ne butaskodjak, az az elet rendje, hogy felnojenek a gyerekek. Ma is heti szinten veszem elo az albumokat es nezem a kepeket...
Most nagyon fogtok nevetni rajtam. Valamelyik nap azon kaptam magamat, hogy alig varom azt a napot amikor ujra mehetunk lombikra pedig meg Hanna baba boven a pocakban van. Lehet bolond vagyok?
én úgy értelmeztem,hogy együtt megyünk vv-re:-)akkor félreértettem:-(és Kaális konziig kész lesznek az eredmények?mikor mentek?tsh mikor lett nézve ha most kezdted a bogyót?
Hamarosan érezni fogod te is:-)és ez nem olyan dolog amit meg lehet unni! igaz néha fájdalmas főként a vége felé,de én azt mondom édes kínok azok!
Szerintem jó lesz az eredményed. A cukros lötyit bírja a gyomrod?
Na azért az érzésért én is bármit megadnék!
dehogy, most megyek először, és utána lesz valamelyik nap szerintem a vv.
Csak abból gondolom, hogy 13 órára van időpontom, és nem kell éhgyomorra menni.
Nekem az egyik rokonom amikor terhes volt mindig mondogatta, hogy mennyire zavarja már, hogy folyton mozog, rúgdos... Azon kínlódott, hogy jó lenne ha végre kijönne már. Persze mondanom sem kell, hogy egyik hónapban abba hagyta a gyógyszert a másikban már terhes is lett. Nem kellett érte megküzdenie. Mit nem adnék azért, ha már érezhetném mocorogni!!!
Hát szerintem itt sokan sok féle dolgokat kipróbáltunk és nem is egyformán volt szuper,vagy nem jó ugyan az a dolog!
endóhoz?már van is eredményed?
De igazad van! Én is annyi hüleséget kipróbáltam már!
Leírta nekem Borrodi hogy neki Tomme_Tippe mellszívója van szuper szilikonos,ezt fogom én is keresni,ha nincsen itthon,akkor beszereztetem Osztrákiában.
Nem kell ezen agyalnod,lényeg az őszinteség! sokan akik gyermekre vágynak sok hülyeséget képesek használni,a sikert várva! személy szerint én is a kutyacart is megettem volna ha azon múlt volna,hogy ide jussak ahol most vagyok!
További ajánlott fórumok: