Lombik életre-halálra (beszélgetés)
Köszi, megvagyok, próbálom magam lefoglalni, meg megcsinálni minden itthoni teendőt, mert jövőhéttől meló.
Még ma is hűtő és sütőtakarítás, meg hajfestés vár.
Olvastam, hogy erősen vérzel. Jobb már?
Szia!Mi van anyukáddal?Remélem meggyógyul
én egy percig sem véreztem
Ez nem rossza eredmény! Főleg így, hogy a párod is ok. Akkor most derult ki, hogy nincs neki mutációja sem nem homozigóta sem nem heterozigóta ugye?
Nem baj ha levetetted a progit és megjött sztem, kell lennie vminek mitől 25 napra jött meg. Mindig ilyen rövid?
Veled mi újság mesélj hogy vagy?
Sziasztok,még élek:-)
Próbálok visszaolvasni:-)
Hírek:
Tegnap voltam vv-n, de a progit feleslegesen vetettem le, mert ma megjött.Még ilyet sem csinált.24 napos ciklus:-(remélem nem keveredik meg.
1. 5 hét múlva eredmény.
Terhelésnél néztem cukrokat.Úgy érzem jobb lett:
re:5,4
60 perc: 7,2
120 perc:5,5
Múltkor a 60 perces 11,1 volt.kíváncsi vagyok:-)
Párom eredménye is meg jött ma.Teljesen normál minden, nincs genetikai eltérés:-)
Kivel mi újság?
Majd megkérdezem,de úgyis tudom a választ. :) Elég az utrogestan, az arra való.
En es szedtem eddig Aspirint de most majd fogom:-))
Ja nekem sem mondták pesten, én is magamtól szedtem ahogy a lányok mondták, utána a 9. héten fapofával megkérdeztem a dokit meddig szedjem, mondott vmit, addigra lett nődokim és ő is azt mondta, higy szedjem csak a 16-17 hétig.
Hát ebből is látszik melyik doki milyen komolyan veszi...már beszéltünk róla, hogy már úgyis el kellene felejteni az egészet....
szerintem kérdezz rá a dokidnál mi a véleménye róla nem ám kapsz valami mást helyette mi meg arra buzdítunk,hogy jó az szedjed csak!
És ha jól emlékszem le is van írva neten az AFP vérvételnél,hogy fontos a súly és a terhességi kor pontos ismeret! ehez képest a beutalón nem volt feltüntetve,hogy 15+1napos kismami vagyok,és az eredményen sincs feltüntetve ilyesmi csak a súllyal korigált AFP eredmény.
Győri Kaáli vezére írt róla cikket miért is tartják fontosnak.
Nekem dec 29-én meg kellett mondanom mennyi lesz a január 2-án a súlyom akkor volt az Afp vv! ja és mindenhol olvasom 16.héten kell levenni,na én 15hetes voltam akkor.
Köszi a választ. Akkor én is beiktatom. Úgy látszik a pestibe semmi sem a protokol része. :(
Igen Kösz a megértést! nekem még + ban annyi volt még a segítségemre,hogy 2 ország nőgyógyászának Genetikusának is hallottam a véleményét!Ausztriában akkor van lehetőség amnióra 700euróba kerül! ha a családban van valamilyen rendellenesség,vagy a magzaton durva eltérést látnak azt mondta a doki ha otthon megcsináltatom,és megszakad a terhesség és a vizsgálaton kiderül,hogy a baba nem volt beteg akkor annak súlyos szankciói lennének .Kint is van lehetőség vérvételes tesztre,decsak baromi indokolt esetben csinálják a boholy,vagy a magzatvízvételt.vérteszt 400euró.oké ez nekik nem nagy összeg csak ott máshogyan mennek a dolgok és így hogy 2 különböző példa van elöttem könnyebb volt a döntés is!
Jol van lanyok en is ìgy gondolom, hogy mindannyian jol dontottunk az adott helyzetben.
Az afp- be biztos beleszámítják, azt tőlem is kérdezték, így lesz meg a korrigált afp eredmény.
Csajok, Gica, Avike csak olvasom amit írtok sztem mindketten jól döntöttetek! Mindketten más más helyzetben életben vagytok, és ilyenkor mindig maga dönti el mi legyen, a lényeg, higy utólag is igy gondoljátok és szerintem jól csináltátok. Sztem majd az eredmény, vagyis a babócák láttán mindkettőtök meg fog győződni róla, higy jól döntött, szép egészséges babáitok lesznek!!
Mi konkrét kromoszómahibával nem csináltattuk meg, mert nagyon jók lettek az eredmények azt hiszem 1:11000hez, és így ketten együtt úgy döntöttünk, higy biztos nem csináltatjuk meg.
Ha megvan a leleted az integrált teszthez,akkor azon látod,hogy fel van tüntetve a súly!Nekem a vérnyomi is + kockázat nem számít,hogy kezelve vagyok.
Szia Jennko Győrben a protokoll része az Aspirin Protect,beültitől kellett szedni és 12.hétnél mondta a nőgyógyászom,hogy hagyjam el de szerintem azért,mert magas a vérnyomim,és ez feljebb viheti!sok jótékony hatása van a vérlemezkék összetapadását gátolja meg ezáltal jobb keringést biztosít!
Drukkjaim mennek cicus! sokáig Dani azt mondta Zozóra,hogy a testtvére,és nem fogadta el,hogy az unokatesója!édesek voltak 8 hónap különbséggel születtekk,sokan kérdezték ikrek?hozzáteszem Dani tej szőke,Zozó fekete hajú:-) csak a szemeik voltak tök egyformák!
Nem nem Gica jól döntöttél! mindenkinek az a döntés a jó amit meghoz!nem vagyunk egyformák,és ha lehet én vagyok a felelőtlen nem te!mert ez sem vall felelősségre,hogy ha 1:200-hoz eredményem lett volna akkor sem vállaltam volna be! mert bárhogy lesz kötődöm hozzá,és megszülöm,igaz hála az égnek nagyon jók az eredmények,és ez is egyéni hitem,hogy odafigyelnek az embriókra a biológus,és a doki is,és hiszem,hogy a beteg babók elmennek igaz vissza lehet tartani sokan szülnek Down-os babát,de szerintem ott nagy nagy hangsúly van a megtartáson!szóval Gica én csak magamról beszélekÉs senki döntését nem írom felül!ha az orrcsont,vagy a tarkó,vagy az Afpvagy a fejlődés durva értéket hozna ki akkor lehet más lenne a hozzáállásom,de attól amikor első,második harmadik uh-on is okés volt minden akkortól erősödött egyre az érzés kötődöm hozzá,és ha bármi gondja lenne bevállalnám tudom átrágtam és abban is óriási a szerencsém,hogy ott van a hátam mögött az óriási anyagi biztonság amit az Osztrák állam nekem megad!Sokmindent mérlegeltünk sokat agyaltunk ám mi is,de nálunk mindig ez lett a végeredmény bármi áron ha megfogant jöjjön.
ASpirin protectre gondolsz?
Én beültetéskor napi egyet majd olyan 6. héttől kétnaponta egyet. Sztem itt majdnem mindegyünk használta csak esetleg másképpen.
Jó reggelt mindenkinek! Valaki használt lombik alatt bébiaszpirint? Állítólag segít a tapadásnál. Azt hiszem ez a neve. Mikor kell elkezdeni szedni és mennyit, meddig?
Hàt akkor főleg megy a drukk! Egyrészt a bátyádékêrt, nagyobb rész kics i SB- nek! :-))
További ajánlott fórumok: