Levelezőtárs kerestetik (beszélgetés)
Szia!
Inkább írok, mert nem igen szeretem a jelek küldözgetését.
Nem tudom, hogy milyen levelező társat keresel, mert az adatlapodból nem látom, férfi vagy nő, ill. van-e korhatár. De, majd meglátom. A hirdetésedből egy mondat rész tünt fel "...férfitestbe zárt gyerek...". Ez szimpatikus és ezt én is elmondhatom magamról, bár jóval idősebb vagyok nálad. Ezt azért írom, mert reménykedhetsz, ha most így érzed, nagy az esélye annak, hogy idősebb korodra is megmaradsz ilyennek.
Engem is több minden érdekel, így lehet velem levelezni különféle témákban. Természetesen, amiről nincs ismeretem, azt megmondom.
Egyébként 64 éves vagyok, és ahogy szokták mondani jóval fiatalbbnak vélnek a koromnál. Ez részben genetikai adottság, részben a sport hatása(2008-ig aktívan teniszeztem), részben lélekben is fiatalabb vagyok, mint a korosztályom.
Ennyit magamról. Amennyiben nem felelek meg az elvárásaidnak, elnézésedet kérem, hogy megkerestelek ezzel a pár sorral. Minden jót kívánva üdvözöl: Son
Sziasztok.
20 éves fiú vagyok szivesen leveleznék bárkivel kor és nemtől függetlenül. e-mail cimem: erdely1@postafiok.hu
Szia!
38 éves vagyok, szívesen leveleznék veled. Van két gyermekem, dolgozom. Szeretnék új emberekkel megismerkedni, őszintén elbeszélgetni...
mmela@freemal.hu
Üdv
Melinda
Sziasztok!
15 éves lány vagyok, és szívesen elbeszélgetek bárkivel, bármiről.. : )
Szeretek zenét hallgatni, táncolni, beszélgetni és levelezni is.
e-mail cím: nikita970312@gmail. com
Sziasztok :)
22 éves vagyok és Pécsen tanulok. Régen nagyon szerettem levelezni postai úton és gondoltam most újra előveszem ezt a kedvelt tevékenységet. Igaz most már inkább e-mail-es formában. Szóval, ha bárkinek kedve támad a korosztályból ilyenre, akkor nyugodtan írjon: pipacs032@gmail.com :))
Sziasztok Salgótarjáni barátnőmet keresem! Aki szeretne egy jót beszélgetni és sétálni kérlek írjatok! Puszillak benneteket!
Üdv Kinga (Macska)
Sziasztok!!
Mint elég sokan,én is levelező társat keresek. :)
16 éves lány vagyok,imádom a zenét, olvasni, és táncolni is szeretek. :)
Kortól és nemtől függetlenül nyugodtan írhattok itt is privibe vagy az e-mail címemre: katica0420@gmail.com :))
Sziasztok,
Barátokat keresek 35-45 éves korosztályból nemtől függetlenül,(e-mail, nem postai úton), olyanok válaszát várom, akik szívesen segítenének véleményükkel,és az életben felmerülő bármilyen témában hosszú távon leveleznének.
Sziasztok,
Én is levelezőtársat keresek kortól függetlenül. Akivel lehet levelezni bármiről, megosztani örömöt, bánatot, mosolyt, könnyeket. 33 éves, vidám természetű pasi vagyok.
Szia!
Írj priviben vagy az e-mail címemre :)
Fiatalos,csinos kozépkorú családos nő vagyok,barátnőt keresek akivel megoszthatnám örömmöm,bánatom vágyaimat.
A család és munka mellett nehéz kimozdulni,baráti kört ápolni ezért választottam a barátkozás e módját.(e-mail esetleg chat)
Kor nem számít bármilyen problémád van meghallgatom és lekikeg támogatlak. Ha kölcsönösen kialakul a szimpátia igazi jó barátnőt találhatunk egymásban akivel ha úgy adódik szívesen találkoznék is.
Pink66744@gmail.com
Sziasztok!
Egy kicsit zárkózott 19 éves lány vagyok,szeretek zenét hallgatni,olvasni,sétálni,érdekel a filozófia és az ezotéria,továbbá a történelem, a természet, a sport.Bármiről beszélgethetünk! Leginkább a postai levelezési forma érdekelne,írjatok bátran! :)
Sziasztok!
Én 10 éves lány vagyok és hasonló korú lánnyal szeretnék levelezni.De nem normálisan mert a szüleim féltenek.Szóval úgy leveleznék, hogy kitalálok családot magamnak meg történeteket és a levelezőtársam is tehet ugyanígy.Ha van kedved ilyet "játszani" velem Írj erre a címre: dancer.girl77@freemail.hu
Sziasztok! :)
23 éves vagyok.Mint mindenki én is levelezőtársat keresek nemtől,kortól függetlenül,a lényeg,hogy jókat tudjunk beszélgetni,szórakozni :)
Sziasztok
38 éves átlagos családos nő vagyok.
Levelezőtársat keresek akivel örömről, bánatról , mindennapokról tudunk beszélgetni. Őszinte , megbízható levelezőtársat keresek .
További Szép Napot:)
Sziasztok. :)
16 éves vagyok és levelezőtársat keresek barátkozás céljából, 16-25 közötti fiúk/férfiak leveleit várom a manoka1996.03@freemail.hu e-mail címre.
Sziasztok!
Levelezőtársat keresek, persze , mint mindenki! :D
Olyan emberekkel szeretnék levelezni, akik tényleg csak ezért vannak itt, nem szeretnék kapcsolatot. Kizárolag csak barátságot.
24 éves vagyok, így ennek arányában szeretnék levelző társakat. :D
Az email címemet csak privát üzenetben szeretném kiadni.
Sziasztok!
Megbízható levelezőtársakat keresek, akik lehetőleg 14 évesek, mint én. :) Leginkább lányokkal leveleznék. Jó hallgatóság vagyok és szinte akármiről tudok beszélni! :D Itt a hoxán vagy akár e-mailben is írhattok : fanni_98@gmail.hu
Remélem akad majd jelentkező! ;)
38 éves, férjezett, még gyermektelen, molett nő vagyok Baranyából. Hiszem, hogy létezik igaz barátság. :) Szívbéli jó barátnőt keresek 30-45 éves kor között. Valakit, akivel mindketten önmagunk lehetnénk, akivel bátran és bármiről lehetne beszélgetni. Jelenleg keresem önmagam... Ha hasonlóképpen gondolkozol és szívesen leveleznél velem, akkor szeretettel várom válaszodat. :) Csillagjegyem: kos. (tűz jegyű vagyok, annak minden előnyével és hátrányával) :)))
baratombaratom@gmail.com