Leiden- mutáció és a teherbeesés/terhesség (beszélgetés)
Szia Ritus!
Majd elfelejtettem, hogy én is láttam a babás fotódat! nagyon aranyos és mennyire formás, hihetetlen hogy ennyire látszik!
Vigyázz rá! ;)
Sziasztok!
A mult héten voltam a 12 hetes UH vizsgálaton+vérvételen, holnap megyek védőnőhöz, hogy kiállítsa a kiskönyvemet, és irány az első terhesgondozás. Még sok mindent nem tudok, csak annyit hogy az Uh-on minden érték jó volt:)
Köszi Ritus hogy érdeklődsz, úgy 1 hónappal jársz előttem és így tanulhatok Tőled! :D
Ja, az émelygésem enyhült, már jobban érzem magam!!! Lehet én is váltok a gravidáról másra, mert lehet ez is rátesz egy lapáttal, csak ne vettem volna 90db-osat :(
Hirtelencsiga! De jó neked, hogy nyaralni mész, gondolom már alig várod!
One85! Remélem már jól vagy!
Sziasztok!
Ma voltam dokinál, az AFP-m tökéletes, csak D vitamint és vasat írt fel, picit vérszegény vagyok. De ezenkívül minden rendben!
kiss19! Veled mi újság?
Szia!
Örülök, hogy végre mosolyokat is küldesz!!! :-)Remélem, ez azt jelenti, hogy teljesen meggyógyultál már!
Néztem a naplódat: milyen rengeteg kis állatka van már nálatok!!! El tudom képzelni, mennyi munka lehet velük!
Én köszönöm, jól vagyok. Május 18-án megyünk a férjemmel egy hétre nyaralni, most ez tartja bennem a lelket! Már nagyon várom!
Többiek, veletek mi újság?
Szia!
Nagyon aranyos a kis pocaklakó! Szinte hihetetlen, hogy ennyire látszik már mindene, pedig még milyen picike. :-)
Biztosan, hatalmas élmény lehetett öt látni!
Sziasztok!
Én a Gravidát szedtem, de én attól émelyegtem, hánytam, nem bírtam. Utána mondta a dokim a Femibiont, azzal semmigondom nincs.
Megpróbálok képet beszúrni, nem tudom sikerül-e:
[IMG] [link]
Az orvos mit mondott? Mert ugye voltál orvosnál?
Ha már lázas az ember, azzal nem szabad játszani!
Vigyázz nagyon magadra! Gyógyulj meg gyorsan!
Puszi
Szia!
Mi baj van? Gyógyulj meg gyorsan!
Szia One!
Mi a baj? Mesélj, az mindíg jót tesz ha kibeszélünk valamit. Félig már meg is gyógyulsz:)
Szia!
Nekem a Gravidát ajánlotta a nőgyógyászom. És azóta szedem hogy bebizonyosodott a terhesség.
A baba elött csak folsavat szedtem, de a gravidában az is van, így már csak azt szedem. Ja és több zöldséget, vitamint eszek.
Szerintem mindegyik magzatvédő vitamin jó bármelyiket is szedjük, a lényeg hogy szedjük, mert manapság elég nehéz egészségesen táplálkozni e szennyezett világunkban, sajnos! Tehát kell egy kis rásegítés.
Az, hogy a szurit befolyásolja e valamelyik vitamin, hát ezt pont "murdok" is kérdezi csak pont a zöldségekkel/ételekkel! Ha még erre is figyelnünk kéne akkor nem ehetnénk egy csomó mindent+ vitamint se, mert az ugyanaz csak pepitában!?
Tényleg valaki aki tud valamit ezzel kapcsolatban, szóljon!!!!!!!!!!!!
Szia!
Ezt én is szeretném tudni. Viszont úgy gondolom, ha valamelyik ételt kerülnünk kéne azt csak kihangsúlyozná valaki doki, vagy nem? A legjobb ha változatosan eszünk, akkor biztos nem lehet gond.
Deee jóóóóóóóóó:)))))))))
Egy hihetetlen boldog kismami vagy!!!
Én is az vagyok:) már én is látni szeretném az enyémet.
Várjuk a fotót;)
Sziasztok!
Kismamák, az lenne hozzátok a kérdésem, hogy szedtek valamilyen terhességi vitamint? Ha igen, melyiket? Tudjátok, hogy esetleg, valamelyik nem javasolt a gyógyszer/szuri miatt?
Nagyon jó ezt olvasni! Legyetek is mindig ilyen boldogok!
Várom majd a képet!:-)
Jó éjt és csodaszép (babás) álmokat!
Szia!
De jó! A 4D biztosan szuper lesz! Majd ha tudsz, mindenképpen tegyél fel képet a kis pocaklakóról! És persze élménybeszámolót is várunk! :-)
Halihó!
Sehol senki?
Velem minden rendben, már van babakocsink és légzésfigyelőnk is. :) Sikerült pár nyári kismamaruhát szereznem egy volt osztálytársamtól, úgyhogy szépen lassan beszerzünk mindent.
Ha minden igaz ma a neme is kiderül a bébinek, délután megyünk 4D-s UH-ra.
Majd még jelentkezem!
További ajánlott fórumok:
- Kismamák, és akik most (2013) tervezik a teherbeesést
- Babaprojekt - próbálkozók, sikeresen teherbeesők
- A teherbeesés gondolatátol-az első biztos tesztig és onnan tovább..
- Akik 2010 március-áprilisában szeretnének teherbeesni!!!:-)
- A tökletes időzítés - avagy a teherbeesés fortélyai
- Hőmérőzzünk, hogy teherbeessünk