Levelezőtárs kerestetik (beszélgetés)
Tisztelt hölgyek!Van valaki aki ímélben levelezne egy 64 éves b.pesti /egyedülálló/férfival? Cím:
fr6363@freemail.hu
Sziasztok!
31 éves anyuka vagyok, jelenleg itthon a 4 hónapos kisfiammal. Szeretnék olyan hasonló életszakaszban lévő levelezőtársat (nem partnert!) postai úton is, akivel megbeszélhetjük a mindennapokat, cseveghetünk könyvekről, filmekről, és akár idővel barátok is lehetünk.
Szeretek olvasni, főzni, kreatívkodni, inkább kutya- mint macskapárti vagyok, bár van egy cicánk is.
Kapcsolatban, bár magányosan élő átlagos kinézetű negyvenes fiatalember keres hasonló barátnőt levelezéshez és későbbi örömökkel teli találkozásokhoz, hogy megszínesíthessük egymás hétköznapjait. Pest megyéből és környékéről szeretném, ha ott élnél (és nem kellene átutazni a fél országot:). Ha Te is ezt keresed, kérlek írj privát üzenet!
Üdv, Alföldi srác.
Szia!
Ha gondolod, írj!
E-mail címem: kovacs.vivien1018@gmail.com
Üdv!
Szia!
Ha gondolod, irj!
E-mail címem: kovacs.vivien1018@gmail.com
Üdv!
Sziasztok!
Szeretnék levelezőtársat találni, mert jól esne néha valakivel beszélgetni és örülnék neki ha később akár barátság is születne a dologból.:) Elsősorban email-es levelezésre gondoltam, de a postai is szóba jöhet! Magamról röviden annyit, hogy 29 éves vagyok, szeretek zenét hallgatni, sorozatokat/filmeket nézni, sétálni, utazni és még nagyon sok minden mást. Ha te is szeretnél levelezni, akkor nyugodtan írj nekem: az email címem: batareni23@gmail.com Mindenki levelét várom! :)
Szép estét!
Tulajdonképpen a magányom kitöltésére keresek beszélgetőpartnert. Se több, se kevesebb. Dobj egy üzenetet és beszélgessünk.
Szurkolok!
Csak legalább ne mondta volna többször is, hogy már a második ... 😶💯👀🎼🎵🎶🎙️🎤🥁
"Hajótörött vagyok a tengeren
Palackomat a tengerbe vetem
Belesóhajtottam sorsomat
Félelmemet, és sok bús gondomat.
Most száz pecséttel elzárt bánatom,
A hullámok kedvének átadom.
Merül örökre tán a mélybe le
S aranyhalacskák játszanak vele.
De lehet hogy még perce jő neki
S egy bús hullám, majd egyszer fölveti.
S kidobja egy kéz, tán az istené
Egy gondtalan kor lábai elé."
🤗
Első alkalommal véletlenül keveredtem ide. Vagy talán mégsem? Hiszen nincsenek véletlenek. Mint ahogy az sem véletlen, hogy most ezt a kvázi palackpostát ismét bedobom az óceánba és várok. Várok itt ezen a lakatlan szigeten. Ami valójában nem is lakatlan csak számomra üres és elhagyatott. Ez a sziget az életem és az óceán ami körbe veszi az a világ. Egy végtelennek látszó áradat a maga szépségével és mocskával. A vize van, hogy kristálytiszta de van, hogy sötét és nagyon zavaros. Egyszer csendes, nyugodt de máskor viharok tépik, forgószél korbácsolja tajtékos dühöngő hullámait. Nem is olyan rég sétálgattam itt legutóbb a naplementét bámulva. Azon tűnődöm mit várok ettől az üzenettől. Olyan ez a várakozás mint a kincskeresés a partra mosott kagylók között. Izgalmas rálelni egy érdekes színes darabra, amit az ember szívesen magával visz. Most is keresgélek és nézegetem a partra vetett kagylókat. Reménykedek, hogy megint találok közöttük olyat ami színével alakjával elvarázsol, vagy éppen olyat ami igazgyöngyöt rejt a jelentéktelen külső mögött. Itt az idő, hogy útjára indítsam ezt a palackpostát és türelemmel várjak. Talán egy utazó megtalálja ezt a kis üzenetet és ellátogat a szigetemre. Egy olyan utazó, aki szintén magányos és bízik, nagyon bízik abban, hogy van valaki a világban aki képes a lelkét színekkel megtölteni az évek óta monoton ismétlődő hétköznapok szürkeségében. Hát nekem van ecsetem! Ha szeretnéd, szívesen festek neked szép színes vidám képeket és talán te is nekem. Negyvenes éveim végén járok és nem is vagyok teljesen egyedül. Az életem bizonyos értelemben mégis kiürült, elvesztette egykor színes tartalmas világát. Hiányoznak az életemből a színek és a valódi értékek amik tartalommal és ragyogó vagy éppen sötét, de mindenképp színekkel töltik meg. Nem adom fel, tele vagyok reménnyel, hittel és pozitív energiákkal. Akárhogy is de ennek az egyre bölcsebb deres szakállú férfinek a lelke még mindig a húszas éveit megélő javíthatatlan bolond optimista álmodozó. Ezért is hiszem, hogy ott vagy valahol a hullámokon túl Te aki érted ezeknek a soroknak az üzenetét. A végtelen alig egy karnyújtásnyira és megérinteni oly csekély mozdulat. Legyen hát a mozdulat most ez a kis üzenet amit útjára engedek újfent a virtuális óceánban…
Ha elért hozzád ez a kis üzenet és szeretnél kiszakadni a magányból, akkor engedd hagy sodorjon magával a kellemes simogató izgalmas érzés, hogy tudd, nem vagy egyedül.
Címem: kisfeketeszoba@gmail.com
45 éves, Békés megyében élő nő várja annak a férfinak levelét, aki szeretné megosztani valakivel a mindennapi történéseket. Mosolygós, pozitív gondolkodású vagyok, aki sok mindenre nyitott. Levelek, ismerkedés, amelyből még bármi is lehet, ha úgy adódik.
Egy kérésem van: nálam fiatalabbak ne írjanak, mindig is az idősebbekkel értettem meg jól magam.
sz.tunde1974@gmail.com