Lombik életre-halálra (beszélgetés)
Szia provence! köszi az infókat azt meg tudod esetleg érdeklődni ha megelőző ciklusban megsértik a nyálkahártyát azt milyen mélyen teszik? mert ezen gondolkodtunk pár napja,hogy akkor megjön a mensi leválik a nykh,akkor hova lesz a felsértett rész?
ezt nem a szteroiddal kapcsolatban írta Avike :)
a leszívás után a gyulladás ellen az antibiotikumot kapjuk 4 napig.Én emellé még kaptam a steroidot kb.egy hétig és utána le kellett építeni.tehát nagyjából a beágyazódásig kellett szednem.Nem kellett nekem sem a terhesség beigazolódásáig szedni,így van hogy ha beágyazódik akkor már nem löki ki a szervezet.
Te eddig hova jártál?
Igen, nekem a doki egyértelműen azt mondta, hogy amióta Ő csinálja, nagyon sikeres ez a beavatkozás. Szerencsére tudom, hogy Ő milyen, se nem túlzó, se nem hamis reményeket keltő... Muszáj ebben a beavatkozásban bíznom.
az lesz, beírom naptárba!!!
Gonal-f nem a tüszőnövelésre van?
Na kezdem elveszteni a fonalat...
úgy ahogy írod, logikusnak tűnik.
mindenesetre megkérdezem doki véleményét a témáról!
Győrben Gonal van legalábbis amennyire én tudom akkor van más,ha a Gonal-ra nagyon trén reagál a szervezet.
nekem mindig viszonylag sok petesejtem volt, csak nem mind termékenyült meg, általában 5-6, és 3 naposan visszakaptam, mert nem vitték öt napig.
Hangaaaaaaaaaaaa :) Édes kis szíve, rugdos? :)
Na ez jó. Nekem meg c vitamint írt elő a doki, hogy erősítsem az immunrendszerem. Miközben azt mondjátok, hogy gyengíteni kéne.
nincs kimutatott tény erre nézve, hogy mennyit segít vagy sem a szteroid. De azért azt ne keverjük, hogy leszívás után 4 napig ált. mindenki kapja a gyulladás miatt, vagyis ellen, és az is más ahol a protokoll része, hogy konkrétan a teherbeesés igazolásáig plusz utána míg leáll róla az ember szedeteik vele, mert az jóval hosszabb idő. Én azért kértem, mert nagyon allergiás vagyok és mi van ha alapon, a szervezetem erősebben reagál és kilöki,mert nekem a beágyazódásnál volt gond,
Viszont, ha már beágyazódott, akkor a szervezet már védi!!!! szóval az én parasztlogikám szerint ha utána van baj, az már nem ezen múlt.
na ez baj!Nem tudom,hogy Győrben szoktak -e adni,nekem még nem volt ott lombikom,de remélem én kapok!!!!Győri lombikosok:ti kaptatok steroidot?
ilyet itt nem jelenthetünk ki hogy ez vagy az volt az oka,hiszen ez felelőtlenség és butaság lenne.Én ennyit tudok,hogy a steroid azért kell,hogy a szervezet ne próbálja meg eltávolítani a beültetett "idegen anyagot".Az egészséges immunrendszer ugyanis úgy működik,hogy mindet megpróbál kilökni ami "kívülről jön"
na, tuti, ha megyek 6.-án uh-ra rákérdezek a dokinál! Csak el ne felejtsem!
És ilyet Győrben szoktak adni? Nekem egyiknél sem adtak...vajon miért?
holnap épen dolgozom,csinálok egy tesztet ezzel kapcsolatban és beszámolok róla:vénás,artériás és D-cont.megnézem egy időben!
szerintem az egy is elég!Én a hármat még soknak is tartom,de ha így mondták,hát így csinálom.Most én is ebben bízom,de nagyon!!!!Remélem nektek is segíteni fog.Azt mondta a dokid,hogy jó eredményeket ért el vele?Ezek szerint csak segít...
Most komolyan!
Megint belém ültettétek a frászt!
Lehetett a szteroid hiánya a vetélésem oka?
A Venas eleve alacsonyabb, mint a kapillaris, mertaz mar a visszafele meno ver, ami leszallitotta a cukrot a sejtekhez. A dcont meg szerintem eleve felulmer. :)
nálam lehetett ez a vetélés oka? (mármint a gyógyszer hiánya)
Persze, hogy azok. Nekem sosem volt sok tuszom es sejtem. Masodszorra 4 tuszoben negy sejt volt ebbol harom osztodott. En harom naposokat kaptam vissza es itt van most Hanga a pocakban es igencsak rugdos.:-)
igen, én is olvastam, hogy Győrben háromszor, nekem Ő itt egyet mondott. Remélem, ettől még tényleg hatásos lesz. Megcsinálja, megjön és utána indul a stimu. Tehát kb. március közepe felé.
és egy cikluson belül hányszor csinálja meg?mert úgy tűnik etekintetben is vannak különbségek,van ahol egyszer van ahol 3-szor.És a MS utáni ciklusban lesz a beültetés neked is?
További ajánlott fórumok: