Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Levelezőtárs kerestetik fórum

Levelezőtárs kerestetik (beszélgetés)

❮❮ ... 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 ... ❯❯
1307. Szöszi2
2019. máj. 26. 13:47

Sziasztok!

45 éves nő vagyok szívesen leveleznék beszélgetnék hasonló korú budapesti nőkkel és férfiakkal.

1306. 096626bd71 (válaszként erre: 1301. - D59145fd9b)
2019. máj. 26. 12:42
Én szívesen leveleznék veled, igaz 36éves vagyok. Ha gondolod akkor írj.
1305. 096626bd71 (válaszként erre: 1299. - Pasi82)
2019. máj. 25. 20:34
Szia. Én 36éves vagyok és szívesen leveleznék veled
1304. valeria2
2019. máj. 24. 16:46
Sziasztok! Levelezni szeretnék hagyomanyosan Erdélyből egy lánnyal. 16 éves vagyok és nagyjából a korosztályomból szeretnék valakivel beszélgetni. Hogy miért? Mert nagyon szeretek olvasni és a régi tipusú könyveket ha olvasok mindig ámulattal tölt el amikor a középkori hölgyek leveleket küldözgetnek egymásnak.Csak szerintem varázslatos és izgalmas? Kiszeretném próbálni és ha te is, akkor kérlek írj nekem privátba! :)
2019. máj. 23. 20:00
Nem keresni kell,hanem rátalálni és neked.
1302. szofi43 (válaszként erre: 1301. - D59145fd9b)
2019. máj. 23. 19:57

Szia szívesen levelezek veled ha gondolod. 48 éves vagyok.

Szofi

2019. máj. 22. 10:28

Sziasztok!

40-es,kapcsolatban élő nőként,levelezőpartnert keresek. Elsősorban hasonló korosztályból!

Téma...mindegy...majd menet közben kialakul...

Ha van kedved...írj!

Lora

2019. máj. 19. 12:23

Sziasztok,

36 éves Budapesti családos férfiként, levelező partnert/partnereket keresek erotikus szókimondó üzenetek váltása/képek cseréje/közös virtuális önkielégítés céljából. Elsősorban levelezés, de később nem zárkózok el egy diszkrét kapcsolattól sem.

Rólam: 183cm magas, 90kg, főiskolát végzett, szőkésbarna hajú és kék szemű rövid arcszőrzettel.

Ja, és csak hölgyek társaságát keresem :)

ajakpumpa@gmail.com

1299. Pasi82
2019. máj. 9. 17:53

Sziasztok!

Olyan hölgyet keresek akivel jókat tudok levelezni, vagy akár jót beszélgetni egy kávé mellett bármilyen témában. Hozzáteszem nem társat keresek csak szeretek ismerkedni barátkozni. Magamról: 37 éves férfi vagyok van egy 10 éves kisfiam akit nagyon imádok, szeretek főzni értékesítőként dolgozom egy szolgáltatónál. 195 cm magas vagyok és ígérem nem küldök képet a f...mról és nem is kérek én sem tőled szexi képeket. Ha van kedved barátkozni, beszélgetni írj itt üzenetet és megadom az e- mailcímem.

Üdv.

2019. ápr. 10. 14:31

Sziasztok!

22 éves egészségügyben dolgozó lány vagyok. Szeretek olvasni, filmet/sorozatot nézni, számítógépes játékokkal játszani. Szeretem az állatokat, van is egy cicám.

Olyan embert keresnék akivel tudok beszélgetni (akár lelkizni).Aki megértő, rendes és őszinte.

Akivel időnként esetleg tudok egy jót játszani (gondolok itt pl Don't Starve Together-re).

Személyesen is találkozhatunk akár, ha győri vagy, vagy a környéken élsz.

Nem keresek sem szexkapcsolatot, sem olyan emberek társaságát aki egy tökéletes nőt keres nőt keres magának, mert én nem vagyok az.

Lehetőleg e-mail-ben írjon aki szimpatikusnak talál, amint tudok válaszolok.

E-mail: haineko0202@gmail.com

1297. Lávli (válaszként erre: 1296. - Ezizekiel)
2019. márc. 27. 16:40

Mit lehet erről 1-2 levélen túl beszélni? 😶

Csinálj egy zárt klubot, és biztos lesztek sokan, akik ebben a témában cseveghettek. Sok szem többet lát 😅

1296. ezizekiel
2019. márc. 27. 16:00

Sziasztok!

Olyan lánnyal, hölggyel leveleznék, aki gondolkodott már azon, milyen lehet másokat kukkolni, vagy szeretkezést kihallgatni; esetleg van is ilyen élménye, vagy nincsen, de jó a fantáziája ahhoz, hogy elképzelje, milyen is lehet ez, és ismerőseivel/párjával nem tud vagy nem akar erről beszélni.

Párkapcsolatban élek, de erről a vágyamról és a tapasztalataimról nem tudok, meg tulajdonképpen nem is akarok még a párommal kommunikálni. Egyelőre jobb idegenekkel.

Csak levelezni szeretnék, nem párt találni - kivéve persze, ha a levelezőpartner a jó beszélgetések után mondjuk becsönget hozzám meztelenül, egy táska húszezressel.

A címem: ezizekiel/kukac/gmail.com

2019. márc. 17. 22:37

Sziasztok!

Szívessen beszélgetnék bárkivel, kortól és nemtől függetlenül.

Téma... Mindegy... Majd menet közben kialakul...

Kapcsolatban élő, középkorú nő.

Ha gondolod... Írj!

1294. Rena26
2019. márc. 14. 18:22

Sziasztok!

Olyan levelezőtársakat keresünk akik Borsod megyében laknak és szívesen eljönnének velünk időnként kirándulni, sétálni, kávézni vagy teázni. Akikkel lehet barátkozni és beszélgetni. Ott ahol lakunk kevés ember van akivel lehet barátságot kötni. Levelezőtársaim vannak de mindenki távol lakik tőlünk és bevallom hogy nagyon hiányzik egy igaz barátnő itt a közelemben is, aki meghallgat és akivel egy jót beszélgethetnék. A férjemnek szintén nincs olyan barátja akire nem csak akkor számíthatna ha minden oké.

Minden embernek kell egy igaz barát aki mellette van akkor is ha nevet és akkor is ha sír,

akire mindig lehet számítani és akivel minden gondot és örömöt megoszthat.

Ha szeretnél igaz barátokat találni ebben a zord világban írj bátran.

Elérhetőségünk:

simonolarnyik@gmail.com

Üdvözlettel: Renáta és Péter

1293. Vivien1972 (válaszként erre: 1287. - Pind-úr)
2019. márc. 8. 10:07

Kedves Pind-Úr!

Szívesen leveleznék Veled, ha Neked is lenne hozzá kedved?!

E-mail címem: kovacs.vivien1018@gmail.com

Üdv: B

1292. libra54
2019. febr. 27. 09:34

Kedves ismeretlen Hölgyem!

Én egy 64 éves, 10 hónapja „nyugger” férfi vagyok. De mindez nem jelenti azt is, hogy a korom miatt már „rozoga” lennék. Ahogyan a sok fiatal lekezelően gondolja ezt "rólunk"......

40 évig voltam informatikus de ami ennél fontosabb tény, hogy régebb óta foglalkozom csillagászattal, asztrofizikával. Fiatalabb koromban sok ilyen témájú előadást is tartottam.

Hiszem, hogy a mi korosztályunk is kaphat és remélhet még valamit „Igazán Jót” az élettől csak tennünk kell érte.... Ezért próbálok ilyen módon találni egy új és reményteli Barátságot.......

Újpesti vagyok és nekem mindig "Félig Tele" a pohár....

Ha érdemesnek tartasz rá, kérlek írj nekem. Köszönöm.....

tetrahedron54@gmail.com

2019. febr. 11. 08:38
Sziasztok! ha van kedvetek egy pesti 37 éves mosolygós nem látó csajszival postán levelezni akkor csak hajrá. Szeretek jönni-menni kreatívkodni nevetni beszélgetni. Lányok levelét várom fiú levelezőtársaim már vannak Ha szimpi vagyok akkor az annamarip1@freemail.hu írjatok s megbeszéljük a többit. Szép napot
1290. Gábor755 (válaszként erre: 1277. - 09409478f4)
2019. febr. 4. 10:24

Szia!

Ha gondolod, szívesen leveleznék Veled.

Címem: gyu.levelezo@freemail.hu

Üdv. Gyula

1289. 62gigi (válaszként erre: 1288. - 62gigi)
2019. febr. 2. 13:19
privátba???nem tudom hogy lehet???
1288. 62gigi (válaszként erre: 1279. - Atikake)
2019. febr. 2. 13:19

Szia !

Én is hasonló korú vagyok ,és szívesen leveleznék

Valakivel, Veled ha gondolod ...Most megyek csavarogni ,

majd este írok..

1287. Pind-úr
2019. jan. 31. 15:12

Kedves,hölgyem! Kérem,hogy olvasd el amit írok és ne ítélj elsőre. Biztosíthatlak nem fogok tőled meztelen fotót kérni,sem telefonszámot sőt az sem érdekel, hogy hol laksz.

Tőlem lehetsz családos vagy egyedülálló, lehetsz szőke vagy barna, lehetsz vékony vagy molett a neved is letagadhatod. Nem írom le, hogy hogy nézek ki mert nem ez a lényeg elég ha annyit tudsz 35 éves férfi vagyok, képzelj el engem olyannak amilyennek csak szeretnél,lehetek magas vagy alacsony, sportos, vagy mackós. Arra kérlek gyere és lépj át velem a levelezés egy másik világába. Fedezd egy olyan formáját ennek az eszköznek amit még nem ismersz, írd meg nekem a rejtett vágyaid amit még senkivel sem vertél megosztani, mert féltél,hogy kinevetnek, vagy elítélnek érte.

Hidd el, én nem foglak sem kinevetni sem elítélni, ha akarod őszintén elmondom mi a véleményem, ha akarod próbálok segíteni, hogy hogyan mond el párodnak. De ha azt szeretnéd részt veszek egy kis játékban ahol "eljátszuk" amit csak szeretnél. Ha van egy titkos erotikus, vagy egyéb vágyad én szívesen meghallgatom. Legmélyebb tisztelettel : Pind-Úr

1286. libra54
2019. jan. 30. 09:05

Kedves ismeretlen Hölgy!

Én egy 64 éves, 7 hónapja „nyugger” férfi vagyok. De mindez nem jelenti azt, hogy a korom miatt már „rozoga” is lennék.

40 évig voltam informatikus de ami ennél sokkal fontosabb, hogy sokkal régebb óta foglalkozom csillagászattal, asztrofizikával. Fiatalabb koromban sok ilyen témájú előadást is tartottam.

Hiszem, hogy a mi korosztályunk is kaphat és remélhet még valami „ Igazán Jót” az élettől csak tenni kell érte.... Ezért próbálok ilyen módon találni egy új és reményteli „Barátságot”.......

Ha érdemesnek tartasz rá, kérlek írj nekem. Köszönöm.....

tetrahedron54@gmail.com

1285. Fec. (válaszként erre: 1272. - Luna3)
2019. jan. 29. 14:05
Szia. Aktuális még a levelezés? Tisztelettel Feri.
2019. jan. 28. 15:46

Kevesebb gèpelèsi hibàval :)

Sziasztok, 38 èves pesti fèrfi vagyok ès közèpkorù Nőkkel leveleznèk mindenről, kivève politika. Ide is ìrhattok: mistertejfel@freemail.hu

2019. jan. 28. 15:44
Sziasztok, 38 èves pesti fèrfi vagok ès közèpkorù Nőkkel leveleznèk mindenről, kivève pitika. Ide is ìrhattok: mistertejfel@freemail.hu
1282. Tünci3
2019. jan. 24. 20:23
Sziasztok! 40 felé közeledem. Egri vagy eger környéki korombéli nőkkel szeretnék barátkozni,levelezni. Később akár személyesen is találkozni,közös programot csinálni. Tünde vagyok. Ide írhattok: ilon11@citromail.hu vagy itt a fórumon..
1281. Populaire (válaszként erre: 1249. - Mavettemujroutert)
2019. jan. 24. 13:07

Szia,

Tetszett az írás, amit a fórumon megosztottál. Mit tetszett, mosolyra húzódott a szám. :)

A te szavaddal élve, és idézem: "...te is hiányolj magad mellől egy "valakit". Ez a mondat szép és nagyon őszintének tűnt.

Nem feltétlenül keresek senkit, csak tényközlés volt a részemről :)

További szép napot kívánok :)

1280. Fec.
2019. jan. 24. 10:38
Sziasztok. Kapcsolatban élő vagyok.Szívesen leveleznék elektonikusan hölgyekkel.
1279. Atikake
2019. jan. 22. 00:36

Sziasztok !

Középkorú / párkapcsolatban elő /

52 éves középfokú végzetségű vidám természetű sportos férfi vagyok

Szívesen leveleznek ,beszélgetnek bármiről vidám pozitív gondolkodású

hölgyel

Várom válaszod

2019. jan. 11. 16:08
Sziasztok!Èrtelmisegi nő vagyok,olyan levelezőtársat,akivel ,bármilyen tèmaban eltudunk beszèlgetni,politikat,vallást kiveve.40-50 èv közöttiek levelèt várom.
❮❮ ... 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook