Persze ráér hétfőn, már máskor is meg akartam kérdezni csak mindig elfelejtettem. Azon a részen amit a nőgyógyász töltött ki ott be van jelölve, hogy autóval megyek. Szóval teljesen nem értem az egészet...
Hétkor jött meg férjm, már bealudt...6 napos hete volt. Csináltam neki fini túróscsuszát ( nekem nem) mostam egyet mert ma porban voltak egész nap, úgyhogy ruhástól ment ő is a mosógépbe :-)) de már teljesen itt vagyok.
a fajtája az, hogy autófutás, vagy tömegközlekedés azt hiszem, mértéke???ilyen nem is dereng.ha ráér legkésőbb hétfőn meg tudom nézni neked ha lányok nem tudnak itt segíteni
Egész nap nem értem rá, de azért itt volt élet úgy látom.
Nem tudja valaki véletlenül, hogy arra a papírra ami az utiköltség elszámolásához van, mit kell beírni oda, hogy: Az igénylő által igénybe vehető kedvezmény mértéke és fajtája
Már kérdeztem a nőgyógyászt, a kaáliban a recepción de nem tudták megmondani. Az van oda írva, hogy annak kell kitölteni aki igényli a visszatérítést.
Azoospermia miatt... Most mar van de nem elég... 1 és 8 millió közötti értékek vannak. Amikor az elso be sikerült akkor 185 millió volt a szám... Azóta visszaesett és nem tudjuk mikor mennyi várható - ezért az icsi
Írtam csütörtökön hogy a feszültség miatt (vita) el kell szabadulnom itthonról. Tegnap ki is kapcsoltam... (az automata helyesírás ellenörző javít ki néha bocsi) :)