Levelezőtárs kerestetik (beszélgetés)
Sziasztok!
Egy 19 éves, unatkozó lány elektronikus úton szeretne hasonló korú lányokkal levelezni. Bemutatkozó nincs, szerintem döntse el mindenki, milyen vagyok. Akinek nem vagyok szimpatikus, úgy sem ír többet! ;) E-mail címem: hurda.zsanett@citromail.hu
u.i. erre az e-mailra küldjetek ha szeretnétek elem levelezni:pasztora00@freemail.hu
Itt mgbeszélhetjük, hogy milyen címre küldj levelet!
Üdv: Anna
Sziasztok!
11 éves lány vagyok és postai úton szeretnék levelezni. 10 és 35 év közötti lányokkal szeretnék beszélgetni.Szeretem az állatokat, szeretek zenéthallgatni.
Sziasztok!
25 éves lány vagyok, emailben,vagy akár postai úton szeretnék levelezni másokkal nemtől, kortól függetlenül. Szeretem a sorozatokat, filmeket. Az élet dolgairól is elmélkedek néha. A lényeg, hogy ha írsz biztos találunk közös témát!(djkler@freemail.hu)
Szép napot!
Üdv
Klára
Sziasztok.:) Én egy 15 éves lány vagyok és levelezőtársat keresek 15-16 éves lányok/fiúk személyében. Szeretek sportolni(futni, focizni), zenét hallgatni. Nyugodtan írjatok e-mailt.
almodozogirl@freemail.hu
Sziasztok!
Postai levelezőtársat keresek, kortól, nemtől, lakhelytől függetlenül. Bármiről szívesen beszélgetek.
Csak barátság érdekel, nem kapcsolatot keresek.
Kérlek privátban jelentkezz, ha téged is érdekel a lehetőség.
Szép napot!
Sziasztok! Szia!
Korombeli lányokka,fiúkkal szeretnék póstai levelezést folytatni 13 vagyok
ha van kérdésed kérdezz stivesen válaszolok
Ha szívesen leveleznél egy unatkozó feleséggel :), akkor légyszi írj!
Ha csak egy pár percet rám szánsz, azt is megköszönöm!
Bármilyen témában várom a leveleket!
kbliliom@gmail.com
Sziasztok!
Olyan barátot keresek, aki a levelezésen túl szívesen beszélgetne személyesen, részt venne közös programokban, séta stb.
Szeretnék Budapestről (v. a környékéről) új barátságo(ka)t kötni, akár lányokkal, akár fiúkkal! :) Szeretek beszélgetni könnyedebb, de akár komolyabb dolgokról is. Olyasvalakinek kifejezetten örülnék, aki olyan barátot keres, akivel bármit megbeszélhet, akiben teljes mértékben megbízhat. Ha úgy érzed, hogy nincs ilyen ember az életedben, talán én lehetek az! :) Emellett pedig elmehetünk néha ide-oda. Szívesen megismerkednék félénkebb, visszahúzódóbb emberekkel is, nagyon örülnék, ha előttem sikerülne megnyílnod, sokat jelentene nekem egy ilyen ember barátsága! :) Akár levelezhetünk is azelőtt, hogy találkoznánk személyesen. Leginkább korombeliekkel szeretnék megismerkedni (mondjuk 17-30 év között), de igazából ahogy érzed.
Én 23 éves diplomás budapesti srác vagyok, nagyon szeretek kirándulni, várostnézni, sétálni, fényképezni, geocaching ládákat keresni, beszélgetni, kreatív ajándékokat csinálni, érdekesebb, különlegesebb vagy a külvilágtól elzárt helyket felfedezni (természetesen nyílt napok alkalmával, mint pl. a Kulturális örökség napja, Múzeumok éjszakája.), teázás, fagyizás, nézelődés az Ecserin (vagy akár sima vásárlás is jöhet, de azért azt csak néhanapján, módjával :D). Futni is szeretek, ám azt inkább egyedül, mert úgy kapcsol ki igazán.
E-mail címem: livingfree89@gmail.com
Denis
Levelező barátokat keresek 40-es korosztályból,
nemtől függetlenül, akik nem csak hobbiból írnak
bármilyen témában (e-mail)
Olyan levelezőtársnőt keresek akinek az érzelmi élete nem felhőtlen olyan házasságban kapcsolatban él ahol nem kap elegendő megértést és sokszor érzi úgy hogy nem boldog hiányzik valami de nem tudja mi az.
Őszinte igaz barátnőt szeretne akinek kiönthetné a lelkét akivel mindent megbeszélhetnének, vigaszt,örömet nyújthatnak héköznapokban egymásnak.
Sziasztok!
Budapesti 19 éves lány vagyok.Szeretnék levelezni és barátokat találni,nem társkeresés céljából irok.
Caak mint minden normális ember szeretek új embereket megismerni!
Szeretek biciglizni,futni, zenét hallgatni és nagyokat sétálni.
Ha szeretnél velem levelezni(postai vagy elektronikus uton az mindegy)akkor írj privátba vagy az email címemre: mancs93@gmail.com