Levelezőtárs kerestetik (beszélgetés)
Sziasztok!
Dia vagyok, 28 éves budapesti lakos.
Azért regisztráltam erre az oldalra, hogy írhassak ebbe a fórumba :) (aztán még meglátom, mi van itt:)
Szívesen leveleznék e-mailen, vagy postai levélben.
Ha van kedved írj:)
szép napot
Sziasztok Emberek!
15 éves lány vagyok, gimnáziumban tanulok, Szegeden élek.
Levelezőtársat keresek (mily meglepő) 15 és 18 éves kor között (neme nem számít), akinek van kedve, ideje és türelme ahhoz, hogy megírjon egy levelet és feladja postán (na meg ahhoz, hogy az én kézírásomat fejtegesse).
Nemrégiben -felmenőim leveleit olvasgatva- fellobbant bennem a levelezés vágya, így hát reménykedve írok ide.
Magamról még annyit, hogy érdekel a történelem, az irodalom (magyar és történelem orientációjú osztályba járok), a nyelvek, a zene (zongorázom pár éve), a filmek és még sok minden más.
A levelezésünk témája bármi lehet, a hétköznapjaink, örömünk, bánatunk.
Szívesen ismerkedek új emberekkel.
Peace! :)
Szia Mazsi!
Én Szabolcs megyében lakom, ha gondolod írhatsz e-mailt!
baloghency@gmail.com
Sziasztok! Nemrég költöztem Hajdu megyébe levelezőtársat barátnőket keresek akivel lehet néha talizni közös programokat szervezni idővel....
Ha szomorú vagy van kinek elmondani bánatodat....A barát az egy igazán fontos kapcsolat az életemben....
Csak olyanok írjanak akik tényleg komolyan gondolják és hiányzik az életükből egy igaz barátság.
Ha nem a megyében élsz az sem baj úgy gondolom egy igaz barátság mellett nincs távolság megoldjuk...
Szeretem az állatokat kutyapárti vagyok kedves és segítőkész de persze a cicákkal is elvagyok.
Ha úgy gondolod engem keresel és szeretnél megismerni akkor írj várom soraidat ki tudja mennyi közös van bennünk....Tudom hogy valahol létezel szeretnélek megtalálni de én nem adom fel...
Sziasztok!
Levelező partnert keresek beszélgetés céljából. E-mailben beszélgetnénk. E-mail címem: light25@freemail.hu.
Sziasztok
Sziasztok!
31 éves nő vagyok, levelező partnert keresek, akivel a mindennapjaimat megoszthatom.
Sum derelye, levelezésnél mi értelme van hangsúlyozni, hogy ne dohányozzon az illető?
Rekedtek a betűi?
63 éves b.pesti /agglegény/ levelezőtársat keres kedves,nemdohányzó nő személyében...
cm5519@citromail.hu
Üdv Mindenkinek!:)
Olyan levelezőtársa vágyom, akivel lehet hülyülni, viccelődni, ezáltal sokat nevetni, feledni. ( persze legyen mondanivalója )
Nincs szükség elvárásokra, csak spontán, ahogy jön. A lényeg, hogy ne kelljen elnézéseket küldözgetni, de a tisztelet, maradjon meg.
Kb ennyi... Szóval:)
Szi,en 63 éves vagyok,ha nem zavar.
Fiatalos,baratsagos,ésmimádok beszélgetni.
Szia,en is nagyon szivessen beszelgetnek,Veled.
Nagyon ráérek.
Sokan vagyunk,sokféleképpen élnek emberek.
Van itt felhozatal!
Benéztem ide is, és jól meglepődtem! :DDD
Nem gondoltam volna, hogy itt virtuális/megcsalós szexpartner is kerestetik...
1300 lehet, hogy már rá is lelt itt valóban.
Azóta nem volt itt.
Elég hamar talált levelező társat :D