Lombik életre-halálra (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Lombik életre-halálra
ezért írtam ezekhez, hogy várd meg mit mond a doki.szerintem felesleges előre, lehet csak pénzkidobás.nekem pl csak Leiden, és prothrombin mutáció kellett, és ezek is csak vetélés után.immunológia, genetika, trombózishajlam: én csak akkor csináltatnám ha doki kéri.
szerinted ha javult cukor a terhelésnél , akkor javulhatott az inzulin is?
Tündér vagy, tényleg.
A trombózist már tudom hol mit kell levenni, de a genetikával és az immunológiával bajban vagyok. Az Istenhegyin megkérdezték mit írt ki a doki immunológiára, mert akkor csak azokat kell megnézetni, Sok van belőle, és mind mást kérnek, ez így passz. ezzel valószínű megvárom a konzultációt, illetve ha tudsz valami kódokat akkor az jó lenne.
Most beszéltem a Pesti Herczegprímás laborral és minden további nélkül leveszik a vért, elküldik és postán fogom megkapni az eredményt azt mondta a hölgy. Jövőhéten pénteken megyek, mert amúgy is mennem kell 21. napi progit nézetni és akkor leveszi az összeset.
Értetlenül állt előtte és nem is értette mit kérdezek, miért ne csinálnák meg?
Nekünk azt mondták ma, hogy csak homocysteint tudják megcsinálni.
Ma délelőtt azon gondolkoztam (kb. a 4. elutasító hívás után), hogy felhívom a Kaáli intézetet és megkérdezem, hogy mennyire fontos az a XIII faktor vizsgálat. De aztán nem hívtam őket, mert ha nem lenne fontos, nem írták volna fel a papirra. :)
Figyi az egy hülye, nézze meg a honlapjukat ott van rajta 18.000.-Ft (Centrumlab). na mindjárt felvíom azt akivel tartom a kapcsolatot és jóba vagyok vele..
A XII faktor = protrombin
Ma utána érdeklődtem a maradék két vizsgálatnak (XIII faktor, MTHFR és homocystein).
Sem a Laboratorium Kft (ahol egy írtó undok nő vette fel a telefont), sem a Centrumlab nem csinál ilyen vizsgálatokat. Vagyis a Centrumlab csak homocysteint csinál.
De kiderítettük, hogy Pesten a Szent László kórházban megcsinálják mind a két vizsgálatot.
Haladunk, lassan, naggyon lassan, de haladunk. Talán idén végzünk a vizsgálatokkal amiket felírtak. :)
az van az eredményen, hogy:
1. allél: normál, 2. allél: normál, genotípus: normál:-)
ti hogy vagytok?
Avike utólag is:
37 szál piros rózsa,37 esztendő
hozzon hozzá minden évben egy újat a jövendő.
Szaporítsa oly sokra boldog, hosszú életed,
hogy a végén betöltsön egy gyönyörű szép kertet.
És a kertben öszült fejjel visszafelé nézve,
Lelked csupa szépet lásson és énekelve kérje...
Én Istenem de szép is volt, ne legyen még vége.
Boldog Szülinapot!