Levelezőtárs kerestetik (beszélgetés)
25-26 éves párkapcsolat női és férfi tagja hasonló korú (20-30 év/fő) párokkal elektronikusan levelezne. :)
Téma: bármi
Cím: peteresandi@protonmail.com
Kedves Ismerelen!
Hamèg aktuális a hirdetèsed èn allok elèbe.Csak baráti cèllal,találkozás nincs,èn is párkapcsolatban èlek.
Emilem:smartika825@gmail.com
Sziasztok!40-es parkapcsolatban èlő èrtelmisègi nő vagyok levelezőtársat keresek.Hosszú,tartalmas beszèlgetèsre vágyom,lehet vidám vagy komoly dolog.
Luna
63éves Bp.i agglegény független hölggyel levelezne.
email: fr2018@freemail.hu
Sziasztok!
Hölgyekkel leveleznék.
51 éves férfi vagyok.
Szia!
Szívesen leveleznék Veled.
51 éves férfi vagyok.
Szia!
Szívesen leveleznék Veled.
51 éves férfi vagyok.
Sziasztok!
40-es kapcsolatban élő nő vagyok.Szívessen leveleznék hasonló korú nőkkel,férfiakkal.Téma valláson és politikán kívül bármi lehet. Ha gondolod...írj !
Szia Szofi43
Figyelmedbe ajánlom az 1254 és 1256-os beíríásokat! Üdv.
Hamurapi
Fiatalos gondolkodású, 30 éves hölgy keresi levelezőtársát ismerkedés céljából, Komárom-Esztergom megyéből.
Levelet személyes ide írjatok és a többit megbeszéljünk privátban! Képet is láthattok rólam!
Sziasztok!
Csányi Lóránd vagyok, 26 éves gyengén látó gyógynövénykertész fiú! Én is levelezőtársakat keresek postai úton, akik nem hagyják abba 2-3 levél után. És beszélgető partnert, akivel skypeon tudok beszélgetni! Az e-mail címem csanyilorand@gmail.com, a skype címem pedig csanyilorand!
Kedves ismeretlen Hölgy. Én egy majdnem 64 éves, néhány hónapja nyugger férfi vagyok. De mindez nem jelenti azt, hogy a korom miatt már „rozoga” is lennék.
40 évig voltam informatikus de ami ennél sokkal fontosabb, hogy régebb óta foglalkozom csillagászattal, asztrofizikával. Fiatalabb koromban sok ilyen témájú előadást is tartottam.
Hiszem, hogy a mi korosztályunk is kaphat és remélhet még valami „Jót” az élettől csak tenni kell érte.... Ezért próbálok ilyen módon találni egy új és reményteli „Barátságot”.......
Ha érdemesnek tartasz rá, kérlek írj nekem.
tetrahedron54@gmail.com
Idősebb korú férfi vagyok!10 éve levelezek kizárólag hölgyekkel 22-80 éves korig. Kizárólag CSAK levelezek, barátkozási szándékkal! Személyes találkozás nincs,indoklás levélben,foto esetleg!
Ird meg milyen címre irhatok!
szívesen leveleznék lányokkal unalom űzés céljából,sok szabadidővel rendelkezem :)
nahyjob@gmail.hu
Nem rég olvastam egy kétrészes regényt,amiben egy fickó kiszabadult a börtönből és teljesen alkalmatlan volt beilleszkedni a társadalomba. Azt sem tudta mit mondjon az embereknek. Néha én sem tudom. Néha csak ülök a kocsiban a többiek mellett és reménykedem,hogy odaérünk mielőtt ki kellene találnom,hogy vajon miről beszéljek. Néha. Pedig jaj,annyi minden érdekel és annyi mindenről tudnék beszélni. Néha. Néha nem.
Kívülről nézve -vicces,de nem vagyok ennyire ufó. Sőt,általában szeretnek az emberek. Úgy összességében elmondhatom,hogy azért egész jól kézben tartom az életem,csak elég magányos vagyok. Kellene találnom valakit,akivel tudnék beszélgetni levélben,néha telefonon,vagy (mekkora mák lenne,ha közel lennénk egymáshoz) személyesen. Nincsenek elvárásaim. Semmi. Lehetsz idős,fiatal,sovány,vagy gyakorló alkoholista. Nem számít,csak te is hiányolj magad mellől egy "valakit". Hátha Én vagyok az.
Emailben várom hosszabb bemutatkozó leveled erre a címre: mavettemujroutert@gmail.com
Srác vagyok,fütyis képet nem kérek.
Sziasztok!
A nevem Renáta 27 éves vagyok levelezni szeretnék.
Szabadidőmben szeretek olvasni, zenét hallgatni, verseket írni, kirándulni,
levelezni, lakás dekorációkat készíteni, színezni, sétálni a párommal,
játszani az állatkáimmal, tanulni, filmeket nézni.
Van egy kutyám és két macskám.
Nagyobb társaságban nehezen oldódok fel, csendes vagyok.
A bulik nem érdekelnek többre értékelek egy jó könyvet.
Elérhetőségem: Email címem: olarnyik.renata22@gmail.com