Lombik életre-halálra (beszélgetés)
Én fogigátlóval kezdtem mégsem hosszú a protokoll. A hosszú az amikor az előző ciklus 21. napjától kezdesz leállítóval.
Amit nekemcsinált az pediig az előző ciklus első napjától indult fogigátlóval és pont a 15. napon hagytam abba. Rá 3-4 napra megjött és anbak az új ciklusnak a 2. napján indult a gonal.
rákérdeztem, hogy nekem nem kell semmit nézni?és erre írta ki
Nagyon helyesen tettek. A normalisabb dokinak rogton ki kellene írnia veteles utan. Nagyon orulok, hogy folyamatban van!
csak írtad a fogogátlót ezért értettem úgy, hogy hosszúval.nekem a rövid nem vált be
ha leállítóval, vagy fogigátlóval kezdesz az a hosszú, ha csak 2, napon az a rövid:-)
Nem, hanem azzal amit te leírtál az előbb. Csak cetrotide nem volt nekem csak 2-3 napig nem 5 napig mint neked.
na én ezekbe a protokollokba bele vagyok zavarodva.
tehát nekeed a hosszúval sikerült?:-)
Nekem pergoveris, de nem mindenkinek egyforma.
Nekem is ez volt ezzel sikerült, előtte 2 hosszú protokol volt. Mondjuk így is lett 16 sejetm...viszont utána szépen visszamentek a petefészkek míg a hosszúnál ugyanennyi sejttel túlstimu lett.
És emellé még az előző ciklusban 15 napi kellett fogigátlót szednem, tehát ennek a stimus ciklus 2. napja tulképp az elvonásos vérzés 2. napja volt.
antagonistánál akkor gonal van vagy pergoveris?madárka pergoverist írt....
persze, de annak csak 1,5 hét múlva lesz eredménye,de ez csak a Dcontos eredmény, nem a vénes, de gondolom nagy eltérés nem lesz.remélem javult az inzum is.akkor tuti nem szedek bogyót:-)
Ezek nagyon jok, az inzulint is nezetted melle?
Nem nem arról van szó,hogy nem jó! sokaknak az a jó annak van hosszú aki rosszul reagál az Antagonistára mint pl én vagy Gica.2.napon indul a Gonal-f,majd ha kell Luveris is megy mellé Cetrotiddal van az ovu gátlás és ha megfelelő mennyiségű,méretű a tüsző akkor Ovitrelle majd leszívás.
Nekem mindkétszer antagonista volt. A 2. naptól kellett szúrnom a Pergoverist, a 6. napon volt először vv és uh, majd két naponta. A 9. naptól már kaptam a Cetrotidet is, hogy ne repedjenek meg a tüszők. A 12. napon kaptam a repesztőt aztán jött a leszívás. Kb. így néz ki.
mindenkinél más jó.
na megkerestem
2. naptól volt 112,5 Gonal F
7-8-9. napon Luveris
7-8-9-10-11. napon cetrotide
11. nap Ovitrelle
azért írtam,hogy nem kérték mert sokadik sikertelenség után kérik csak:-)
Ha abból indulunk ki,hogy teljesen egészséges embereknek is sanszos,hogy sikerül-e az első lombik a spontánnál,meg még benned volt a sok hormon,így bízom semmi gond nincsen nálatok sem!Jó lesz a hosszú protokoll,és hamarosan lesz baba a pocidban 9 hónapra!
na azt levetették.3 hét múlva lesz eredmény:-)
akkor ezek szerint nem jó az antagonista?mi a lényege?gonallal indul a 2.napon ugye?és mi van még mellé?Mivel fogják vissza az ovut?
Gicus. Haromszor volt spontan terhessegbol vetelesem es a trombozishajlam miatt ami csak most az elso lombik elott derult ki. Ha mar vesznek vert talan erdemes megcsinaltatni. Mondjuk nekem ingyen volt.
mondom nem kérték...én voltam kíváncsi és ezzel szórakoznak:-)élet fintora:-)
400-doki emelte fel és 500 mg a C vitamin, de férjem súlyához mehet is:-)
Úgy tudom csak többedik rossz stimu után kérik,meg 40év felett.
mennyit szed E vitaminból meg a C-ből?
Ja Antagonistánál a sok tüszőből is 3db lett csak ami elérte a 3.napot!!
a D10-es is arra való?és az van Mo-on is?Én meg hozattam a D6-ot...
Antagonistánál 16 tüszőm kezdett érni,hosszúnál első uh-n 1 sejtem volt,majd megemelték a Gonal-f et 300NE/nap adgra így lett 6 sejtem ami jó is volt mind megtermékenyült,és 4jutott el az 5.napig.
nekem sem kérték.én akartam:-)és onnantól mindenhol felkiáltójelekkel szerepelt:-)
További ajánlott fórumok: