Lombik életre-halálra (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Lombik életre-halálra
Jó:-)))
Nem vagyok szomorú,es nyugodt vagyok nem tudom meg magyarázni csak ott van a felelem.....
azba lényeg fertilis vagy.a többi már csak azt jelenti, hogy nagyjából mire várható a banyakór:-)
nekem 5,2
szerintem meg ezek fontos vizsgálatok,nekem szerencsére a nődokim megcsináltatta az immunológiát még a legelső lombik előtt,mielőtt elküldött volna a Kaáliba.Nekem van itt a Hoxa-n és a magánéletben is ismerősöm(nem is egy)akinek immunológiai eltérés miatt nem lehetett baba:pld.spermium ellenes antitestje van.És nem kellett fölöslegesen több lombik lehetőséget elpazarolni,hanem rögtön az elsőnél nagy dózisú steriodot kapott.
Vagy van akinek 2-3lombik után derült ki hogy bizony genetikai eltérés miatt nem sikerült.Ő is megspórolhatptt volna némi pénzt és idegességet ha az első előtt megcsináltatja.
Trombózishajlam pedig elég sokunknál kiderül valamelyk formája:vagy a Leiden vagy az MTHFR hetero vagy homozigóta.
Ha a vetélés előtt csináltattam volna a trombihajlamot,lehet most lenne itthon egy fél éves babám.De nincs....
Én megcsináltatnám mindenesetre ezeket már az első lombik előtt.
hétfőn jött meg és 0,9 lett.
1 évvel ezelőtt 1,4 volt...
AMH, anti-müllerian hormon: a petefészek kapacitás meghatározására, szintje nőkben jól jelzi a petefészek működését, információt ad a petefészek rezervjéről és stimulálhatóságáról.
Akiknél az alábbi értékhez hasonlók mutathatók ki, jó eséllyel csak később, 50 éves koron túl következik majd be a menopauza
20 éves kor körül: >4,5 nanogramm
25 éves kor körül: >3,8 nanogramm
30 éves kor körül: >2,59 nanogramm
0,4 felett fertilis vagy.ez nem a sikerességet mutatja, hanem, hogy van még tartalékod.nekem meg túl sok.az sem jó lombiknál:-(
Remelem:-)))
Próbálok pozitívan de tudjatok ez nem könnyű dolog:-)
Mar nem izgulok,hanem felek.....tudod ha lenne meg 2-3-4 esélyem de nincs csak EGY es ennek sikerülni kell ha nem vége.....:-(((
De próbálok nem gorcsolni a dolgon de nem könnyű....
Hogy érted???
Nem monhatnam nagyon felek......
Nekem egyszerre javult a kettő.
De elviekben azok libikóka szerűen javulnak, egyszer az egyik egyszer a másik.
39