Lombik életre-halálra (beszélgetés)
nem, de ilyen nevű bogyót még nem is hallottam.
ez beágyazódáshoz fontos?
hát, sajnos azóta már rájöttünk, hogy Kaáli és Kaáli között is nagy különbségek vannak. Pesten eddig nem csinálták (nekem legalábbis) és a dokim azt mondta, hogy Ő kb. most nyár óta csinálja, nagy sikerrel.
Még nem tudom, hogy mikor lesz, februárban, ha megjön, akkor kell telefonálnom időpontért.
Lányok ez a szteroid nekem is új. Lehet, hogy kaptam, csak nem tudok róla? Annak mi a neve?
Akkor nem is lesz terhelésed a lombik előtt?
azért kell a steroid hogy a szervezet ne "idegen anyagként" ismerje fel a beültetett embiót és ne lökje ki az immunrendszered.nem volt olyan tablettád a leszívástól kezdve(általában akkor kezdik adni)hogy Medrol vagy Methypred?
eddig nem volt neked ilyen minisuction?mi Győrbe és következő ciklusban lesz a minisuction.neked mikor lesz?hanyadik ciklusnapon csinálják?
nahát, megint egy új dolog. ezt eddig nem mondtátok.
Amúgy miért kell a szteroid? Mire jó?
tényleg? én is minden alkalommal kaptam.
nálam szóba sem jött a szteroid. Most hallom először tőletek.
jajdejó.:) Mármint örülök, hogy más is így készül a lombikra, annyira várom, hogy ez most sikert hozzon, így Neked is külön nagyon szorítok.
én a pesti Kaáliba járok. Te? és Ti mikor kezdtek? Mikor lesz a beavatkozás?
Gratulálok Andi, ez tényleg jó hír! :) És a baba meghatóan gyönyörű!
én is nagyon hiszek,nekm is ez lesz a következő ciklusban.te hova jársz?hanyadik lombikod lesz?
de ugye azért a nem blasztók is esélyesek?
szerintem ha gond lenne akkor már ma hívtak volna,nem?Ha korábban jó volt,akkor nyugi!
Sziasztok!
joeyreor, ne haragudj, de nem vagyok képben, Te hova jársz? Mikor mész a méhbiopsziára? Kíváncsi vagyok, nekem is ez lesz, és nagyon hiszek benne...
ez az immunológiai panelben benne van,legalábbis nekem benne volt.Én is azt hittem hogy mindenki kap steroidot beültinél,de ezek szerint Kaposváron nem adnak:-(((
Nem mondták, hogy mikor csörögnek. Én úgy érzem nem fognak! :D Apának jók az eredményei, már voltunk korábban is vizsgálaton.
Nem a 21, hanem a 23. napom lesz a 11-e. Rövid protokoll lesz, szóval majd az utána jövő mensinél kezdünk.
Sztem nem, mert mindenki kap szteroidot én legalábbis úgy tudom beülti után.
Jaj ne már, mi ez az ANA Elisa teszt? lányok ezt is meg kéne nézetnem?
és az első lombiknál egyáltalán nem kaptál szteroidot a beültetéskor sem?Azt pedig szoktak adni mindenkinek,nem?Én azt hittem...ne aggódj,semmi gond nem lesz miatta és ha ez kell a babához!!!!!!
szerintem se hagyd most abba a gyógyszert
már vártalak!Mit mondtak mikor csörögnek ha gond van?ma vagy holnap?Febr.11-én a 21.napi UH-od lesz?Biztosan kezdhettek már akkor,nem?vagy min múlik a dolog?
Sziasztok!
Megvolt a spermavizsgálat és a vérvétel. Ha gond van, fognak csörögni. Reméljük semmi gond nem lesz. Febr. 11-én UH, és akkor konzi a B.dokival, hogy akkor kezdünk avagy mégsem...
mi az az ANA teszt?
Mit vizsgál?
Köszönöm a válaszokat.
Nanda- Igen lombikra készülünk, ez lesz a második.Az elsőnél nem szedtem, mert akkor nem csináltak ANA tesztet.Tehát akkor szerintetek nyugodtan szedhetem.Kicsit félek ezektől a gyógyszerektől, így is már annyi hormon meg minden mást kell szedni, hogy teljesen beparáztam, hogy még ezt a szteroidot is kell szednem.
További ajánlott fórumok: